Το PancakeSwap γίνεται το πρώτο DeFi πρότζεκτ που ξεκινά μέσω του Mini-Program Binance

Μίνι Πρόγραμμα Συνεργασίας
Το PancakeSwap ανακοίνωσε μια συνεργασία με το Binance με το οποίο γίνεται το πρώτο DeFi Project που ξεκινά μέσω του Binance Mini-Program.

Η επιβεβαίωση της συναρπαστικής εξέλιξης προήλθε από αποκλειστική πηγή από το PancakeSwap και σημειώθηκε επίσης μέσω του Medium τους στις 17 Μαρτίου. Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απρόσκοπτα το PancakeSwap εντός της εφαρμογής Binance.

“Αγαπητοί κάτοχοι CAKE, μετά από στενή συνεργασία με την ομάδα του Binance τους τελευταίους μήνες, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε την έκδοση beta του προγράμματος PancakeSwap Mini στην εφαρμογή Binance για κινητά!” Η ομάδα αποκάλυψε μέσω του Medium. «Από σήμερα, η πρόσβαση στο PancakeSwap θα ανοίξει σταδιακά στους χρήστες εφαρμογών για κινητά Binance».

Καθώς η πλατφόρμα αρχίζει να προσθέτει λειτουργίες στο Mini Program, η ομάδα σκοπεύει να σκεφτεί ότι αυτό θα είναι ένα σημαντικό βήμα για το PancakeSwap να αυξήσει περαιτέρω τη βάση χρηστών, τη ρευστότητα, τον όγκο συναλλαγών και να έχει περαιτέρω αντίκτυπο στην αλυσίδα BNB.

Υπήρξε άμεση αντίδραση της αγοράς στα νέα, καθώς το $CAKE είδε ένα εκπληκτικό άλμα από 5,62 $ σε 7,19 $ σε λίγο περισσότερο από μια ώρα, σύμφωνα με το CoinMarketCap. Η τιμή έχει εκτιναχθεί σχεδόν 20% συνολικά. Με το νόμισμα να βρίσκεται σε ενοποίηση για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ οι χρήστες του θα ελπίζουν ότι αυτή η τελευταία εξέλιξη θα δώσει την ώθηση για μια σημαντική αναζωπύρωση.

Περισσότερα για το Mini Program
Η κυκλοφορία του Προγράμματος PancakeSwap Mini θα έχει άμεση πρόσβαση για τους χρήστες στην εφαρμογή για κινητά Binance και θα προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία για τους χρήστες στο Binance. Η πρόθεση είναι να προσελκύσουμε περισσότερους χρήστες στην αποκεντρωμένη πλατφόρμα του PancakeSwap και αυτή η τελευταία κίνηση μπορεί κάλλιστα να το κάνει να φέρει καρπούς.

Οι χρήστες θα μπορούν ουσιαστικά να δημιουργήσουν ένα πορτοφόλι με το Binance DeFi Wallet, επιτρέποντάς τους να μεταφέρουν κεφάλαια και να χρησιμοποιούν το PancakeSwap, όλα αυτά μέσα στη σφαίρα της εφαρμογής για κινητά της Binance.

Τι είναι το PancakeSwap;
Το PancakeSwap είναι ένα Decentralized Exchange (DEX) που βασίζεται στην αλυσίδα BNB. Προσφέρει στους χρήστες διάφορες δυνατότητες όπως Liquidity Pools, Swapping, Yield Farming, Syrup Pools, Automated Market Maker, Initial Farm Offering (IFO), σύστημα προφίλ NFT και πολλά άλλα.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Dardania Havolli

Article: https://www.bsc.news/post/pancakeswap-becomes-first-defi-project-to-launch-through-the-binance-mini-program

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)