Η Solidus AI Tech λανσάρει ένα φιλικό προς το περιβάλλον κρυπτονόμισμα

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο — Ως μέρος της μόνιμης προσπάθειας της Solidus να βελτιώσει την απόδοση και να ελαχιστοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας στο Κέντρο Δεδομένων Υπολογιστών Υψηλής Απόδοσης (HPC) που λειτουργεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 14001:2015, η Solidus AI Tech κυκλοφόρησε πρόσφατα το token της βοηθητικής χρήσης τεχνητής νοημοσύνης AITECH, φιλικό προς το περιβάλλον κρυπτονόμισμα.

Οι ειδικοί έρευνας και ανάπτυξης της Solidus AI Tech πέτυχαν μια πρωτοποριακή μείωση 40% στην κατανάλωση ενέργειας έναντι του μέσου όρου της βιομηχανίας για το υλικό εξόρυξης Ethereum. Η εταιρεία θα χρησιμοποιεί το υλικό AI της στην ίδια πνευματική ιδιοκτησία (IP), κάτι που θα κάνει το νέο HPC Data Center της ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον στον κόσμο.

Solidus

Ο ιδρυτής και επικεφαλής των επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου, Paul Farhi, δήλωσε: «Είμαστε ισχυροί υποστηρικτές του Crypto Climate Accord, το οποίο επικεντρώνεται στην απελευθέρωση του άνθρακα από τη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων. Στόχος μας είναι να γίνουμε ηγέτες στη συνεχιζόμενη εκστρατεία για τα πράσινα κρυπτονομίσματα. Το token μας, η AITECH, είναι μη-εξορυσσόμενο, το οποίο είναι πολύ πιο ενεργειακά αποδοτικό από τα εξορυσσόμενα νομίσματα, καθώς δεν απαιτούν μεγάλες ποσότητες ενέργειας για την ασφάλεια του δικτύου. Τα εξορυσσόμενα νομίσματα (PoW) καταναλώνουν πολλή ενέργεια και απαιτούν επίσης εξειδικευμένο εξοπλισμό εξόρυξης. Το κόστος επικύρωσης των συναλλαγών στην AITECH θα είναι πολύ χαμηλότερο σε σύγκριση με τα εξορυγμένα νομίσματα, πράγμα που σημαίνει ότι το token μας θα είναι πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον».

Η νέα υποδομή Data Center θα είναι η τέλεια λύση για κάθε οργανισμό που απαιτεί υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης. Μια βασική τεχνολογία που χρησιμοποιεί η εταιρεία είναι η τεχνολογία εξάτμισης αέρα ψύξης. Αυτή η τεχνολογία είναι ενεργειακά αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον, καταναλώνει 80% λιγότερη ενέργεια από τον κλιματισμό συμπιεστή. Μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία του αέρα έως και 12 βαθμούς, να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα αφαιρώντας σκόνη, αναθυμιάσεις και δυσάρεστες οσμές και δεν απαιτεί κλείσιμο θυρών ή παραθύρων. Τα κέντρα HPC καταναλώνουν ήδη μεγάλες ποσότητες της διαθέσιμης ενέργειας στον κόσμο, με διάφορες λύσεις ψύξης αέρα που καταναλώνουν έως και το 30% – 40% της συνολικής ενέργειας που χρησιμοποιείται. Ως εκ τούτου, υπάρχει επείγουσα ανάγκη ανάπτυξης βιώσιμων λύσεων.

Χρησιμοποιώντας έναν ειδικό αλγόριθμο λογισμικού και προσαρμοσμένη αρχιτεκτονική υλικού, μια GPU AI στη νέα υποδομή του Data Center θα χρησιμοποιεί παρόμοια ισχύ με έναν οικιακό λαμπτήρα και όλα τα υλικά είναι ανανεώσιμα. Η θερμότητα που παράγεται από τα μηχανήματα θα επαναχρησιμοποιηθεί στις εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας για να παρέχει ζεστασιά κατά τη διάρκεια της κρύας περιόδου.

Γύρω από τις εγκαταστάσεις του κτιρίου, η εταιρεία θα φυτέψει 128 δέντρα ως μέρος ενός προγράμματος εθελοντισμού σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας στη Ρουμανία. Οι 10 κορυφαίοι έφηβοι επιστήμονες υπολογιστών των Εθνικών Ολυμπιακών Αγώνων θα προσκληθούν επίσης να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Βραβείων της Solidus Technologies.

Σχετικά με το Solidus AI Tech
Η Solidus Technologies, που ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2017, ξεκίνησε ως εταιρεία εξόρυξης κρυπτονομισμάτων με ιδιαίτερη έμφαση στην εξόρυξη αιθέρα (ETH) μέσω εξόρυξης που βασίζεται σε GPU. Μετά το οικονομικό κραχ του 2020 και τη σημαντική ώθηση της ζήτησης για υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης, η εταιρεία μετατόπισε τον πυρήνα της στην τεχνητή νοημοσύνη και ενσωμάτωσε το Solidus AI Tech για να γίνει ο βραχίονας τεχνητής νοημοσύνης της επιχείρησης. Η υποδομή τεχνητής νοημοσύνης της Solidus θα επιτρέψει στις κυβερνητικές αρχές, τα μεγάλα σώματα, τις ΜΜΕ και τους επαγγελματίες να αγοράσουν υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης χρησιμοποιώντας το πρώτο στον κόσμο tocken AITECH. Η AITECH μπορεί να αγοραστεί, να γίνει staking ή να απλά κρατηθεί.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: PRESS RELEASE

Article:https://cointelegraph.com/press-releases/solidus-ai-tech-launches-eco-friendly-cryptocurrency?fbclid=IwAR2m5o-59Gj2_nPCMvNVkZTjZEY2iRZ8VGcBQ2-3pyAZ5xRQUXxHYm0Zo_0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)