Νέα Εβδομάδα Νέα Eμπόδια: Τα 3 κορυφαία Altcoins για παρακολούθηση αυτή την εβδομάδα

Εν μέσω της πτωτικής ύφεσης, τρία token είναι υπό εξέταση, συμπεριλαμβανομένων των Binance Coin (BNB), LooksRare (LOOK) και Terra (LUNA) έχουν εγγενή βοηθητικά προγράμματα και ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά που μπορεί να τους βοηθήσει να παραμείνουν ανθεκτικοί εν μέσω της συνεχιζόμενης πτωτικής πτώσης.

Binance Coin (BNB)

Το Binance Coin εξακολουθεί να είναι το τέταρτο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα βάσει κεφαλαιοποίησης, ένας αριθμός στα 62,97 δισεκατομμύρια δολάρια κατά τη στιγμή της γραφής. Το BNB είναι ένα στρατηγικά τοποθετημένο νόμισμα, ενεργό ως το εγγενές διακριτικό του Binance Exchange καθώς και το νόμισμα χρησιμότητας του δικτύου Binance Smart Chain (BSC). Από προεπιλογή, το νόμισμα είναι συνήθως υπό υψηλή ζήτηση, ένα εγγενές πλεονέκτημα που μπορεί εύκολα να πυροδοτήσει μια αναζωπύρωση στην έκρηξη των τιμών του ψηφιακού νομίσματος. To BNB άλλαζε χέρια στα 379,22 $, σημειώνοντας πτώση 4,65% κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με τις ευρείες δραστηριότητες του οικοσυστήματος που έχουν προγραμματιστεί για αυτήν την εβδομάδα, το BNB βρίσκεται σε καλό δρόμο για να δοκιμάσει ξανά την αντίσταση των 400 $ τις επόμενες ημέρες.

LooksRare (LOOK)

Το LooksRare είναι μια αναδυόμενη αγορά Non-Fungible Token (NFT) που σκοπεύει να εκθρονίσει το OpenSea. Με την υποστήριξη του LOOKS token, το οικοσύστημα είναι σε θέση να επωφεληθεί από τα δεινά της μεγαλύτερης πλατφόρμας συναλλαγών. Το LOOKS token χτύπησε κορυφή με τους traders λιανικής NFT στο ντεμπούτο του, φτάνοντας γρήγορα ένα ATH στα 7,07 $. Ενώ το token έχει πέσει στα κέρδη του, είναι έτοιμο να κάνει μια σχετικά ταχύτερη ανάκαμψη από την τρέχουσα τιμή του, καθώς πολλοί ενδιαφερόμενοι στα NFT είναι αναγκασμένοι να εξερευνήσουν την πλατφόρμα περισσότερο για τα κίνητρά της και τα επίμονα hacks που υφίστανται το OpenSea.

Terra (LUNA)

Το Terra είναι ένα πρωτόκολλο blockchain Layer-1 που βοηθά στη γρήγορη απόδοση έξυπνων συμβολαίων και αποκεντρωμένων πρωτοκόλλων. Το LUNA διαπραγματευόταν στην τιμή των 48,80 $. Από την αρχή του έτους, το LUNA έχει σημειώσει τεράστια πτώση εν μέσω της επίμονης πτωτικής πτώσης. Το Terra αντιπροσωπεύει ένα καινοτόμο πρωτόκολλο που χρησιμοποιεί σταθερά νομίσματα συνδεδεμένα με fiat για την τροφοδοσία παγκόσμιων συστημάτων πληρωμών με σταθερή τιμή. Η χρησιμότητά του πολλαπλασιάζεται και αυτό έχει δημιουργήσει αντίστοιχη ζήτηση για το LUNA, μια τάση που μπορεί να πυροδοτήσει ανάκαμψη στο altcoin αυτή την εβδομάδα.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Godfrey Benjamin 

Article: https://blockchain.news/analysis/new-week-new-hurdles-top-3-altcoins-to-watch-this-week

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)