Ο τεχνολογικός γίγαντας Stripe κάνει τη βουτιά στα κρυπτονομίσματα

Η επιστροφή της εταιρείας ηλεκτρονικών πληρωμών Stripe στα κρυπτονομίσματα έχει εμβαθύνει με την εταιρεία να ανακοινώνει μια νέα ολοκληρωμένη λύση για την υποστήριξη επιχειρήσεων που εστιάζουν στα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτηρίων, των παρόχων πορτοφολιών και των αγορών NFT.

Ο συνιδρυτής John Collison είπε σε ένα tweet ότι η εταιρεία υποστηρίζει πλέον όλες τις επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων, «όχι μόνο για να πληρώνουν, αλλά και για να πληρώνονται, Γνωρίστε τον Πελάτη σας (KYC) και επαλήθευση ταυτότητας, πρόληψη απάτης και πολλά άλλα».

Η Stripe, η οποία έχει δύο κεντρικά γραφεία στο Δουβλίνο και το Σαν Φρανσίσκο, είπε ότι θα προσφέρει τώρα ενσωμάτωση API πληρωμών fiat για τις επιχειρήσεις που θα επεξεργάζονται πληρωμές από κρυπτονομίσματα σε νομίσματα.

Η εταιρεία πληρωμών Stripe υποστηρίζει τις επιχειρήσεις κρυπτονομισμάτων με λύσεις για το μέλλον του Web3. Την είδηση ​​κοινοποίησε ο συνιδρυτής του Stripe, John Collison. Στόχος της εταιρείας είναι να υποστηρίξει ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, ψηφιακά πορτοφόλια και αγορές NFT με πιο ομαλές ράμπες για πληρωμές fiat. Η Stripe έχει ονομαστεί ως το νούμερο 1 στη λίστα της Fast Company με τις πιο καινοτόμες εταιρείες, κυρίως λόγω των πρωτοβουλιών της για τη δέσμευση άνθρακα, αλλά αυτή η καινοτόμος εταιρεία επεκτείνει την υποδομή πληρωμών της σε σχεδόν κάθε κλάδο σήμερα.

Για τα ψηφιακά πορτοφόλια, η λύση θα παρέχει ένα API που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να διαχειρίζονται τα ψηφιακά τους στοιχεία. Για τις αγορές NFT προσφέρουν το εργαλείο ταυτότητας της Stripe για την επαλήθευση της γνησιότητας εγγράφων από περισσότερες από 33 χώρες.

Συνεργασία με σημαντικούς παίκτες στο τοπίο των κρυπτονομισμάτων
Εμμένοντας σε αυτά που γνωρίζουν, η Stripe αντιμετωπίζει κατά μέτωπο τα ζητήματα ασφάλειας με τις διαδικασίες πληρωμής. Καθώς ο κλάδος επεκτείνεται και τα NFT αναλαμβάνουν περισσότερη χρησιμότητα, είναι σημαντικό να παρέχονται εργαλεία που ενισχύουν την ασφάλεια της πλατφόρμας και εξαλείφουν την απάτη με τις συναλλαγές. Συνεργαζόμενος ήδη με μερικούς από τους μεγάλους παίκτες στο τοπίο του blockchain, συμπεριλαμβανομένων των Nifty Gateway και FTX Exchange, η Stripe προσθέτει ένα ισχυρό επίπεδο τεχνογνωσίας προϊόντων στον χώρο.

Ανακοίνωσαν υποστήριξη για το κορυφαίο ανταλλακτήριο FTX νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Η πλατφόρμα έχει συγκεντρώσει 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια από υποστηρικτές βαρέων βαρών, συμπεριλαμβανομένης της SoftBank. Η FTX επέλεξε το Stripe για να δημιουργήσει μια λύση ενσωμάτωσης και επαλήθευσης ταυτότητας για τους χρήστες που συμμετέχουν στο ανταλλακτήριο και για να ενισχύσει τις πληρωμές για όσους προσθέτουν χρήματα στον λογαριασμό FTX τους.

Ιδρύθηκε από τον Patrick και τον John Collison από το Limerick City το 2010, η Stripe υποστήριξε νωρίς την κοινότητα κρυπτονομισμάτων, και έγινε η πρώτη μεγάλη εταιρεία πληρωμών που επέτρεψε το bitcoin το 2014. Σταμάτησε την υποστήριξή του στις αρχές του 2018, ωστόσο, λέγοντας ότι είχε γίνει πλεονέκτημα προς διαπραγμάτευση, παρά μέσο ανταλλαγής. Με αυτά τα νέα εργαλεία και συνεργασίες, η εταιρεία επιστρέφει στα κρυπτονομίσματα.

Η Stripe επιδιώκει να φέρει την υποδομή πληρωμών της που θεωρείται εξαιρετικά αξιόλογη για να βοηθήσει τέτοιες επιχειρήσεις σε μια κίνηση που θα ενισχύσει τις προσπάθειες να γίνουν τα κρυπτονομίσματα πιο αποδεκτά.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article:https://cryptoslate.com/tech-giant-stripe-takes-the-plunge-into-crypto/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)