Στρατηγικός αναλυτής του Bloomberg: Αυτή είναι η καθοριστική στιγμή για να αγοράσετε Bitcoin

Κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης, το κορυφαίο κρυπτονόμισμα Bitcoin (BTC), το οποίο διαπραγματευόταν για 34.000 $ εκείνη την εποχή, υποχώρησε και στη συνέχεια ανέκαμψε. Αυτή, σύμφωνα με γνωστό αναλυτή, είναι η τέλεια στιγμή για να επενδύσεις στο Bitcoin.

Το Bitcoin πέφτει μετά από εντάσεις
Το Bitcoin ανέβηκε λίγο μετά την έναρξη της Wall Street στις 24 Φεβρουαρίου, με τις αγορές να εξακολουθούν να επικεντρώνονται στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και τα επακόλουθά της.

Το BTC/USD πλησίαζε τα 36.400 $ στο Bitstamp δύο ώρες μετά το καμπανάκι ανοίγματος, αυξημένο κατά 2.000 $ από τα πρόσφατα χαμηλά του, σύμφωνα με στοιχεία του TradingView.

Η νυχτερινή εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η οποία συνέχισε και κυκλοφόρησε σε όλο το παγκόσμιο εμπόριο, συγκλόνισε τις ταραχώδεις αγορές.

Το χρηματιστήριο της Ρωσίας, ωστόσο, υπέστη διαφορετική πίεση, με το MOEX να χάνει το 50% της αξίας του και να αναστείλει για λίγο τις συναλλαγές.

Το Bitcoin, το οποίο βρισκόταν σε πτώση νωρίτερα την ημέρα, έχει κάνει μια καλή ανάκαμψη.

bitcoin

Το BTC/USD διαπραγματεύεται στα 36 χιλιάδες δολάρια εν μέσω κρίσης. Πηγή: TradingView

Ο Sahil Sakhrani, αναλυτής αγοράς στην εταιρεία ερευνών κρυπτονομισμάτων Macro Hive, δήλωσε:

«Στην αρχή της εβδομάδας, η κλιμάκωση των εντάσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας είχε πλήξει σκληρά τις αγορές κρυπτονομισμάτων. Οι δείκτες κρυπτονομισμάτων μας παρουσίαζαν ήδη σημαντικές απώλειες σε όλους τους τομείς.»

Ο Sakhrani προειδοποίησε ότι η επιβολή νέων κυρώσεων κατά της οικονομίας της Ρωσίας μπορεί να επιδεινώσει περαιτέρω το ζήτημα και ότι η σχέση του Bitcoin με τα παραδοσιακά χρηματιστήρια δεν πρέπει να παραμεληθεί.

Ο Mike McGlone λέει ότι αυτή είναι μια ευκαιρία αγοράς
Ο ανώτερος αναλυτής εμπορευμάτων του Bloomberg, Mike McGlone, είπε στον Scott Melker, παρουσιαστή του podcast του Wolf of All Streets, ότι οι αγορές έχουν καθυστερήσει για μια μεγάλη διόρθωση, κυρίως σε μετοχές, αλλά και στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Η McGlone, ειδικότερα, πιστεύει ότι αυτή είναι μια «καθοριστική στιγμή» για το ψηφιακό στοιχείο. παρά τις αβεβαιότητες, θεωρεί ότι αυτό είναι μια «πολύ καλή ευκαιρία αγοράς» για μακροπρόθεσμους επενδυτές που μένουν σε μετρητά.

Ο στρατηγός εμπορευμάτων είπε:

«Το βασικό πράγμα που πρέπει να επισημάνουμε εδώ είναι τα κρυπτονομίσματα και το Bitcoin εξακολουθούν να αποτελούν περιουσιακά στοιχεία κινδύνου και παραιτούνται από πολλά κέρδη. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι υπάρχει περισσότερος πόνος εκεί. Δεν νομίζω ότι το Bitcoin είναι πολύ κάτω από τα 30.000 $ διατηρώντας καλή αντίσταση γύρω στα $40.000. Νομίζω ότι αυτό θα είναι τελικά μια πολύ καλή ευκαιρία αγοράς για το Bitcoin για μακροπρόθεσμους traders. Θα το δούμε πίσω στην ιστορία ως μια καθοριστική στιγμή».

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Anifowoshe Ibrahim

Article: https://www.newsbtc.com/news/bitcoin/bloomberg-strategist-this-is-the-defining-moment-to-buy-bitcoin/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)