Elrond: Παρουσιάζουμε το “Metabonding” – Δημιουργία κοινότητας για νεοσύστατες εταιρείες Web3

Web 1.0 σημαίνει Ανάγνωση. Web 2.0 σημαίνει Γράψτε. Web3 σημαίνει Κατοχή.

Η μετάβαση από τη μία γενιά του Διαδικτύου στην επόμενη σημαδεύτηκε από μια ομάδα νεοφυών επιχειρήσεων που αιχμαλώτισαν τη φαντασία τόσο των τελικών χρηστών όσο και των επενδυτών και συνέχισαν να δημιουργούν νέες τεχνολογίες και αξία στην αγορά.

Η μετάβαση στο Web3 θα φέρει τα μεγαλύτερα κύματα startups μέχρι σήμερα. Απλά επειδή οι ίδιοι οι τελικοί χρήστες όχι μόνο χρησιμοποιούν τις νέες εφαρμογές, αλλά μπορούν πλέον να κατέχουν και να έχουν λόγο στις κατευθύνσεις τους. Αυτή είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από το νέο υπερκύμα που θα μεταμορφώσει το διαδίκτυο.

Σε έναν χώρο όπου η περισσότερη τεχνολογία είναι ανοιχτού κώδικα, η κοινότητα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο για την υιοθέτηση. Στο web3, οι κοινότητες έχουν ένα νέο, ισχυρό εργαλείο για την ευθυγράμμιση των ενδιαφερόντων και την έκφραση των αποφάσεών τους: τα tokens.

Κάτοχοι, οικοδόμοι, συνεισφέροντες
Η οικοδόμηση μιας κοινότητας είναι ζωτικής σημασίας για να είναι επιτυχημένες οι νεοσύστατες εταιρείες web 3. Η απόκτηση ενός σημαντικού μέρους του σωστού είδους κοινότητας από την αρχή μπορεί να επιβαρύνει τη διαδικασία εκκίνησης των startups.

Στο Elrond, εκτιμούμε τρομερά την κοινότητα. Είναι η ομάδα ανθρώπων, που έχουν συγκεντρωθεί γύρω από τις κοινές μας αξίες της σκληροπυρηνικής οικοδόμησης και της ανοιχτής συνεργασίας προς ένα καλύτερο χρηματοπιστωτικό σύστημα, που τροφοδοτεί την ανάπτυξη του Elrond.

Λειτουργεί ως φίλτρο για κατόχους, κατασκευαστές και συνεισφέροντες. Και με τη σωστή ευθυγράμμιση των συμφερόντων, θα επιβαρύνει την ταχεία επέκταση του οικοσυστήματος του Elrond.

Web3 Metabonding
Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το “Metabonding”, το απόλυτο προϊόν bootstrapping κοινότητας για νεοσύστατες εταιρείες Web3.

Το Metabonding είναι μια πύρινη σύνδεση Web3 και θα γίνει το χρυσό πρότυπο για την οικοδόμηση κοινότητας. Αυτό θα είναι το πρωτοσέλιδο της σκηνής των οικοδόμων του Elrond.

Τα πρότζεκτ που βασίζονται στο Elrond θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια μακροπρόθεσμη δέσμευση με τα πιο σκληροπυρηνικά μέλη της κοινότητας, διανέμοντας το ~ 10% της προσφοράς token τους στους συμμετέχοντες στο EGLD και στους συμμετέχοντες στο LKMEX, κατά τη διάρκεια 2 ετών.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει ως εξής:

  • Η ενότητα “Metabonding” του Maiar DEX θα είναι σύντομα ζωντανή με τα 3 πρώτα πρότζεκτ που συμμετέχουν
  • Τα επίσημα στιγμιότυπα του EGLD staking και του LKMEX Metabonding θα ξεκινήσουν στις 15 Μαρτίου
  • Οι επίσημες αξιώσεις Metabonding για νέα token θα ξεκινήσουν στις 15 Απριλίου

Τα πρότζεκτ που θα εγγραφούν για το Metabonding θα δουν μια ταχεία υιοθέτηση στο οικοσύστημα Elrond, επωφελούμενοι από:

  • Ευαισθητοποίηση από ολόκληρη την κοινότητα του Elrond
  • Πρότυπο στιγμιότυπου μετακόλλησης ( snapshotting template)
  • Ένα πρότυπο προγράμματος staking
  • Εισαγωγή στο Maiar DEX
  • Καταχώριση στην εφαρμογή Maiar
  • Καμπάνιες τύπου “Μάθετε και κερδίζετε-Learn and Earn”.
  • Trading διαγωνισμοί

Ένα υπερκύμα χρησιμότητας και αξίας

Αυτό φέρνει υπερτροφοδοτούμενο βοηθητικό πρόγραμμα για EGLD και LKMEX. Ένα σημαντικό ποσό – στο εύρος του 10% – της προσφοράς token των πρότζεκτ που εγγράφονται στο Metabonding θα χωριστεί στα δύο: το μισό θα πάει στους συμμετέχοντες και τους αντιπροσώπους του EGLD και το άλλο μισό θα πάει στους συμμετέχοντες στο LKMEX.

Τα πρότζεκτ αποκτούν ένα ισχυρό εργαλείο για να ενισχύσουν αυτό που χρειάζονται περισσότερο: την κοινότητα. Τα μέλη του οικοσυστήματος θα λαμβάνουν ένα κομμάτι από κάθε νέο πρότζεκτ ανάλογο με τις εκμεταλλεύσεις του EGLD και LKMEX τους.

Αναμένουμε ότι δεκάδες και δεκάδες πρότζεκτ θα υιοθετήσουν γρήγορα αυτό το νέο πρότυπο, αξιοποιώντας την πιο παθιασμένη και σκληροπυρηνική κοινότητα στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Ήρθε η ώρα να ετοιμάσετε τα eGold και τα LKMEX σας.

Αφήστε τη φωτιά να ξεκινήσει.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Beniamin Mincu

Article: https://elrond.com/blog/introducing-metabonding-community-building-for-web3-startups/?fbclid=IwAR2YxxY8LGzjcF-3VPEMULkRpXuDNK-gjiiU4ALufSu7snI_jGSafzHkGjo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)