Ο Αντιπρόεδρος του SafeMoon παραιτείται από το πρότζεκτ

Ο κ. Karony ανακοίνωσε την απόφασή του με ένα tweet στις 8 Μαρτίου, επικαλούμενος την επιθυμία του να ολοκληρώσει το πτυχίο του.

Σε μια σειρά από tweet που ακολούθησαν, ο κ. Karony ευχαρίστησε την ομάδα στο SafeMoon και ολόκληρη την κοινότητα γνωστή ως SafeMoonArmy, επαινώντας τα επιτεύγματά τους και υποσχόμενος ότι θα παραμείνει «προσηλωμένος στο λαμπρό μέλλον που επιφυλάσσει το SafeMoon». Έριξε μάλιστα και ένα μικρό αστείο στο τέλος:

«Δεν είναι η τελευταία φορά που θα ακούσετε από εμένα, ούτε, ελπίζω, η τελευταία φορά που θα ακούσω από όλους σας, καθώς θα συνεχίσω να παρακολουθώ τις ερχόμενες ειδήσεις από εδώ. Θα σας δω γυρω. Γιατί από ό,τι φαίνεται, είμαι αρκετά ψηλός».

Αφήνοντας ένα altcoin που βυθίζεται;
Η είδηση ​​της παραίτησης του κ. Karony έρχεται 10 μήνες αφότου η Finbold ανέφερε ότι οι αναλυτές προειδοποιούσαν τους επενδυτές ότι το SafeMoon είναι δυνητικά ένα pump-and-dump νόμισμα, παρά το γεγονός ότι οι δημιουργοί του αρχικά το διακωμωδούσαν ως token αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) που θα εκτοξευόταν στα ύψη.

Το altcoin αποδείχθηκε εξαιρετικά ασταθές, πηγαίνοντας σε γενικά καθοδική κατεύθυνση αφού έφτασε στο υψηλότερο όλων των εποχών των $0,0032 στις 4 Ιανουαρίου 2022.

Την ώρα που δημοσιεύτηκε, το SafeMoon διαπραγματευόταν στα 0,00104 $, μείωση 21% από τις επτά ημέρες πριν, όταν διαπραγματευόταν στα 0,001264 $, σύμφωνα με τα στοιχεία του CoinMarketCap. Η τρέχουσα τιμή του token είναι σε πτώση 207,69% από το υψηλότερο όλων των εποχών.

Όπως σημείωσε ένας σχολιαστής στο Twitter, η ανακοίνωση του Karony έρχεται επίσης μετά την έναρξη αγωγής ομαδικής αγωγής κινητών αξιών, που κατατέθηκε κατά της SafeMoon, των εκτελεστικών στελεχών της και των διασημοτήτων στο Περιφερειακό Δικαστήριο των ΗΠΑ στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τη μήνυση, κατηγορούνται για την υποτιθέμενη συμμετοχή σε ένα κλασικό σχέδιο pump-and-dump τύπου Ponzi που σχετίζεται με τα SafeMoon token, τον κίνδυνο για τον οποίο οι ειδικοί προειδοποιούσαν εδώ και καιρό.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Ana Nicenko

Article:https://finbold.com/safemoons-vice-president-steps-down-from-the-project/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)