Το XRP αυξάνεται 10% μετά από κρίσιμη ενημέρωση στη νομική μάχη, αυτά είναι που πρέπει να γνωρίζετε

Η τιμή του XRP έχει αρχίσει να κινείται από μόνη της καθώς η νομική μάχη μεταξύ της εταιρείας πληρωμών Ripple και δύο εκτελεστικών στελεχών της, έναντι της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) βλέπει μια νέα εξέλιξη. Σύμφωνα με έναν φάκελο εγγράφων σε δικαστήριο στη Νότια Περιφέρεια της Νέας Υόρκης, ο Επαρχιακός Δικαστής θα επιτρέψει στην εταιρεία να χρησιμοποιήσει μια «δίκαιη ειδοποίηση υπεράσπισης».

 

Με άλλα λόγια, η Ripple θα μπορεί να υποστηρίξει υπέρ του ότι η ρυθμιστική αρχή παρέλειψε να την ενημερώσει ότι το XRP και τα δημόσια πανιά του θα μπορούσαν ενδεχομένως να παραβιάσουν τη νομοθεσία των ΗΠΑ. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το Bitcoinist, η εταιρεία πληρωμών ισχυρίζεται ότι ρώτησε την SEC σχετικά με την προσφορά της.

Ωστόσο, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι δεν παρέχει κανονιστική σαφήνεια σχετικά με το XRP. Προς υποστήριξη της υπεράσπισης της Ripple, υπάρχουν αρχεία με δύο ξεχωριστές αναφορές από τη νομική εταιρεία Perkins Coie σχετικά με τη νομιμότητα της προσφοράς συμβολαίων της εταιρείας.

Ημερομηνία έως το 2021, οι αναφορές προσπαθούν να δείξουν ότι η Ripple ζητά νομική διαβούλευση πριν από τις πωλήσεις. Η έκθεση θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αποδείξει ότι η Ripple άλλαξε ακόμη και το επιχειρηματικό της μοντέλο για να παραμείνει συμβατή με τους νόμους των ΗΠΑ. Ο Stuart Alderoy, Γενικός Σύμβουλος της Ripple, δήλωσε τα εξής σχετικά με τη σημερινή δικαστική απόφαση:

Η σημερινή εντολή καθιστά σαφές ότι υπάρχει ένα σοβαρό ερώτημα εάν η SEC έδωσε ποτέ στην Ripple δίκαιη ειδοποίηση ότι οι διανομές XRP -από το 2013- θα απαγορευόταν ποτέ βάσει του νόμου περί τίτλων. Χαίρομαι που βλέπω τον δικαστή να απορρίπτει την προσπάθεια της SEC να εμποδίσει την Ripple να συνεχίσει την υπεράσπιση της δίκαιης ειδοποίησης. Είναι ακόμη πιο επιτακτικό να δύει ο ήλιος στην προσέγγιση «ρύθμιση μέσω επιβολής» της SEC.

Το XRP αποσυνδέεται από το γενικό συναίσθημα της αγοράς
Η κοινότητα XRP γιόρτασε την πρόσφατη δικαστική απόφαση καθώς θεωρεί ότι θα προσφέρει ένα πλεονέκτημα έναντι της ρυθμιστικής αρχής. Σχολιάζοντας αυτήν την εξέλιξη, ο νομικός εμπειρογνώμονας Jeremy Hogan σχολίασε τα εξής:

Γνωρίζω ότι εργάζεστε για τις εκκρεμείς αποφάσεις στην υπόθεση Ripple εναντίον SEC αυτήν την εβδομάδα. Εκ μέρους μου και ορισμένων άλλων ενδιαφερόμενων μερών, θα θέλαμε πραγματικά να λάβουμε αυτές τις αποφάσεις ΣΗΜΕΡΑ, αν είναι δυνατόν (…). ΚΕΡΑΙΑ! (Και δεν χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο επιπόλαια) Η πρόταση της SEC να χτυπήσει τη δίκαιη ειδοποίηση υπεράσπισης ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ. Αυτό είναι αυτό που περίμενα. ΤΩΡΑ η SEC έχει κάτι να χάσει.

Ως αποτέλεσμα αυτών των πρόσφατων εξελίξεων, το XRP διαπραγματεύεται με ανοδική τάση σε χαμηλότερα χρονικά πλαίσια. Το κρυπτονόμισμα μπήκε γρήγορα ξανά στο top 5 με βάση την κεφαλαιοποίηση της αγοράς μετά από μια μακρά περίοδο απουσίας. Αν και σημαντική νίκη, σύμφωνα με τον προαναφερθέντα ειδικό, η δικαστική μάχη συνεχίζεται.

Από την ώρα του τύπου, το XRP διαπραγματεύεται στα 0,80 $ με κέρδος 9,1% τις τελευταίες 24 ώρες. Το κρυπτονόμισμα καταλάμβανε την τρίτη θέση όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς, ξεπερνώντας το μόνο το BTC και το ETH. Μένει να δούμε αν θα διεκδικήσει ξανά τη θέση του.

Ripple XRP

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Reynaldo Marquez

Article:https://bitcoinist.com/xrp-soars-10-after-critical-update-in-legal-battle/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)