Η αλυσίδα BNB αποκαλύπτει την 4η ομάδα επώασης MVB IV

Επωάζονται επτά νέα πρότζεκτ
Επτά πρότζεκτ στην αλυσίδα BNB έγιναν δεκτά στην τέταρτη ομάδα του προγράμματος επώασης του Most Valuable Builder IV Campaign.

Ο κατάλογος ανακοινώθηκε στις 9 Μαρτίου και τα επτά πρότζεκτ αναμένεται να λάβουν μια σειρά από οφέλη επώασης. Η αλυσίδα BNB εφαρμόζει προγράμματα επώασης για να βοηθήσει στο πλοίο και να επιταχύνει την πρόοδο νέων πρότζεκτ στον χώρο. Οι ομάδες θα λάβουν τουλάχιστον δέκα εκδηλώσεις που περιλαμβάνουν συνομιλίες δίπλα στο τζάκι και masterclasses.

Επτά έργα:


Κάθε ένα από αυτά τα πρότζεκτ επιδιώκει να διαπρέψει σε διαφορετικό τομέα του οικοσυστήματος BNB. Είτε πρόκειται για gaming με Star Sharks ή Cosmic Guild, σε DAO με PearDAO και SubDAO, ακόμη και Decentralized Finance (DeFi) με GAT Network και Hashflow.

Το πρόγραμμα MVB IV βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με την πιο πρόσφατη ενημέρωση επώασης. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως τον Απρίλιο του 2022. Η InsureAce ανακοινώθηκε πρόσφατα ως ο πιο πρόσφατος συμμετέχων στο πρόγραμμα στις 7 Μαρτίου, με έμφαση στην ασφάλεια.

Η ομάδα του BSC News πραγματοποίησε μια σύνοδο κορυφής με έργα από το MVB IV, συμπεριλαμβανομένων των Wombat Exchange, Zecrey, Go Plus και Metasset. Δείτε τη σύνοδο κορυφής παρακάτω:

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Kyle Heise

Article:https://www.bsc.news/post/bnb-chain-unveils-4th-group-of-mvb-iv-incubation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)