Τα token του PancakeSwap αυξήθηκαν κατά 20% μετά τη συμμαχία με την Binance

Τα token του PancakeSwap (CAKE-USD) αυξάνονται κατά 20% την Πέμπτη, αφού συνεργάστηκε με το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, το Binance, για να μειώσει το εμπόδιο στην αποκεντρωμένη χρηματοδότηση.

Το token έφτασε στα 7,19 $ ανά token νωρίτερα στη συνεδρίαση, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ χαμηλότερο από το υψηλό όλων των εποχών των 42,59 $ τον Απρίλιο του 2021, αλλά πρόσφατα άλλαξε χέρια στα 6,49 $.

Όσον αφορά τη συνεργασία, η Binance και η PancakeSwap κυκλοφορούν beta το λεγόμενο PancakeSwap Mini Program στην εφαρμογή Binance για κινητά, σύμφωνα με μια ανάρτηση ιστολογίου. Μαζί με το πορτοφόλι Binance DeFi, το πρόγραμμα Mini επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν ένα πορτοφόλι, να μεταφέρουν χρήματα και να χρησιμοποιήσουν το PancakeSwap όλα σε ένα μέρος.

Νωρίτερα, τα tokens του ApeCoin κατέρρευσαν μετά την πτώση τους στο Bored Ape Yacht Club.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Max Gottlich

Article: https://seekingalpha.com/news/3814712-pancakeswap-tokens-jump-20-after-alliance-with-binance?utm_source=coinmarketcap.com&utm_medium=referral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)