Εδώ είναι τι υπάρχει μπροστά για τους ανταγωνιστές του Ethereum Terra (LUNA) και Avalanche (AVAX), σύμφωνα με στρατηγικό επενδυτή κρυπτονομισμάτων

Ένας στενά παρακολουθούμενος αναλυτής κρυπτονομισμάτων χαρτογραφεί τι επιφυλάσσει για τους αντιπάλους του Ethereum, Terra (LUNA) και Avalanche (AVAX), καθώς οι αγορές ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων αναβοσβήνουν σημάδια ζωής.

Σε μια νέα συνεδρία στρατηγικής, ο Altcoin Sherpa λέει ότι το δίκτυο πληρωμών αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) Terra φαίνεται ισχυρό στα μικρότερα χρονικά πλαίσια, καθώς συνεχίζει να δημιουργεί υψηλότερα χαμηλά.

«Παραμένει, κατά τη γνώμη μου, μια ανοδική δομή της αγοράς στο τετράωρο [διάγραμμα] και οι EMA (εκθετικοί κινητοί μέσοι όροι) εξακολουθούν να φαίνονται αρκετά αξιοπρεπείς».


Πηγή: Altcoin Sherpa/YouTube

Ενώ ο στρατηγός αναλυτής πιστεύει ότι το LUNA εξακολουθεί να βρίσκεται σε ανοδική τάση, προειδοποιεί ότι το περιουσιακό στοιχείο κρυπτονομισμάτων που βρίσκεται στην έβδομη θέση αρχίζει να δείχνει πτωτική τάση.

«Υπάρχει μεγάλος όγκος πωλήσεων και φαίνεται ότι υπάρχει δυνητικά κάποιο είδος σχεδίου head and shoulders. Αλλά θα ήμουν προσεκτικός να το συντομεύσω προσωπικά μόνο και μόνο επειδή πιστεύω ότι συνήθως, δεν θέλετε να συντομεύετε πράγματα που είναι πολύ δυνατά γενικά».

Σύμφωνα με τον Altcoin Sherpa, η περιοχή τιμών των 75 $ προσφέρει ένα αξιοπρεπές επίπεδο υποστήριξης για το LUNA.

Το LUNA διαπραγματεύεται αυτήν τη στιγμή στα 91,60 $ τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Το επόμενο νόμισμα στο ραντάρ του trader είναι η πλατφόρμα έξυπνων συμβολαίων Avalanche, η οποία λέει ότι προετοιμάζεται για ένα ράλι ενόψει της Συνόδου Κορυφής Avalanche.

«Η AVAX βρίσκεται σε πτωτική δομή αγοράς υψηλού χρονικού πλαισίου, κατά τη γνώμη μου, μόνο και μόνο επειδή βλέπουμε μερικά από αυτά τα χαμηλότερα και χαμηλότερα υψηλά. Αλλά αυτή τη στιγμή, θα μπορούσαμε να ξεσπάσουμε, και υπάρχουν κάποιοι ανοδικοί καταλύτες για τo AVAX την επόμενη εβδομάδα περίπου, με τη Σύνοδο Κορυφής της Avalanche να πλησιάζει… Ο επόμενος στόχος θα ήταν περίπου $100, κατά τη γνώμη μου.”


Πηγή: Altcoin Sherpa/YouTube
Αν και ο Altcoin Sherpa βλέπει το AVAX να κάνει ράλι τις επόμενες ημέρες, πιστεύει ότι το altcoin δεν θα σημειώσει νέο υψηλότερο όλων των εποχών. Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το AVAX ανταλλάσσει χέρια για $89,34.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Daily Hodl Staff

Article: https://dailyhodl.com/2022/03/20/heres-whats-ahead-for-ethereum-competitors-terra-luna-and-avalanche-avax-according-to-crypto-strategist/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)