Οι επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων θα ανταμειφθούν μακροπρόθεσμα, λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Voyager

Η λειτουργία επιχειρήσεων κρυπτονομισμάτων είναι ένα δύσκολο ταξίδι που δεν είναι για τους αδύναμους. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Stephen Ehrlich, τον συνιδρυτή και CEO της Voyager Digital, η υπομονή είναι το κλειδί και οι ανταμοιβές θα έρθουν μακροπρόθεσμα.

Πολλοί έχουν επενδύσει χρόνο και χρήμα στην ανάπτυξη επιχειρήσεων που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα. Εκθέσεις που περιγράφουν λεπτομερώς το 2021 δείχνουν ότι επενδύσεις αξίας άνω των 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων προέρχονταν από κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών. Ο Ehrlich είπε στην Cointelegraph ότι αυτά τα VC και οι ιδιωτικές εταιρείες σίγουρα θα ανταμειφθούν μακροπρόθεσμα για την πίστη τους στα κρυπτονομίσματα. Επιπλέον, πιστεύει επίσης ότι οι επενδυτές σε δημόσιες εταιρείες θα αποκομίσουν επίσης καρπούς.

«Το 2021, το Bitcoin ξεπέρασε όλες τις μεγάλες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων, το αργό πετρέλαιο, το NASDAQ, τον S&P 500 και τον χρυσό. Επιπλέον, ο αριθμός των «holders» τείνει προς θετική κατεύθυνση, σηματοδοτώντας τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα των κρυπτονομισμάτων».

Ο συνιδρυτής της δημόσιας πλατφόρμας συναλλαγών κρυπτονομισμάτων σημειώνει επίσης ότι η συνολική ανάπτυξη του οικοσυστήματος κρυπτονομισμάτων εκδηλώνεται με την εισαγωγή προγραμμάτων παροχών που επιτρέπουν στις εταιρείες να επιτρέπουν στους υπαλλήλους να λαμβάνουν μέρος των μισθών τους σε Bitcoin (BTC).

«Αυτή η γενική υιοθέτηση είναι ένα απίστευτο σημάδι – όχι μόνο οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να αγοράσουν και να ανταλλάξουν κρυπτονομίσματα, αλλά είναι επίσης πρόθυμοι να εργαστούν για αυτά. Ως κοινωνία, προχωράμε προς μια κατεύθυνση που αποθεματοποιεί μεγαλύτερη αξία στα κρυπτονομίσματα».

Όταν ρωτήθηκε εάν η λειτουργία επιχειρήσεων κρυπτονομισμάτων είναι κερδοφόρα, ο Ehrlich μοιράστηκε με χαρά τη δική του εμπειρία στην εταιρεία του. “Το πιο πρόσφατο τρίμηνο του Voyager ήταν το καλύτερό μας ποτέ, οπότε σίγουρα αισθάνομαι ότι είναι μια εξαιρετική στιγμή για να βρίσκομαι στα κρυπτονομίσματα”, είπε.

Με τον παγκόσμιο πληθωρισμό να φτάνει σε νέα ύψη και το εθνικό χρέος των Ηνωμένων Πολιτειών να αυξάνεται, ο Ehrlich πιστεύει επίσης ότι «το Crypto γίνεται όλο και περισσότερο ένα μακροπρόθεσμο ασφαλές καταφύγιο για τις μελλοντικές γενιές».

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των κρυπτονομισμάτων είναι ότι δημιουργεί οικονομική ισότητα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Voyager υπογραμμίζει ότι τα κρυπτονομίσματα παρέχουν πρόσβαση σε τμήματα επενδυτών που έχασαν τις προηγούμενες εκρήξεις. Ο Ehrlich περιγράφει ότι είναι σε θέση να παρέχει ευκαιρίες για την οικοδόμηση πλούτου για αυτόν τον τομέα ως «απίστευτα ικανοποιητική», καθώς αναφέρει τα τεράστια πλεονεκτήματα που υπάρχουν σε αυτόν τον κλάδο.

Αν και υπάρχουν πολλά καλά πράγματα, υπάρχουν επίσης προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων. Ένα από αυτά είναι η ρύθμιση και οι πολιτικές κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ehrlich, οι περισσότερες από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος είναι άμεσα αποτελέσματα της επιτυχίας του. Σημειώνει ότι:

«Με έναν ευρύτερο, πιο περιεκτικό σχεδιασμό ρυθμιστικής υποδομής ειδικά για ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, η βιομηχανία κρυπτονομισμάτων μπορεί να ανθίσει».

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: EZRA REGUERRA

Article:https://cointelegraph.com/news/crypto-businesses-will-be-rewarded-over-the-long-term-says-voyager-ceo?fbclid=IwAR3lYGk1_P0kDlhhuTBMhQZ-4ECOChAcC0o-fgtgfVCsBWR4wjweKJwl_jE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)