Avoteo

Και ενώ μπορεί να φαίνεται ότι η ψηφοφορία θεωρείται δεδομένη, ακόμη και ασήμαντη, αυτό συμβαίνει επειδή η ψηφοφορία έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Δεν ψηφίζουμε επειδή μπορούμε, ψηφίζουμε επειδή είμαστε άνθρωποι. Και δεν ψηφίζουμε μόνο σε επίσημες εκλογές. ψηφίζουμε κάθε μέρα. Κάθε φορά που μας αρέσει κάτι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ψηφίζουμε για το αγαπημένο μας τηλεοπτικό ριάλιτι, κάθε φορά που μια ομάδα αποφασίζει συλλογικά πού θα πάει για δείπνο, κάθε φορά που επιλέγουμε να ξοδέψουμε χρήματα ή να επιλέξουμε μια ταινία για να μεταδώσουμε μια άλλη, ασκούμε ελευθερία και ψήφος.

Οι άνθρωποι έπρεπε να αγωνιστούν για εκατοντάδες χρόνια για το δικαίωμα ψήφου, για να μπορούν να εκφράσουν τις απόψεις τους και να ορίσουν τη δική τους ελευθερία. Εξαιτίας αυτών, όμως, αυτή τη στιγμή αποτελεί το θεμέλιο των δημοκρατιών και των συνταγμάτων, παλαιών και νέων, σε όλο τον κόσμο.

Η ψήφος έχει γίνει αναφαίρετο δικαίωμα. Και αυτό το δικαίωμα επιλογής και έκφρασης της επιλογής μας βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά του τι είναι να είσαι άνθρωπος και στην καρδιά του Avoteo.

Τι είναι το Avoteo;
Ίσως είναι ευκολότερο να είμαστε σαφείς σχετικά με το τι δεν είναι το Avoteo. Δεν είναι απλώς ένα άλλο κρυπτονόμισμα ή πλατφόρμα. Δεν είναι απλώς ένα άλλο περιουσιακό στοιχείο που θα ανεβαίνει και θα πέφτει, βοηθώντας σας να βγάλετε γρήγορα κέρδη. Και δεν είναι απλώς μια άλλη πλατφόρμα που πηδά σε μια τάση να κάνει κάτι με κρυπτονομίσματα αντί να χρησιμοποιεί κανονικό νόμισμα.

Όταν αγοράζετε Avos, δεν επενδύετε σε κρυπτονομίσματα, επενδύετε σε μια κοινότητα. Τα Avos σας είναι το μερίδιό σας σε αυτήν την κοινότητα. Όταν τα κατέχετε, έχετε το δικαίωμα ψήφου για τη διακυβέρνηση και την κατεύθυνση της Avoteo. Θα έχετε το δικαίωμα να υποστηρίξετε τους αγαπημένους σας ιδρυτές και, συλλογικά, να τους χρηματοδοτήσετε. Και θα λάβετε μια επιστροφή με βάση τη συλλογική επιτυχία της κοινότητας.

Το Avoteo είναι μια ευκαιρία να γίνετε μέρος ενός νέου και δημιουργικού κόσμου, όπου όλοι επενδύουν στην επιτυχία και τα πράγματα γίνονται λίγο διαφορετικά.

Το Avoteo έχει τη δική του διακυβέρνηση και τη δική του οικονομία, η οποία είναι τόσο οικονομία ιδεών όσο και οικονομία κρυπτονομισμάτων. Μπορείτε, φυσικά, απλώς να αγοράσετε Avos για να πουλήσετε αργότερα, αλλά συμμετέχοντας στην οικονομία της Avo μπορείτε να δημιουργήσετε πλούτο για να χρηματοδοτήσετε ιδρυτές, οι οποίοι, με τη σειρά τους, θα δημιουργήσουν πλούτο για επενδυτές όπως εσείς.

Το Avoteo είναι μια ζωντανή πλατφόρμα που συνδυάζει τα καλύτερα του crowdfunding, του κρυπτοδιαστημικού χώρου, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της χρηματοδότησης.

Πώς λειτουργούν όλα
Ξεκινάμε με την κεντρική μας υπόθεση: Το Avoteo είναι ψήφος. Όλοι όσοι έχουν αρκετό Avos έχουν μερίδιο στην πλατφόρμα και αυτό τους δίνει το δικαίωμα ψήφου.

Ο κύριος τρόπος με τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί η ψηφοφορία είναι η ψήφος των ιδρυτών και των ιδεών τους. Εκείνοι που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα χρηματοδοτηθούν για να αναπτύξουν και να προωθήσουν τις ιδέες τους. Η λήψη χρηματοδότησης στο Avoteo δεν έχει να κάνει με το ποιον γνωρίζετε ή να έχετε τις κατάλληλες συνδέσεις για να σας δουν, αλλά να έχετε μια ιδέα που πείθει τους ανθρώπους. Είναι μια ανοιχτή και ανταγωνιστική πλατφόρμα όπου οι καλύτερες ιδέες θα ανθίσουν όσο ταπεινή και αν είναι η προέλευσή τους.

Η οικονομία του Avoteo
Θα πωληθεί ένα δισεκατομμύριο Avos σε τρεις δόσεις. Πολλά από αυτά θα έχουν μεγάλες περιόδους κατοχύρωσης, διασφαλίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες είναι ενδιαφερόμενοι στην πλατφόρμα, όχι μόνο traders που αναζητούν κέρδος.

Μόλις εισαχθούν στη λίστα και τα tokens είναι εμπορεύσιμα, θα υπάρχει φόρος συναλλαγής 10%. Το 3% θα πάει στη συγκέντρωση ρευστότητας και το 3% θα αναδιανεμηθεί σε όλους τους κατόχους token. Το υπόλοιπο 4% θα επενδυθεί στο Funding Wallet και θα χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη ιδρυτών, δημιουργών και καινοτόμων.

Ένα μερίδιο στην κοινότητα
Η δημοκρατία βρίσκεται στην καρδιά του Avoteo. Οι κάτοχοι Avo θα είναι μέρος της διακυβέρνησης ολόκληρου του πρότζεκτ. Το Avoteo είναι μια κοινότητα που βασίζεται στην ψηφοφορία και αυτό σημαίνει ότι η κοινότητα μπορεί να ψηφίσει για την κατεύθυνση που πηγαίνει.

Η ψηφοφορία διακυβέρνησης θα οργανωθεί από τους προγραμματιστές σε βασικά σημεία για να βοηθήσει στην απόφαση της κατεύθυνσης του έργου. Αλλά η κοινότητα θα μπορεί επίσης να προτείνει ψηφοφορίες οι οποίες, εάν επιτύχουν, θα διαμορφώσουν το πρότζεκτ.

Μια δημοκρατία ιδεών
Στον πυρήνα του Avoteo, όμως, βρίσκονται οι ιδέες. Οι ιδρυτές που ελπίζουν να εξασφαλίσουν χρηματοδότηση θα μπορούν να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στην πλατφόρμα. Και οποιοσδήποτε έχει την ελάχιστη κατοχή Avo token θα έχει μία ψήφο ανά πρότζεκτ. Μπορούν να υπερψηφίσουν πρότζεκτ που αγαπούν, να καταψηφίσουν εκείνα που δεν τους αρέσουν ή απλώς να απέχουν.

Η κοινοτική κρίση για μεμονωμένα πρότζεκτ θα καθορίσει ποια χρηματοδοτούνται από το Πορτοφόλι Χρηματοδότησης. Αντί να πείσουν μόνο λίγους χρηματοδότες με βαθιές τσέπες, οι ιδρυτές που μπορούν να πείσουν την κοινότητα της Avoteo δεν θα λάβουν απλώς χρηματοδότηση, αλλά θα ξέρουν ότι έχουν ένα προϊόν που έχει ήδη λαϊκή υποστήριξη.

Και, πέρα ​​από αυτό, οι ιδρυτές θα έχουν πρόσβαση στην κοινότητα Avoteo. Θέλουμε η κοινότητα να είναι όσο το δυνατόν πιο διαφορετική, φέρνοντας κοντά ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα, με διαφορετικές εμπειρίες και δεξιότητες. Μέσω του Avoteo, οι άνθρωποι που έχουν κάτι να προσφέρουν μπορούν να βρουν αυτούς που έχουν ανάγκη και όσοι χρειάζονται βοήθεια μπορούν να βρουν άτομα με τις απαραίτητες δεξιότητες. Είτε πρόκειται για προγραμματιστή που χρειάζεται λίγη βοήθεια στο μάρκετινγκ, είτε για οραματιστή που χρειάζεται αυτόν τον προγραμματιστή, τα μέλη της κοινότητας του Avoteo θα έχουν πρακτικούς τρόπους για να συμβάλουν στην επιτυχία των έργων και της πλατφόρμας.

Η διαφορά Avoteo
Αν και έχει μια αρχή που είναι τόσο παλιά όσο η ανθρωπότητα – ότι είμαστε όλοι ίσοι – στην καρδιά του, το Avoteo θα είναι μια πλατφόρμα όπως καμία άλλη στο παρελθόν.

Το Avoteo θα είναι μια κοινότητα όπου, όταν ένα μέλος πετυχαίνει, όλοι πετυχαίνουν. Τα μέλη μπορούν να συμβάλουν άμεσα στην επιτυχία του Avoteo, βοηθώντας στον καθορισμό της κατεύθυνσης και στην εκπλήρωση της φιλόδοξης υπόσχεσής του. Οι ιδρυτές θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ιδέες τους, να βελτιώσουν το προϊόν τους και να κερδίσουν υποστήριξη για να κερδίσουν χρηματοδότηση.

Όλα τα μέλη της κοινότητας θα μπορούν να βοηθήσουν να διασφαλιστεί η επιτυχία των πρότζεκτ, καθώς θα μπορούν να προσφέρουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους σε όσους τα χρειάζονται. Εν τω μεταξύ, οι ιδρυτές θα έχουν πρόσβαση σε μια σημαντική δεξαμενή ταλέντων που έχουν ήδη επενδύσει στην επιτυχία τους.

Και όταν τα πρότζεκτ επιτύχουν, τα κέρδη που επιστρέφονται έναντι της αρχικής επένδυσης από την κοινότητα Avoteo θα επιστρέψουν στην κοινότητα Avoteo.

Πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τη συμμετοχή σας στο Avoteo;
Θέλουμε όλοι να είναι ενεργό μέρος της κοινότητας του Avoteo. Αλλά ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει το Avoteo όπως θέλει.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Avo token σας ως μια απλή επένδυση. Διατηρώντας το Avos σας, θα επωφεληθείτε από την ανακατανομή του φόρου συναλλαγής στους κατόχους token. Και αν διατηρήσετε τα token, θα αρχίσετε επίσης να επωφεληθείτε από τα επιστρεφόμενα κέρδη των επιτυχημένων πρότζεκτ. Δεδομένου ότι ορισμένες από αυτές τις επιστροφές θα πηγαίνουν επίσης στο πορτοφόλι χρηματοδότησης, υπάρχει η προοπτική αυτής της ροής εσόδων να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου.

Εάν είστε πιο ενεργός επενδυτής, τα Avo — αφού εισαχθούν στη λίστα — θα είναι εμπορεύσιμα σε πολλά CEX και DEX, επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε από την αύξηση της αξίας των token καθώς η πλατφόρμα μεγαλώνει και πετυχαίνει.

Ως μέτοχος στο Avoteo, θα έχετε φωνή προς την κατεύθυνση της πλατφόρμας. Αν και η Avoteo έχει έναν φιλόδοξο οδικό χάρτη καθώς ξεκινάμε, καταγράφουμε και χρηματοδοτούμε τα πρώτα μας πρότζεκτ, γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες αλλάζουν. Όλοι οι κάτοχοι token μας θα μπορούν να βοηθήσουν στη διαμόρφωση του τρόπου με τον οποίο ανταποκρινόμαστε και μεγαλώνουμε, διασφαλίζοντας ότι οι βασικές αποφάσεις λαμβάνονται προς όφελος όλων.

Το πιο συναρπαστικό είναι ότι ως κάτοχος Avo token, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε και να ακολουθήσετε ιδρυτές και καινοτόμους. Μπορείτε να τους υποστηρίξετε με τις ψήφους σας και ως μέλος της κοινότητας να τους βοηθήσετε να περάσουν από την ιδέα στο ζωντανό προϊόν ή υπηρεσία. Και δεν θα βοηθάτε απλώς τον ιδρυτή ή την κοινότητα του Avoteo, αλλά θα υποστηρίζετε πρότζεκτ που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Το καλύτερο από όλα, όμως, είναι ότι όσο κι αν χρησιμοποιείτε το Avoteo, είτε είστε παθητικός επενδυτής είτε ενεργό μέλος που συμμετέχετε σε πολλά πρότζεκτ, θα βοηθήσετε την πλατφόρμα να πετύχει και θα μοιραστείτε τα οφέλη αυτής της επιτυχίας.

Μια επαναστατική πλατφόρμα
Το Avoteo δεν χρησιμοποιεί απλώς crowdfunding και προσθέτει crypto. Είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο για τη δημιουργία ενός βιώσιμου οικοσυστήματος που θα παρέχει αποδόσεις στους κατόχους token, ενώ θα χρηματοδοτεί τους καινοτόμους που πρόκειται να αλλάξουν τον κόσμο.

Όσο περισσότερο πετυχαίνει, τόσο περισσότερα θα ωφεληθούν οι κάτοχοι token και με αυτήν την επιτυχία, η πλατφόρμα θα δημιουργήσει περισσότερα έσοδα για να διασκεδάσει περισσότερα πρότζεκτ και να συνεχίσει τον κύκλο.

Το Avoteo παίρνει τα θεμελιώδη στοιχεία από την ανθρώπινη φύση: έννοιες όπως η ισότητα και η δημοκρατία, η παρόρμηση να οργανωθούν και να σχηματιστούν κοινότητες, το αλτρουιστικό ένστικτο να βοηθάει ο ένας τον άλλον να πετύχει. Συνδυάζει αυτά και πολλά άλλα, σε μια πλατφόρμα που δεν τροφοδοτείται μόνο από κρυπτονομίσματα ή token, αλλά τροφοδοτείται από την αισιοδοξία και την καινοτομία των μελών της.

Χρησιμοποιεί τεχνολογία για να βοηθήσει τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν το όραμά τους, να βρουν τις αυριανές επιτυχίες και να δώσουν και να λάβουν υποστήριξη. Αξιοποιεί και απελευθερώνει τη δύναμη της καινοτομίας και των ιδεών. Το Avoteo είναι η επόμενη επανάσταση στο crowdfunding.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: https://avoteo.io/

Article:https://bitcoin-trading.io/news/avoteo?fbclid=IwAR14b1ZGOExZqh7izzgU_dD1l36xVuFVHhcPr6j8lmGob3h6adbIcpG65ZI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)