9 Altcoins για να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας

Οποιοδήποτε νόμισμα εκτός από το Bitcoin θεωρείται altcoin και ποικίλλουν σε μέγεθος από blockchains μεγάλης κεφαλαιοποίησης αγοράς έως μικρά νέα έργα. Τα altcoins θεωρούνται συχνά ένα ουσιαστικό μέρος της διαφοροποίησης του χαρτοφυλακίου crypto. Επενδύοντας σε καλά altcoins, μπορείτε να μειώσετε τον συνολικό κίνδυνο του χαρτοφυλακίου σας. Η επένδυση σε διαφορετικές κατηγορίες altcoin είναι μια υπεύθυνη επενδυτική στρατηγική. Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν tokens πλατφόρμας, stablecoins, DeFi tokens, ακόμη και meme coins.

 

Εισαγωγή
Ενώ το Bitcoin κυριαρχεί συνήθως στις ειδήσεις για τα κρυπτονομίσματα, τα altcoins έχουν πλέον το μερίδιο τους στους τίτλους. Είτε πρόκειται για την άνοδο της τιμής του Dogecoin είτε για τις ενημερώσεις του Ethereum, είναι καλό να μάθετε περισσότερα για το τι προσφέρεται κατά την επένδυση ή τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός διαθέσιμων altcoin, οπότε ας δούμε μερικά από τα κορυφαία έργα σε διαφορετικές κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων crypto.

Τι είναι ένα altcoin;
Ένα altcoin είναι οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα που δεν είναι Bitcoin. Καθώς το Bitcoin ξεκίνησε τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων όπως τη γνωρίζουμε, άλλα νομίσματα και tokens έχουν γίνει οι εναλλακτικές λύσεις. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία στα διαθέσιμα altcoins, από coins μεγάλης κεφαλαιοποίησης όπως Ether και BNB έως tokens από νέα έργα που κυκλοφόρησαν. Τα Altcoin παραδοσιακά συσχετίζονται με ERC-20 tokens στο Ethereum και με εγγενή tokens άλλων μεγάλων blockchain.

Γιατί να επενδύσω σε altcoins;
Ενώ το Bitcoin (BTC) είναι το μεγαλύτερο νόμισμα κεφαλαίου αγοράς και το πιο γνωστό κρυπτονόμισμα, θα πρέπει να διαφοροποιήσετε το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο ως υπεύθυνος επενδυτής. Για να το κάνετε αυτό στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, θα χρειαστεί να αγοράσετε altcoins. Μπορείτε να μειώσετε τον συνολικό σας κίνδυνο εκθέτοντας το χαρτοφυλάκιο κρυπτονομισμάτων σας σε διαφορετικά νομίσματα και τομείς crypto, όπως το Decentralized Finance (DeFi) ή το GameFi. Με αυτόν τον τρόπο, εάν το Bitcoin καταρρεύσει σε τιμή, οι άλλες επενδύσεις σας σε crypto ενδέχεται να εξισορροπήσουν ορισμένες από τις απώλειες.

Token πλατφόρμας
Ορισμένα blockchain επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν τα δικά τους πρότζεκτ, tokens, ακόμη και διαλειτουργικά blockchain. Το Ethereum είναι η πιο γνωστή πλατφόρμα και μία από τις πιο δημοφιλείς, αλλά άλλες έχουν ακολουθήσει το παράδειγμα της και παρείχαν μια υποδομή για νέα καινοτόμα έργα.

Ethereum (ETH)
Το Ether είναι το εγγενές token της πλατφόρμας Ethereum, που δημιουργήθηκε το 2015 από τον Vitalik Buterin και την ομάδα των συνιδρυτών του. Το Ethereum ήταν μια τεράστια τεχνολογική εξέλιξη στο οικοσύστημα κρυπτονομισμάτων και είναι γνωστό ως το αρχικό blockchain δεύτερης γενιάς.

Πήρε τις αρχές της αποκέντρωσης του Bitcoin και αύξησε τη χρησιμότητά του με προγραμματιζόμενο κώδικα. Αυτά τα σενάρια, γνωστά ως Έξυπνα συμβόλαια, εκτελούνται μόνοι τους και εκτελούνται σύμφωνα με το σύνολο κανόνων ενός προγραμματιστή. Είναι επίσης αμετάβλητα, πράγμα που σημαίνει ότι οι προγραμματιστές δεν μπορούν να τις αλλάξουν από τη στιγμή που θα αναπτυχθούν στο blockchain.
To Ethereum χρησιμοποιείται ως token χρησιμότητας του blockchain. Όλες οι συναλλαγές και οι αλληλεπιδράσεις με έξυπνα συμβόλαια απαιτούν από τον χρήστη να πληρώσει Ether. Κάθε τύπος δραστηριότητας απαιτεί μια ορισμένη ποσότητα gas fee που μετρά την υπολογιστική ισχύ που απαιτείται. Η χρήση ενός περίπλοκου έξυπνου συμβολαίου θα χρειαστεί περισσότερο gas fee από την αποστολή ενός απλού ERC-20 token από το ένα πορτοφόλι στο άλλο. Το τέλος που πληρώνετε για το gas fee ορίζεται με βάση το μπλοκ στο οποίο το προσθέτετε και είναι γνωστό ως βασικό τέλος.
Μπορείτε επίσης να κάνετε staking το Ether ως μέρος της προγραμματισμένης αναβάθμισής του σε Ethereum 2.0 με αντάλλαγμα το ενδιαφέρον. Ωστόσο, μόλις κάνετε staking, ο Ether σας θα είναι κλειδωμένος μέχρι την κυκλοφορία του Ethereum 2.0 σε περίπου δύο χρόνια. Ο Ether επίσης δεν έχει ανώτατο όριο προμήθειας, αλλά τα τέλη συναλλαγής καίγονται ως αποπληθωριστικός μηχανισμός.

Solana (SOL)
Το SOL είναι το εγγενές token του blockchain Solana που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020. Το Solana επικεντρώνεται στην επεκτασιμότητα και χρησιμοποιεί έναν νέο μηχανισμό συναίνεσης που ονομάζεται Απόδειξη Ιστορίας. Το Proof of History αντικαθιστά τη χρονική σήμανση ενός μπλοκ και αντί αυτού χρησιμοποιεί μια συνάρτηση κατακερματισμού για τη μέτρηση του χρόνου. Αυτός ο μηχανισμός αυξάνει σημαντικά την ταχύτητα του δικτύου. To Σολάνα έχει επίσης δυνατότητες έξυπνων συμβολαίων.
Το SOL λειτουργεί ως token βοηθητικού προγράμματος για τους χρήστες να πληρώνουν τέλη συναλλαγών ή gas fees όταν αλληλεπιδρούν με έξυπνα συμβόλαια. Το δίκτυο καίει ένα ποσοστό από κάθε χρέωση συναλλαγής ως αποπληθωριστικό μέτρο. Το blockchain θα κόψει 489 εκατομμύρια SOL tokens συνολικά. Μπορείτε επίσης να γίνετε επικυρωτής δικτύου εάν διαθέτετε SOL και συμμετέχετε στον μηχανισμό συναίνεσης της Απόδειξης Ποσού. Οι επικυρωτές και οι παίκτες ανταμείβονται με SOL tokens για εργασία στην προσθήκη νέων συναλλαγών σε ένα μπλοκ.

Polkadot (DOT)
Το DOT κόπηκε για πρώτη φορά το 2017 ως το εγγενές σύμβολο του Polkadot. Το blockchain αναπτύχθηκε από τον συνδημιουργό του Ethereum Gavin Wood, τον Robert Habermeier και τον Peter Czaban. Το DOT εστιάζει στη δημιουργία διαλειτουργικών μπλοκ αλυσίδων και έχει τρεις κύριες περιπτώσεις χρήσης: διακυβέρνηση, staking και σύνδεση.

Το μοντέλο διακυβέρνησης του DOT επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τα τέλη δικτύου, τις αναβαθμίσεις και τα parachains. Κάθε parachain είναι μια προσαρμοσμένη αλυσίδα μπλοκ για ένα έργο που συνδέεται με την κύρια αλυσίδα μπλοκ που είναι γνωστή ως αλυσίδα αναμετάδοσης.

Το Polkadot διαθέτει επίσης έναν μηχανισμό συναίνεσης proof of stake που απαιτεί από τους χρήστες να κάνουν stake DOT για να συμμετάσχουν. Το DOT staking παρέχει ένα αντικίνητρο στους κακούς παράγοντες να χειραγωγήσουν το δίκτυο, καθώς μπορεί να χάσουν τα token τους.

Το DOT χρησιμοποιείται επίσης σε δημοπρασίες κουλοχέρηδων Parachain. Οι χρήστες στοιχηματίζουν DOT πίσω από έργα που θέλουν να κερδίσουν ένα slot parachain. Εάν το έργο πετύχει, το DOT δεσμεύεται έως ότου ολοκληρωθεί η μίσθωση parachain, και σε αντάλλαγμα, οι παίκτες λαμβάνουν token από το έργο.

BNB
Το BNB είναι το εγγενές token του Binance Smart Chain και του Binance Chain. Το νόμισμα κυκλοφόρησε το 2017 στο blockchain Ethereum σε ένα ICO για τη συγκέντρωση κεφαλαίων για την ανάπτυξη των υπηρεσιών ανταλλαγής της Binance.

Το 2019, η BNB μετακόμισε στο Binance Chain με έναν μηχανισμό μετατροπής του token από ERC-20 σε BEP-2. Το Binance DEX (αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο) δημιουργήθηκε στο Binance Chain και χρησιμοποιεί το BNB ως ​​διακριτικό βοηθητικού προγράμματος για την πληρωμή μειωμένων τελών. Οι χρήστες πρέπει επίσης να πληρώσουν BNB για να πραγματοποιούν μεταφορές στο Binance Chain στο σύστημα συναλλαγών που βασίζεται σε gas fees.

Τον Σεπτέμβριο του 2020, το Binance Smart Chain (BSC) κυκλοφόρησε ως παράλληλο blockchain με το Binance Chain. Το BSC είναι μια διχάλα του blockchain του Ethereum και παρέχει δυνατότητες Smart Contract. Το BNB είναι επίσης το εγγενές token του BSC που χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο BEP-20 και χρησιμοποιείται για την πληρωμή gas fee για συναλλαγές και αλληλεπιδράσεις έξυπνων συμβολαίων.

Άλλες περιπτώσεις χρήσης για τo BNB περιλαμβάνουν τη συμμετοχή στον μηχανισμό συναίνεσης Proof of Staked Authority με το BNB staking και την πληρωμή μικρότερων προμηθειών στο Binance Exchange. Η Binance καίει επίσης ποσότητες του token κάθε τρίμηνο ως αποπληθωριστικός μηχανισμός. Αυτές οι καύσεις θα συνεχιστούν μέχρι να καούν 100.000.000 BNB, που αντιπροσωπεύουν το ήμισυ της συνολικής προσφοράς του BNB.

Meme coins

Αν και τα meme παραδοσιακά δεν προσφέρουν μεγάλη αξία στους επενδυτές, προσφέρουν όλο και περισσότερο υψηλές αποδόσεις. Εάν προσθέσετε ένα στο χαρτοφυλάκιό σας, να γνωρίζετε ότι πρόκειται για επενδύσεις ιδιαίτερα υψηλού κινδύνου.

Dogecoin (DOGE)
Το Dogecoin δημιουργήθηκε από τους Jackson Palmer και Billy Markus τον Δεκέμβριο του 2013 ως παρωδία κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin. Το blockchain του βασίζεται κυρίως στο έργο του Litecoin, αλλά η συναινετική μέθοδος Proof of Work δεν είναι συμβατή με τις εξέδρες εξόρυξης SHA-256.

Αν και το Dogecoin είναι μια σάτιρα της κερδοσκοπικής φύσης των κρυπτονομισμάτων, έχει γίνει με τα χρόνια μια επενδυτική ευκαιρία με σημαντικά κέρδη. Δεν έχει άλλη περίπτωση χρήσης εκτός από τη διευκόλυνση πληρωμών. Οι διαδικτυακές κοινότητες στο Reddit και σε άλλες πλατφόρμες χρησιμοποίησαν το Dogecoin ως τρόπο να δίνουν συμβουλές. Έχει δει μια τεράστια αύξηση στη δημοτικότητά του και στην διαδικτυακή του κοινότητα λόγω της ανόδου του σε αξία και του μασκότ Shiba Inu που αξίζει τα meme. Ο Έλον Μασκ έδειξε επίσης μεγάλη υποστήριξη για το έργο, ωθώντας την κοινότητά του και αυξάνοντας τον παράγοντα «meme» του.

Το Dogecoin είχε αρχικά ένα όριο 100 δισεκατομμυρίων νομισμάτων, αλλά αυτό το σκληρό όριο έχει πλέον αφαιρεθεί. Αυτό κάνει το νόμισμα πληθωριστικό καθώς οι εξορύκτες εξορύσσουν πέντε δισεκατομμύρια νέα Dogecoins ετησίως.

 

Stablecoins

Η προσθήκη ενός stablecoin στο χαρτοφυλάκιό σας έχει οφέλη στη ρευστότητα και τη σταθερότητα του χαρτοφυλακίου σας. Είναι χαμηλού κινδύνου και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα για την απόκτηση σταθερού παθητικού εισοδήματος. Για παράδειγμα, το Binance Earn προσφέρει πολλούς τρόπους για να κάνετε staking τα stablecoin σας και να λάβετε απόδοση σε αντάλλαγμα. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις ιδιότητες των νομισμάτων fiat ή άλλων σταθερών περιουσιακών στοιχείων όλα στο blockchain. Τα stablecoins είναι επίσης χρήσιμα για τους επενδυτές για την ικανότητά τους να αντισταθμίζουν την αστάθεια των τιμών, την οποία θα συζητήσουμε αργότερα.

BUSD

Το BUSD είναι ένα σταθερό νόμισμα που υποστηρίζεται από fiat και συνδέεται με το δολάριο ΗΠΑ που δημιουργήθηκε από την Binance και την Paxos. Σε αντίθεση με ορισμένα άλλα stablecoins στην αγορά κρυπτονομισμάτων, το BUSD διατηρεί τη δέσμευσή του με μια αναλογία 1:1 των δολαρίων ΗΠΑ που διατηρείται σε τραπεζικό λογαριασμό. Ρυθμίζεται από το Υπουργείο Οικονομικών Υπηρεσιών της Πολιτείας της Νέας Υόρκης και το stablecoin ολοκληρώνει τακτικούς ελέγχους για να διασφαλίσει ότι είναι πλήρως εξασφαλισμένο.

Μπορείτε να αγοράσετε BUSD είτε στην ανοιχτή αγορά κρυπτονομισμάτων είτε στέλνοντας USD στους Paxos, οι οποίοι στη συνέχεια θα κόψουν νέο BUSD για εσάς. Η Binance προσφέρει επίσης πύλες fiat για την αγορά του stablecoin. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το BUSD σας ξανά σε δολάρια χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους. Το BUSD υπάρχει σε Binance Smart Chain (BSC), Binance Chain και Ethereum.

Οι traders και οι επενδυτές χρησιμοποιούν το BUSD για να κλειδώσουν τα κέρδη, να βελτιώσουν τη ρευστότητα και να αποφύγουν τις διακυμάνσεις των τιμών που είναι κοινές με τα κρυπτονομίσματα. Όταν αγοράζετε crypto μέσω του ανταλλακτηρίου Binance ή άλλων αποκεντρωμένων ανταλλακτηρίων BSC (DEX), θα διαπιστώσετε ότι το BUSD είναι πολύ κοινό σε ζεύγη κρυπτονομισμάτων. Αυτή η δυνατότητα το καθιστά πολύτιμο κλειδί για επενδύσεις σε άλλα διακριτικά BEP-20.

DAI

Το DAI είναι ένα σταθερό νόμισμα με κρυπτονομίσματα που δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017 και παρακολουθεί το δολάριο ΗΠΑ. Ένας Αποκεντρωμένος Αυτόνομος Οργανισμός (DAO) που ονομάζεται Maker διαχειρίστηκε τη λειτουργία του token. Κάθε DAI καλύπτεται υπερβολικά με crypto για να αντισταθμιστεί η μεταβλητότητά του και να διασφαλιστεί ότι η τιμή του DAI παραμένει σχετικά σταθερή.

Για παράδειγμα, εάν το ETH είναι 3000 $, πρέπει να παρέχετε 1 ETH για ίσως 2000 DAI. Αυτός ο υπολογισμός βασίζεται στην υπόθεση ότι χρειάζεστε 1,5x για εξασφαλίσεις, αλλά αυτό αλλάζει ανάλογα με την αγορά.

Εάν η τιμή της εξασφαλίσεώς σας πέσει κάτω από ένα ορισμένο επίπεδο, θα επιβαρυνθείτε με προμήθεια ή θα ρευστοποιηθείτε. Πολλοί χρήστες παρέχουν περισσότερες εξασφαλίσεις από αυτές που χρειάζονται για να είναι ασφαλείς. Εάν η δέσμευση πέσει κάτω από το $1 για να πούμε $0,99, οι χρήστες μπορούν να ανακτήσουν την εξασφάλισή τους σε χαμηλότερη τιμή.

Με βάση το προηγούμενο παράδειγμά μας, ας υποθέσουμε ότι πρέπει να ανταλλάξουμε 2000 DAI για 3000 $ ETH. Μπορούμε να αγοράσουμε το DAI για 1980 $ στην ανοιχτή αγορά, εξοικονομώντας μας 20 $. Καθώς η τιμή του DAI μειώνεται, η έκπτωση αυτή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Όλα τα DAI με τα οποία διαπραγματεύονται καταστρέφονται στη συνέχεια, μειώνοντας επίσης την προσφορά. Και οι δύο αυτοί παράγοντες συμβάλλουν στην επαναφορά του DAI στο $1. Όταν το DAI είναι πάνω από 1 $, συμβαίνει η αντίθετη κατάσταση, καθιστώντας φθηνότερη την κοπή DAI, αυξάνοντας την προσφορά του στην αγορά.

 

DeFi Coins

Τα έργα DeFi εκδίδουν όλο και περισσότερο τα δικά τους tokens για διακυβέρνηση, staking και κατανομή κερδών. Λόγω της πολλαπλής χρήσης τους, τα νομίσματα είναι ευέλικτα και προσφέρουν πολλούς τρόπους για να κερδίσετε και όχι απλώς να κρατάτε. Εάν αποφασίσετε να αγοράσετε νομίσματα DeFi, μπορείτε συνήθως να επηρεάσετε την ανάπτυξη του έργου χρησιμοποιώντας τη δύναμη ψήφου σας.

UNI
Το UNI είναι το εγγενές token της Uniswap, μια Automated Market Market (AMM) και το DEX στο Ethereum. Αν και το Uniswap κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018, το UNI κόπηκε αργότερα τον Σεπτέμβριο του 2020, με συνολική προσφορά 1 δισεκατομμύριο UNI.

Δεν υπήρξε πώληση ICO ή νομισμάτων, κάτι που είναι ασυνήθιστο για έργα DeFi. Η πλατφόρμα διένειμε το 40% των token στους ιδρυτές με την πάροδο του χρόνου, 150 εκατομμύρια UNI σε προηγούμενους χρήστες και τα υπόλοιπα σε δεξαμενές εξόρυξης ρευστότητας. Το μοντέλο Uniswap είναι απίστευτα δημοφιλές και έχει ενσωματωθεί σε πολλές διαφορετικές αλυσίδες μπλοκ.

Το UNI παρέχει στους κατόχους δικαιώματα διακυβέρνησης, επιτρέποντάς τους να δημιουργούν και να ψηφίζουν προτάσεις που αλλάζουν την πλατφόρμα. Πρέπει να κατέχετε τουλάχιστον το 1% (10 εκατομμύρια UNI) της συνολικής προσφοράς για να κάνετε μια πρόταση. Ωστόσο, οποιοσδήποτε κάτοχος UNI μπορεί να ψηφίσει μόλις το πορτοφόλι του χαρακτηριστεί ότι έχει δικαιώματα ψήφου.

Η εκλογική σας δύναμη καθορίζεται από το πόσα UNI κατέχετε. Αυτές οι προτάσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν αλλαγές στη δομή των τελών, νέες ομάδες ή αλλαγή του διακόπτη χρέωσης πρωτοκόλλων. Εάν αρκετοί χρήστες συμφωνούν με την αλλαγή χρέωσης, το 0,05% όλων των προμηθειών ανταλλαγής του Uniswap μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με ό,τι αποφασίσει το σύστημα διακυβέρνησης.

CAKE
Το CAKE είναι το εγγενές token του PancakeSwap που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2020. Το PancakeSwap είναι ένα AMM και DEX στο Binance Smart Chain που έχει σημειώσει τεράστια αύξηση στη δημοτικότητά του. Είναι, στην πραγματικότητα, ένα fork του Uniswap του Ethereum. Το έργο έχει ένα πολύπλοκο tokenomic σχέδιο που εξισορροπεί την εκπομπή νέων νομισμάτων με την καύση παλαιών. Το CAKE δεν έχει μέγιστη παροχή και κόβεται με κάθε μπλοκ που δημιουργείται. Τα νέα token διανέμονται στους χρήστες μέσω farms, λοταρίες και syrup pools.

Το PancakeSwap καίει επίσης το CAKE τακτικά μέσω μιας μεγάλης λίστας μηχανισμών. Για παράδειγμα, το έργο καίει όλα τα CAKE που δαπανήθηκαν για την κοπή NFT, το 100% του CAKE που συγκεντρώθηκε στις Αρχικές Προσφορές Φάρμας (IFO) και το 0,05% κάθε συναλλαγής που πραγματοποιείται στο PancakeSwap V2.

Το CAKE λειτουργεί επίσης ως token διακυβέρνησης που επιτρέπει στους χρήστες να ψηφίζουν προτάσεις και αλλαγές στο PancakeSwap. Όπως οι περισσότερες πλατφόρμες DeFi, η ισχύς ψήφου ενός χρήστη καθορίζεται από την ποσότητα CAKE που κατέχει. Μπορείτε επίσης να κάνετε staking CAKE για να κερδίσετε περισσότερες ανταμοιβές CAKE και token έργων σε Syrup Pools.

 

Τελευταίες σκέψεις
Η επένδυση σε altcoins μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιο κρυπτονομισμάτων σας. Εάν είστε νέοι στα κρυπτονομίσματα, η εξέταση μερικών από τα μεγαλύτερα έργα που αναφέρονται εδώ είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης. Τα κρυπτονομίσματα μεγάλης κεφαλαιοποίησης θα έχουν συνήθως χαμηλότερο κίνδυνο από τα μικρότερα, πιο πρόσφατα έργα. Συνολικά, η καλύτερη συμβουλή που μπορούμε να προσφέρουμε είναι να κάνετε πάντα τη δική σας έρευνα για οποιοδήποτε token ή coin επενδύετε.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Binance

Article: https://academy.binance.com/en/articles/altcoins-to-diversify-your-portfolio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)