Ο Kevin O’Leary αποκαλύπτει τι θα οδηγήσει το Bitcoin στα 300.000 $

Οι προβλέψεις για τις τιμές του Bitcoin αφθονούν μέσω των bull και bear markets. Τον τελευταίο καιρό, υπήρξαν πολλές αισιόδοξες προοπτικές τιμών για το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο, με ορισμένους να το ανεβάζουν έως και 200.000 $ μέχρι το τέλος του έτους. Η ανάπτυξη του κρυπτονομίσματος τα τελευταία χρόνια, η οποία συγκρίνεται με αυτή του Διαδικτύου, αλλά σε επιταχυνόμενο χρονοδιάγραμμα, ήταν η κύρια ώθηση πίσω από αυτές τις προβλέψεις. Ωστόσο, ο σταρ του Shark Tank Kevin O’Leary προτείνει έναν άλλο παράγοντα που θα οδηγήσει το περιουσιακό στοιχείο πάνω από αυτό το σημείο.

Οι θεσμικοί επενδυτές είναι η μεγάλη ώθηση για το Bitcoin
Ο εκατομμυριούχος Kevin O’Leary, ο οποίος είναι εξέχουσα προσωπικότητα στη δημοφιλή εκπομπή Shark Tank, μοιράστηκε πρόσφατα προβλέψεις για το bitcoin και τι πιστεύει ότι θα οδηγήσει το ψηφιακό στοιχείο σε αυτό το σημείο. Ακολουθώντας τη σχολή πολλών που είχαν μεγάλες προβλέψεις τιμών για τα κρυπτονομίσματα, ο O’Leary τόνισε τη σημασία του θεσμικού χρήματος που εισέρχεται στην αγορά για να ανεβάσει την τιμή.

Μέχρι τώρα, οι θεσμικοί επενδυτές εξακολουθούν να μην μπορούν να αγοράσουν bitcoin ή οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα για αυτό το θέμα, άμεσα λόγω των κανονισμών της SEC. Αυτοί οι θεσμικοί επενδυτές που μπορεί να μην είναι σε θέση να επενδύσουν οι ίδιοι στα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία έχουν προχωρήσει σε επενδύσεις σε γειτονικά προϊόντα όπως τα ETF και άλλα παρόμοια. Ωστόσο, ο O’Leary εξήγησε ότι όταν τελικά θα μπορέσουν να αγοράσουν οι ίδιοι το περιουσιακό στοιχείο, θα είναι ο καταλύτης που θα αυξήσει την τιμή του bitcoin.

Μιλώντας στην Stanberry Research την περασμένη εβδομάδα, ο σταρ του Shark Tank αποκάλυψε ότι κανένα ίδρυμα δεν κατέχει bitcoin στους ισολογισμούς του και αυτό οφείλεται στους κανονισμούς. Αυτά τα ιδρύματα που περιλαμβάνουν κρατικά επενδυτικά ταμεία και συνταξιοδοτικά προγράμματα δεν είναι σε θέση να αγοράσουν απευθείας BTC, «Και δεν πρόκειται να το κάνουν έως ότου τα τμήματα συμμόρφωσής τους επιτρέψουν τις εντολές ESG», είπε ο O’Leary.

«Θέλετε να μιλήσετε για το bitcoin που θα φτάσει στα 100.000 $, 200.000 $, 300.000 $, θα συμβεί όταν τα ιδρύματα μπορέσουν επιτέλους να το αγοράσουν», πρόσθεσε ο εκατομμυριούχος. Ωστόσο, σημείωσε επίσης ότι το ίδιο το bitcoin θα πρέπει να συμμορφώνεται εάν αυτά τα ιδρύματα πρόκειται να επενδύσουν σε αυτό. «Όταν αποκτήσουν αυτό το πράσινο φως, η τιμή του νομίσματος θα αυξηθεί δραματικά», κατέληξε ο O’Leary.

Bitcoin price chart from TradingView.com

Το BTC ξεκινά μια άλλη τάση ανάκαμψης | Πηγή: BTCUSD στο TradingView.com
Αυτό ευθυγραμμίζεται με τις σκέψεις άλλων επιφανών παικτών στο χώρο. Η Cathie Wood της ARK Invest έρχεται στο μυαλό όταν τίθεται το θέμα του θεσμικού χρήματος στην αγορά. Ο Διευθύνων Σύμβουλος είχε εξηγήσει ότι το BTC θα αυξηθεί έως και τα 500.000 δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια, αλλά σημείωσε ότι αυτό θα προέκυπτε από θεσμικούς επενδυτές που θα τοποθετούσαν το 5% των διαθεσίμων τους σε bitcoin.

Ο O’Leary φέρεται επίσης να λέει ότι θα υπάρξουν και άλλα τρισεκατομμύρια δολάρια για την αγορά BTC όταν οι εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών είναι σε θέση να αποκαλούν το bitcoin περιουσιακό στοιχείο και να το τοποθετήσουν σε ένα χρηματοοικονομικό ταμείο (ETF). Αυτά τα χρήματα που θα προέρχονταν από θεσμικούς παράγοντες θα ωθούσαν την αξία του περιουσιακού στοιχείου ακόμη υψηλότερα.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Best Owie

Article:  https://bitcoinist.com/oleary-on-what-will-drive-bitcoin-to-300000/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)