Πώς να πουλήσετε τα NFT σας στο PancakeSwap

PancakeSwap NFT Marketplace
Η αγορά PancakeSwap Non-fungible Token (NFT) είναι μία από τις μεγαλύτερες αγορές NFT στην αλυσίδα BNB. Οι χρήστες μπορούν να συναλλάσσονται—να αγοράζουν και να πουλούν μοναδικά NFT στο πρωτόκολλο. Η αγορά διαθέτει μερικές από τις καλύτερες συλλογές στον χώρο, με μια απλή διεπαφή χρήστη (UI) για εύκολη πλοήγηση.

Αυτό το άρθρο είναι αφιερωμένο στο να σας διδάξει πώς να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα για να πουλήσετε τις συλλογές σας NFT με πολύ χαμηλές χρεώσεις. Το PancakeSwap αφαιρεί 2% από κάθε πώληση NFT στην αγορά που χρησιμοποιείται για την επαναγορά και την καύση των εγγενών $CAKE tokens.

Πώληση NFT στο PancakeSwap για αρχάριους
Παρακάτω είναι ένας οδηγός βήμα προς βήμα για το πώς να πουλήσετε τα NFT σας στην αγορά PancakeSwap NFT.

Βήμα πρώτο:

Επισκεφτείτε το PancakeSwap NFT Marketplace και συνδέστε το πορτοφόλι σας. Το πρωτόκολλο Decentralized Exchange (DEX) προσφέρει στους χρήστες έως και έξι παρόχους πορτοφολιών για σύνδεση.


Βήμα δυο:

Αφού συνδέσετε το πορτοφόλι σας με επιτυχία, κάντε κλικ στο Διαχείριση/Πώληση.


Βήμα τρίτο:

Θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο, το οποίο θα σας ζητήσει να ενεργοποιήσετε το προφίλ σας PancakeSwap NFT. Κάντε κλικ στο «Ενεργοποίηση προφίλ» για να συνεχίσετε.


Ρύθμιση προφίλ
Αφού ολοκληρώσετε και τα τρία παραπάνω βήματα, μπορείτε πλέον να ολοκληρώσετε το προφίλ σας NFT σε τέσσερις φάσεις. Δείτε πώς μπορείτε να ολοκληρώσετε το προφίλ σας NFT:

Φάση 1

Κάθε προφίλ στο PancakeSwap ξεκινά φτιάχνοντας ένα συλλεκτικό στοιχείο “starter” (NFT). Το αρχικό συλλεκτικό υλικό θα χρησιμοποιηθεί ως η πρώτη σας φωτογραφία προφίλ. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τη φωτογραφία του προφίλ σας αργότερα, εάν λάβετε άλλο εγκεκριμένο PancakeSwap NFT.

Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν ένα αρχικό Pancake NFT. Αυτά τα συλλεκτικά αντικείμενα περιλαμβάνουν τα Sleepy, Dollop, Twinkle, Churro και Sunny. Κάθε ένα από τα μοναδικά starter NFT κοστίζει 1,0 $CAKE. Για να προχωρήσετε στην επόμενη φάση, επιλέξτε ένα από τα αρχικά συλλεκτικά αντικείμενα και επιλέξτε «Ενεργοποίηση», όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε $BNB για να καλύψετε τα τέλη συναλλαγής.


Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση» για να επαληθεύσετε τη συναλλαγή.


Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι το PancakeSwap να επιβεβαιώσει τη συναλλαγή σας.

Δεύτερη φάση: Ορισμός εικόνας προφίλ

Εδώ, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μια φωτογραφία προφίλ από το κατάλληλο NFT στο πορτοφόλι σας. Από αυτό το σεμινάριο, το Sunny είναι το μόνο εγκεκριμένο NFT, όπως επιλέγεται από τον χρήστη. Ωστόσο, το NFT εκκίνησης που έχει επιλεγεί θα εμφανίζεται σε αυτήν τη σελίδα. Κάντε κλικ στο «Ενεργοποίηση» για να συνεχίσετε. Και πάλι, οι χρεώσεις συναλλαγών $BNB χρεώνονται από το DEX.


Αφού ενεργοποιήσετε τη συναλλαγή, κάντε κλικ στο «Επόμενο βήμα» για να προχωρήσετε.


Τρίτη φάση: Εγγραφείτε σε μια ομάδα

Το PancakeSwap θα εμφανίσει τρεις ομάδες για να συμμετάσχετε. Δεν υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ των ομάδων και κανένα όφελος από τη συμμετοχή σε μια ομάδα έναντι μιας άλλης. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε όποια θέλετε. Επιπλέον, η συμμετοχή σε μια ομάδα δεν μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.

Γίνετε μέλος μιας ομάδας και προχωρήστε στο επόμενο βήμα.


Φάση Τέταρτη: Ορίστε το όνομά σας

Το όνομα που ορίζετε θα εμφανίζεται στους πίνακες κατάταξης και στα αποτελέσματα αναζήτησης της ομάδας, εφόσον το προφίλ σας παραμένει ενεργό. Το PancakeSwap επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν ονόματα με τουλάχιστον τρία και όχι περισσότερα από 15 τυπικά γράμματα. Επιπλέον, το όνομα που έχετε ορίσει δεν μπορεί να αλλάξει μόλις κάνετε κλικ στο “Επιβεβαίωση”. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν προσθέτετε κενά ή ειδικούς χαρακτήρες.

Ολοκληρωμένο προφίλ
Αφού επιβεβαιώσετε το όνομα μέσω του πορτοφολιού σας, πρέπει να συμπληρώσετε το προφίλ σας. Οι χρήστες πρέπει να έχουν 0,5 CAKE για να συμπληρώσουν τα προφίλ τους. Κάντε κλικ στο «Ολοκλήρωση προφίλ» και ενεργοποιήστε τη συναλλαγή. Στη συνέχεια, επιβεβαιώστε για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του προφίλ.


Ξεκινήστε να πουλάτε PancakeSwap NFT
Αφού δημιουργήσετε με επιτυχία το προφίλ σας, μπορείτε να ξεκινήσετε να πουλάτε τα NFT σας στην αγορά PancakeSwap NFT. Ωστόσο, μόνο τα PancakeSwap NFT μπορούν να διαπραγματεύονται σε αυτό το σημείο, επειδή η αγορά βρίσκεται ακόμα στη βασική έκδοση (Φάση 1). Το DEX θα ανακοινώσει σύντομα την κυκλοφορία της αγοράς V2, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να κόβουν, να εμπορεύονται και να καταχωρούν τις συλλογές τους σε NFT.

Επομένως, για να πουλήσετε ένα NFT στην αγορά PancakeSwap, πρέπει να το αγοράσετε πρώτα από τη λίστα των συλλογών. Κατά την αγορά, το NFT θα εμφανίζεται στα αντικείμενα σας, μαζί με τη φωτογραφία του προφίλ σας.


Το NFT που αγοράσατε πρόσφατα εμφανίζεται στα δεξιά δίπλα στην εικόνα προφίλ του αρχικού NFT.

Δείτε πώς να πουλήσετε το NFT σας:

Βήμα πρώτο:

Κάντε κλικ στο NFT που αγοράσατε και κάντε κλικ στο «Πώληση» στο νέο παράθυρο.


Βήμα δυο:

Ορίστε την τιμή σας και κάντε κλικ στην «Ενεργοποίηση καταχώρισης».


Βήμα τρίτο:

Κάντε κλικ στο «Ενεργοποίηση» στο νέο παράθυρο και επιβεβαιώστε τη συναλλαγή. Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει μερικά δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε $BNB για χρεώσεις συναλλαγής.

Η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί. Όταν κάποιος αγοράζει το NFT, θα λαμβάνετε το ποσό που συμπληρώνεται στο πορτοφόλι σας.

Συμπέρασμα
Η πώληση NFT στο PancakeSwap είναι αρκετά εύκολη. Το πρωτόκολλο επιτρέπει στους χρήστες να ανταλλάσσουν μοναδικές συλλογές PancakeSwap NFT εύκολα μετά τη δημιουργία ενός προφίλ. Αν και οι χρήστες δεν μπορούν να καταχωρήσουν τα NFT τους αυτή τη στιγμή, θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να το κάνουν στο μέλλον με την προτεινόμενη κυκλοφορία του PancakeSquad V2 Marketplace.

Φροντίστε να επισκεφτείτε ξανά τα BSC News σχετικά με το πώς να καταχωρίσετε τα NFT σας στην κορυφαία αγορά στο BNB Chain μόλις κυκλοφορήσει η νέα έκδοση.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Utulu Hope

Article: https://www.bsc.news/post/how-to-sell-your-nfts-on-pancakeswap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)