Το στέλεχος της Fidelity λέει ότι οι αγορές κρυπτονομισμάτων είναι πανομοιότυπες με την έκρηξη των εμπορευμάτων της δεκαετίας του 1990

Ένα κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας φύλαξης Bitcoin Fidelity Digital Assets Europe λέει ότι η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων αντικατοπτρίζει την έκρηξη των εμπορευμάτων της δεκαετίας του 1990.

Σε μια νέα συνέντευξη με τον ιδρυτή και γκουρού της Real Vision, Raoul Pal, ο Christopher Tyrer λέει ότι οι αγορές κρυπτονομισμάτων διαμορφώνονται με τον ίδιο τρόπο που έκαναν τα εμπορεύματα πριν από δεκαετίες.

“Οι άνθρωποι ρωτούν: είναι τα [crypto] μια πραγματική επενδυτική κατηγορία περιουσιακών στοιχείων; Έχει αυτό θέση σε ένα παραδοσιακό διαφοροποιημένο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο; Αυτά είναι ερωτήματα που αντιμετωπίσαμε με τα εμπορεύματα πριν από 20 χρόνια.

Και τώρα γνωρίζουμε ότι σχεδόν κάθε διαχειριζόμενο χαρτοφυλάκιο έχει κάποια κατανομή σε εμπορεύματα ως παράγοντα διαφοροποίησης… Η ρύθμιση που είχαμε τότε και η ρύθμιση που έχουμε αυτή τη στιγμή, οι παραλληλισμοί είναι πραγματικά εντυπωσιακοί.”

Ο Tyrer λέει ότι τη δεκαετία του 2000, οι εταιρείες blue-chip δίσταζαν να επενδύσουν σε εμπορεύματα μέχρι να δημιουργηθεί η κατάλληλη υποδομή. Λέει ότι σήμερα, τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτονομισμάτων διέρχονται από το ίδιο μοτίβο ανάπτυξης.

«Πριν από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, τα περισσότερα χαρτοφυλάκια επενδύσεων δεν είχαν κατανομή σε εμπορεύματα. Ήταν πραγματικά εταιρικές αγορές αντιστάθμισης κινδύνου. Στη συνέχεια είδαμε μια σειρά από αυτό που θα ονόμαζα ρυθμιστική πρόσβαση στην αγορά προϊόντων και εξελίξεις υποδομής που έθεσαν τα θεμέλια και επέτρεψαν τη θεσμική συμμετοχή…

Γρήγορα προς τα εμπρός στο σήμερα και νομίζω ότι εκεί βρισκόμαστε με τα ψηφιακά στοιχεία».

Το στέλεχος υπογραμμίζει επίσης μια περίοδο στασιμότητας δύο ετών, όπου τα ιδρύματα έμειναν μακριά από τα εμπορεύματα πριν ξαφνικά εισρεύσουν κεφάλαια αξίας εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων στην τότε αναδυόμενη βιομηχανία. Ο Tyrer σημειώνει ότι το ίδιο θα μπορούσε να συμβεί και στα κρυπτονομίσματα.

«Από το 2000 έως το 2002, δεν υπάρχει σχεδόν καμία θεσμική επένδυση σε εμπορεύματα. Στη συνέχεια, από το 2003 έως το 2010, σε αυτήν την οκταετία, είχαμε περίπου 400 δισεκατομμύρια δολάρια να εισρέουν».

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Daily Hodl Staff

Article: https://dailyhodl.com/2022/03/20/fidelity-executive-says-crypto-markets-forming-setup-identical-to-commodities-boom-of-1990s/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)