Η Goldman Sachs συνδέει πελάτες με το ταμείο ETH της Galaxy Digital

Ο κολοσσός των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Goldman Sachs προσφέρει στους πελάτες έκθεση στο Ether (ETH) μέσω του Ethereum Fund της Galaxy Digital, σύμφωνα με νέα κατάθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Στους πελάτες της Goldman Sachs που επιθυμούν την άμεση έκθεση στο ETH προσφέρθηκε χώρος στο Ταμείο ETH της Galaxy. Αυτή η στρατηγική έγινε εμφανής σε μια κατάθεση της Τρίτης από την Galaxy, η οποία ανέφερε την Goldman ως αποδέκτη εισαγωγικών προμηθειών για την παραπομπή πελατών στο αμοιβαίο κεφάλαιο.

Η Galaxy Digital είναι ο πάροχος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών του δισεκατομμυριούχου Mike Novogratz που εστιάζει στα κρυπτονομίσματα. Έλεγχε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση 2,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων (AUM) από το τέλος του 4ου τριμήνου 2021.

Δεν είναι σαφές ακριβώς πόσα έχουν αγοράσει οι πελάτες της Goldman, αλλά η ελάχιστη επένδυση ανά επενδυτή είναι 250.000 $. Η κατάθεση αναφέρει επίσης ότι το Ταμείο ETH της Galaxy είχε πωλήσεις λίγο πάνω από 50,5 εκατομμύρια δολάρια από την αρχή.


Η Goldman Sachs έχει αρχίσει να παραπέμπει πελάτες στο Ταμείο ETH της Galaxy Digital.

Η ανεξάρτητη εταιρεία διαχείρισης περιουσίας CAIS Capital περιλαμβανόταν επίσης στην κατάθεση ως αποδέκτης τελών τοποθέτησης για την παραπομπή των πελατών της στο Ταμείο ETH της Galaxy. Το ποσό της αμοιβής εισαγωγής της Goldman και της αμοιβής τοποθέτησης της CAIS δεν έχει αποκαλυφθεί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Goldman συνεργάζεται με το Galaxy Digital. Τον περασμένο Ιούνιο, η Goldman άρχισε να προσφέρει συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin (BTC) μέσω συμβολαίων μελλοντικής εκπλήρωσης Bitcoin του Ομίλου CME με το Galaxy Digital να παρέχει ρευστότητα.

Οι υπάλληλοι της Goldman ενδιαφέρονται επίσης όλο και περισσότερο για τον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Στις 25 Φεβρουαρίου, το στέλεχος της Goldman Roger Bartlett ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την παραδοσιακή χρηματοοικονομική εταιρεία για να εγκατασταθεί στο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Coinbase.

Θα ηγηθεί των παγκόσμιων χρηματοοικονομικών λειτουργιών, όπως είπε σε μια ανάρτηση στο LinkedIn «να αγκαλιάσουν τις ευκαιρίες που προσφέρονται από τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία και το οικοσύστημά τους».

Ο ανώτερος πρόεδρος της Goldman Sachs Lloyd Blankfein μοιράζεται επίσης μια περιέργεια για τον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Τη Δευτέρα έγραψε στο Twitter την απορία του για το πώς και τα κρυπτονομίσματα δεν «έχουν τη στιγμή τους» τώρα υπό το φως των εξαιρετικά υψηλών ποσοστών πληθωρισμού και των μεμονωμένων τραπεζικών λογαριασμών που παγώνουν σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: BRIAN NEWAR

Article:https://cointelegraph.com/news/goldman-sachs-is-hooking-up-clients-with-galaxy-digital-s-eth-fund?fbclid=IwAR1cTHXK2PXLBRdHw2ySVwCwcRmX2uaRtPjTp5yC9i8_uR5aUchfnO2J00U

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)