Πότε είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού The Big Time NFT;

Η Big Time Studios λανσάρει το πρώτο της παιχνίδι NFT πολύ σύντομα.

Η Big Time Studios πρόκειται να κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο παιχνίδι RPG NFT, αλλά πότε μπορούμε να περιμένουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού Big Time NFT;

Ενώ πολλά από τα καλύτερα παιχνίδια NFT εκεί έξω προέρχονται από το είδος των καρτών συναλλαγών, το Big Time θα προσφέρει στους παίκτες την ευκαιρία να συλλέξουν NFT για χρήση σε παιχνίδια RPG.

Μέσω αυτών των NFT, οι χρήστες/παίκτες είναι ελεύθεροι να ανεβάσουν το επίπεδο του παιχνιδιού τους, να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να αγοράσουν εσωτερικά είδη gaming μέσω της αγοράς Big Time NFT. Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι επιφυλάσσει για αυτούς τους παίκτες.

Ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού Big Time NFT
Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη, το παιχνίδι Big Time NFT έχει ημερομηνία κυκλοφορίας το 2022 για PC, ενώ ετοιμάζεται και έκδοση beta.

Μια έκδοση Early Access του Big Time έχει επίσης προγραμματιστεί για τις αρχές του 2022. Οι παίκτες που αγοράζουν ένα από τα 12.000 VIP πάσο, που κυκλοφόρησαν στις 14 Δεκεμβρίου, θα έχουν πρόσβαση σε αυτήν την έκδοση.

Περισσότερα παιχνίδια NFT: Νέα παιχνίδια NFT που κυκλοφορούν το 2022

Η πιο πρόσφατη έκδοση από το Big Time έρχεται με τα 60.000 SPACE NFT του στις 21 Δεκεμβρίου. Το SPACE είναι ένα εικονικό τοπικό NFT, σχεδιασμένο για να ξεκλειδώνει επιπλέον δυνατότητες παιχνιδιού και χρησιμότητα μέσα στο παιχνίδι.

Θα κρατάμε ενημερωμένη αυτήν την ανάρτηση όταν βγουν νέες πληροφορίες για το Big Time.

Τι είναι το Big Time NFT Game;
Το παιχνίδι Big Time NFT είναι ένα παιχνίδι δράσης RPG που επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν σε ομάδες, να κυνηγούν τέρατα και να αποκτούν λάφυρα.

Το παιχνίδι προσφέρει μοναδικά στοιχεία εντός του παιχνιδιού, όπως προσαρμοσμένα προσωπικά όπλα και ρούχα. Οι παίκτες μπορούν επίσης να εξατομικεύσουν τη μηχανή του χρόνου τους και να συλλέγουν NFT κάθε φορά που μια ομάδα πραγματοποιεί ένα κατόρθωμα εντός του παιχνιδιού.

Η ιστορία προσφέρει μια συναρπαστική αφήγηση όπου οι παίκτες με την ομάδα τους ξεκινούν μια αποστολή να πολεμήσουν διάσημες ιστορικές φιγούρες και να αποκαλύψουν μια μυστηριώδη απειλή που απειλεί τον κόσμο των εσωτερικών παιχνιδιών.

Πρόσφατα, η Big Time Studios απέκτησε με επιτυχία χρηματοδότηση 21 εκατομμυρίων δολαρίων για να ενσωματώσει τα NFT στην οικονομία του gaming. Με αυτό το εγχείρημα, η εταιρεία είναι έτοιμη να συγχωνεύσει τον αυξανόμενο τομέα NFT με τον δημοφιλή τομέα τυχερών παιχνιδιών για να αυξήσει τη δραστηριότητα των χρηστών και να βοηθήσει την ενσωμάτωση κρυπτονομισμάτων στο gaming.

Σύμφωνα με τον CEO του στούντιο Big Time NFT Ari Meillich:

Με τον τρόπο που έχει σχεδιαστεί το παιχνίδι, τα άτομα με μηδενική εμπειρία blockchain θα αρχίσουν να συλλέγουν NFT που έχουν πραγματική αξία χωρίς να χρειάζεται να έχουν προηγούμενη γνώση για το τι είναι η τεχνολογία blockchain. Έτσι, τελικά, προσπαθούμε να κάνουμε την υποκείμενη τεχνολογία αόρατη και απλώς να διατηρήσουμε την πρόταση αξίας για τους χρήστες.

Κάνε εγγραφή στο Big Time εδώ: https://invite.bigtime.gg/WS_GiannisAnderou

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Juhi Mirza

Article:https://www.gfinityesports.com/cryptocurrency/big-time-nft-game-release-date/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)