Brickken – κάνοντας Tokenizing όλο το κόσμο

Το Brickken είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας στον κλάδο του Blockchain με επίκεντρο το tokenization. Μέσω της πλατφόρμας και της τεχνολογίας τους, οποιοσδήποτε μπορεί να επενδύσει σε token ασφαλείας με υποκείμενα περιουσιακά στοιχεία του πραγματικού κόσμου που προηγουμένως ήταν διαθέσιμα μόνο σε θεσμικούς επενδυτές και σε άτομα υψηλής καθαρής αξίας. Με κεφάλαια τόσο χαμηλά όσο $100, οι μικροεπενδυτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αγορές που δεν έχουν ρευστότητα, όπως Real Estate, IP, Art και εταιρικά ίδια κεφάλαια χαμηλής/μεσαίας κεφαλαιοποίησης, επιτρέποντας τη δυνατότητα ενός πιο διαφορετικού επενδυτικού χαρτοφυλακίου. Ταυτόχρονα, αυτό ανοίγει νέες πόρτες και μεθόδους για τους ανθρώπους που επιδιώκουν να συγκεντρώσουν κεφάλαια μέσω της συμβολής μέρους των περιουσιακών στοιχείων κάποιου.

To Brickken βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογικής καινοτομίας, επιτρέποντας την κλασματική ιδιοκτησία, τις ευέλικτες ευκαιρίες συγκέντρωσης κεφαλαίων και τη δημιουργία νέων επιχειρηματικών μοντέλων σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι πλέον διαθέσιμα ίδια κεφάλαια ιδιωτικών εταιρειών ή περιουσιακά στοιχεία εκατομμυρίων δολαρίων μόνο στους πολύ πλούσιους, αλλά σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε, με έναν τρόπο χωρίς φραγμούς.

«Αποστολή μας είναι να δώσουμε σε όλους πρόσβαση σε ρευστότητα ή επένδυση, μέσω ενός οικοσυστήματος που βασίζεται σε ένα ανοιχτό αποκεντρωμένο πρωτόκολλο, διαθέσιμο σε όλους, επιτρέποντας σε οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο να διατίθεται σε tokens οπουδήποτε στον κόσμο με εύκολη και νόμιμη μορφή».

Βλέπουμε τις ατελείωτες δυνατότητες για αυτόν τον κλάδο και το Brickken έχει προχωρήσει πολύ από τότε που ξεκίνησε το ταξίδι πριν από λίγο περισσότερο από 1 χρόνο.

Ορόσημα:

  1. Έλαβε την κορυφαία ισπανική επιδότηση τεχνολογικών startup που χρηματοδοτήθηκε μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (“EIF”) στην Ε.Ε.
  2. Γίνεται δεκτό στο Ισπανικό Ρυθμιστικό Sandbox, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με Εταιρείες, επιταχυντές και θερμοκοιτίδες στην Κύρια και Δευτερεύουσα αγορά τους.
  3. Έχει ήδη πουληθεί πάνω από το 75% των διατιθέμενων token προπώλησης.
  4. Δημιούργησε μια σταθερή κοινότητα ανθρώπων που όλοι συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Brickken.
  5. Ο απώτερος στόχος είναι να φέρουν περαιτέρω τις δραστηριότητές τους σε έναν Αποκεντρωμένο Αυτόνομο Οργανισμό, το DAO. Με το διακριτικό $BKN, οι κάτοχοι δεν έχουν μόνο τη δυνατότητα να κάνουν staking για παθητικό εισόδημα ή να εκδώσουν τh δικά τους Κάρτα Ασφαλείας. Θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν στη διαδικασία λήψης αποφάσεων του οργανισμού, διέποντας θέματα για τα πάντα, από τις αναβαθμίσεις πρωτοκόλλων έως την κατανομή των κοινωνικών πόρων.

 

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://coincodex.com/article/13767/brickken-tokenizing-the-world/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)