Εξερευνώντας τις μακροπρόθεσμες ανοδικές και πτωτικές περιπτώσεις για το Axie Infinity

Όπως αναμενόταν στο προηγούμενο άρθρο, το Axie Infinity (AXS) είδε ένα μοτίβο ξεσπάσματος προς τα 54 $. Τώρα, μπήκε σε μια σφιχτή φάση ενώ διαμορφώνει ισχυρή υποστήριξη γραμμής τάσης (κίτρινο) στο καθημερινό της γράφημα.

Υποθέτοντας ότι οι ταύροι μπορούν να διατηρήσουν αυτήν την υποστήριξη γραμμής τάσης, όπως έχουν κάνει για περισσότερες από δύο εβδομάδες, το AXS θα στοχεύει να αμφισβητήσει το Σημείο Ελέγχου του (POC, κόκκινο) και να συνεχίσει τη φάση συμπίεσης μεταξύ του εύρους των $50-$53. Μετά από αυτό, οι αγοραστές θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ώθηση για να ανατρέψουν την αντίσταση των 54 $. Την ώρα του τύπου, το AXS διαπραγματευόταν στα 49,996 $.

Πηγή: TradingView, AXS/USD

Η φάση επανόρθωσης σημείωσε δύο πτωτικά κανάλια (λευκό) στο ημερήσιο διάγραμμά της καθώς το alt έχασε σχεδόν το 74,4% της αξίας του (από το ATH του) και άγγιξε το χαμηλό εξαμήνου του στις 24 Φεβρουαρίου. Ως αποτέλεσμα, το AXS δυσκολεύτηκε να ταλαντευτεί πάνω από το 20/50 EMA του.

Αφού έχασε τη χρυσή υποστήριξη Fibonacci, το AXS προσπαθεί να συμβαδίσει με την πίεση των πωλήσεων και να διατηρήσει την υποστήριξη 78,6%. Το εύρος των $46-$50 είναι εξαιρετικά ζωτικής σημασίας για την αποφυγή περαιτέρω πτώσης.

Αφού είδε ένα ανοδικό μοτίβο κηροπήγιο αστεριών πρωινού, το AXS μπόρεσε να ξεφύγει από το πιο πρόσφατο κάτω κανάλι, ενώ σχηματίζει υποστήριξη γραμμής τάσης (κίτρινο).

Ένα επιτακτικό κλείσιμο πάνω από το POC πιθανότατα θα έκανε το alt να διασχίσει σε μια στενή φάση μεταξύ του 20 EMA (κόκκινο) και του POC. Εάν οι ταύροι βρουν ένα κλείσιμο πάνω από το εύρος των $51-$54, μια βραχυπρόθεσμη αντιστροφή τάσης μπορεί να παραμονεύει στη γωνία.

Πηγή: TradingView, AXS/USD

Ο RSI ήταν σε συμφωνία με την τιμή καθώς προσπαθούσε να βρει ένα κλείσιμο πάνω από το επίπεδο των 42 μονάδων. Λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες επαναληπτικές δοκιμές για την υποστήριξη της γραμμής τάσης (κίτρινο), μια δοκιμή της ισορροπίας του τις επόμενες ημέρες θα μπορούσε να γίνει κατανοητή.

Ωστόσο, η CMF έπεσε κάτω από το μηδέν υπέρ των πωλητών και επιβεβαίωσε την πιθανότητα μιας συνεχιζόμενης φάσης συμπίεσης κοντά στο POC της.

 

Συμπέρασμα

Καθώς οι αγοραστές προσπαθούν να ανακτήσουν το πλεονέκτημά τους, το AXS προσπάθησε να εγκατασταθεί στο εύρος των $50-$53 πριν βρεθεί σε θέση να αμφισβητήσει το σήμα των $54. Εν τω μεταξύ, οι αγοραστές έπρεπε να εξασφαλίσουν την υποστήριξη Fibonacci κατά 78,6%.

Επιπλέον, το alt μοιράζεται 84% συσχέτιση 30 ημερών με το Bitcoin. Έτσι, το να παρακολουθείτε την κίνηση του Bitcoin θα ήταν απαραίτητο για να κάνετε μια κερδοφόρα κίνηση.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article:https://ambcrypto.com/exploring-the-long-term-bullish-and-bearish-cases-for-axie-infinity/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)