Το Next Earth θα κυκλοφορήσει σύντομα Staking πρόγραμμα μαζί με άλλες ενημερώσεις

Το Next Earth, το NFT-based metaverse αντίγραφο της Γης με τις πωλήσεις εικονικής ακίνητης περιουσίας με πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια, ανακοίνωσε ότι βρίσκεται τώρα σε στάδιο ανάπτυξης, μετά τη φάση ανακάλυψης του staking.

Το staking πρότζεκτ αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2022. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες που διαθέτουν οποιοδήποτε εικονικό ακίνητο στο Next Earth θα μπορούν να παράγουν ένα UNIT ανά πλακίδιο γης ανά μήνα. Οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργήσουν πορτοφόλια staking ξοδεύοντας UNITs, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να λάβουν ένα APR για τα NXTT που κατέχουν.

Όπως περιγράφεται στην ενημερωμένη λευκή βίβλο του Next Earth, στο μέλλον θα υπάρχει η ευκαιρία να λαμβάνετε πολλαπλασιαστές για τη δημιουργία μονάδων από δραστηριότητες όπως η αγορά νέων πακέτων εικονικής γης ή skins.

Θα υπάρχουν διαθέσιμα 5 επίπεδα πορτοφολιών staking (μεγαλύτερα πορτοφόλια κοστίζουν περισσότερες μονάδες), επιτρέποντας στους χρήστες να επιτύχουν υψηλότερο μηνιαίο APR, εάν το επιθυμούν.

Επίπεδα staking. Τιμή Πορτοφολιού σε Μονάδες. Πολλαπλασιαστής APR

Επίπεδο 1, 2.000 μονάδες, 1.0
Επίπεδο 2, 5.000 μονάδες, 1.2
Βαθμίδα 3, 10.000 μονάδες, 1.4
Βαθμίδα 4, 25.000 μονάδες, 1.6
Βαθμίδα 5, 100.000 μονάδες, 2.2

Το μηνιαίο APR είναι μεταβλητό με βάση το μέγεθος της αποκεντρωμένης ομάδας ανταμοιβών. Η Next Earth έχει ήδη δεσμεύσει NXTT αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε αυτήν την αποκεντρωμένη ομάδα επιβράβευσης για να ξεκινήσει το staking.

Θέλετε να κάνετε staking το NXTT; Γίνετε ιδιοκτήτης γης!

Θα υπάρχει ένας πεπερασμένος αριθμός πορτοφολιών staking διαθέσιμα κάθε μήνα, τα οποία θα εκδίδονται με σειρά προτεραιότητας. Ο αριθμός των πορτοφολιών staking θα καθοριστεί από το μέγεθος της ομάδας επιβράβευσης. Το μέγιστο ποσό NXTT που μπορεί να γίνει staking θα καθοριστεί από τον αριθμό των πλακιδίων που έχει ο χρήστης.

Ένα λεπτομερές άρθρο σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των αριθμών θα δημοσιευτεί εντός μιας εβδομάδας και ένας υπολογιστής staking θα είναι διαθέσιμος τις επόμενες εβδομάδες.

Σε άλλα νέα
Πέρα από αυτές τις βραχυπρόθεσμες ενημερώσεις, το Next Earth εργάζεται σε ένα τεράστιο όραμα για το μέλλον του metaverse. Ο λεπτομερής οδικός τους χάρτης περιλαμβάνει την παροχή πρόσβασης στην πλατφόρμα τους ως υπηρεσία, όπου οι τρίτοι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν εφαρμογές πάνω από το Next Earth Metaverse.

Η ομάδα διπλασιάζει αυτό το όραμα – ανακοίνωσαν ότι οι εικονικές τους περιοχές – πάνω από 5 τρισεκατομμύρια πλακάκια – πρόκειται να αναβαθμιστούν με νέα χαρακτηριστικά (κλίμα, βιομάζα, υψόμετρο, κ.λπ.) και μέσω της εισαγωγής πόρων και ορυκτών, οι προγραμματιστές θα είναι πραγματικά σε θέση να συνδέσουν τις επιχειρήσεις τους με πλακίδια προσγείωσης στο Next Earth.

Ως εταιρεία, η Next Earth έχει δεσμευτεί να γίνει carbon neutral. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα κυριότερα σημεία του οδικού χάρτη του Next Earth. Με τόσα πολλά στο κατάστημα, δεν είναι περίεργο που το metaverse γίνεται όλο και πιο δημοφιλές κάθε μέρα.

 

Μπορείτε να αγοράσετε εδώ: https://bit.ly/nextearth4you

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Bence Varga

Article: https://blog.nextearth.io/next-earth-soon-to-launch-staking-and-other-updates-65ddb8ed3323

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)