Τι θα συμβεί αν ο τεχνολογικός γίγαντας Apple εισέλθει στα Crypto;

Με την τεχνολογία, η εταιρεία διαθέτει επίσης ένα τεράστιο απόθεμα μετρητών περίπου 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, σε αυτήν την εξελισσόμενη εποχή κρυπτονομισμάτων και metaverse, η εταιρεία δεν έχει κάνει ακόμη καμία κίνηση. Σύμφωνα με μια αναφορά του Bloomberg, η Apple είναι σε θέση να προσελκύσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο νέους χρήστες κρυπτονομισμάτων.

Πώς μπορεί η Apple να ενισχύσει το οικοσύστημα Crypto;
Σύμφωνα με το Bloomberg, η Apple κατασκευάζει προϊόντα για τους χρήστες για πρόσβαση σε πρωτόκολλα και τα Crypto είναι ένα σύνολο πρωτοκόλλων. Ωστόσο, είναι εφικτό μόνο με τη δημιουργία ενός φιλικού προς τον χρήστη τρόπου σύνδεσης με το κρυπτονομισματικό οικοσύστημα.

Πρόσφατα, ο συνιδρυτής της Apple, Steve Wozniak, εκτίμησε το Bitcoin και είπε ότι είναι το μόνο που είναι «μαθηματικά από καθαρό χρυσό». Εν τω μεταξύ, είναι πολύ πιο λάτρης του metaverse παρά των non-fungible tokens (NFTs).

Σύμφωνα με την έκθεση, ο Ric Burton πιστεύει ότι πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι έχουν ένα iPhone που μπορεί να ενισχύσει την υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων με δύο τρόπους (1) αναπτύσσοντας επέκταση προγράμματος περιήγησης Safari και (2) Hardware wallet.

Αναφερόμενος στο Metamask, ένα κρυπτοπορτοφόλι επέκτασης Chrome, το οποίο έχει βάση χρηστών 21 εκατομμυρίων, πρότεινε ότι η ενημέρωση iOS 15 της Apple έχει παράσχει περισσότερη υποστήριξη επεκτάσεων προγράμματος περιήγησης. Ανέφερε επίσης ότι πάνω από το 50% της κίνησης κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική παράγεται από το Safari.

Το iPhone της Apple παρέχει μια δυνατότητα υλικού που ονομάζεται ασφαλής θύλακας. Ο Burton, ο οποίος προωθεί τον αλγόριθμο ψηφιακής υπογραφής Elliptic Curve (ECDSA) για υιοθέτηση της Apple, λέει ότι θα κάνει το iPhone ένα ασφαλές πορτοφόλι υλικού κρυπτονομισμάτων.

Η έκθεση αναφέρει ότι το Hardware wallet είναι μια πιο μακροπρόθεσμη λύση, αλλά με την ικανότητα της Apple να δημιουργεί εργαλεία φιλικά προς τον καταναλωτή, κάτι που θα μπορούσε να είναι επαναστατικό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook σε μια διάσκεψη DealBook αποκάλυψε ότι κατέχει κρυπτονομίσματα ως μέρος ενός διαφοροποιημένου χαρτοφυλακίου. Ωστόσο, μοιράστηκε επίσης ότι η Apple δεν έχει άμεσο σχέδιο σύνδεσης με πληρωμές κρυπτονομισμάτων. Στο τέλος, άφησε κάποιες υποδείξεις λέγοντας ότι «υπάρχουν πράγματα που σίγουρα εξετάζει η εταιρεία».

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Ashish Kumar

Article: https://coingape.com/what-if-apple-enters-crypto/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)