Η Cabital παρουσίασε την ασφαλή λύση Fiat on-ramp και off-ramp για εταιρείες κρυπτονομισμάτων με την επωνυμία Cabital Connect

Το Cabital Connect είναι μια επιχειρηματική λύση για πλατφόρμες κρυπτονομισμάτων που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν νομίσματα fiat για την αγορά και την πώληση κρυπτονομισμάτων.

Όταν οι εταιρείες κρυπτονομισμάτων ενσωματώνονται στο Cabital Connect, οι χρήστες τους θα έχουν μια επιλογή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για να αγοράσουν κρυπτονομίσματα κορυφαίας βαθμίδας, συμπεριλαμβανομένων των Bitcoin, Ethereum, Tether, με μεγάλη άνεση και ασφάλεια.

«Ο σκοπός της Cabital Connect είναι να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να αγοράζουν και να πουλούν κρυπτονομίσματα μέσω της μοναδικής και ασφαλούς λύσης εκτός αλυσίδας μεταξύ των δύο πορτοφολιών», δήλωσε ο Raymond Hsu, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος. «Η Cabital Connect προσφέρει στα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων μια ασφαλή και συμβατή πύλη fiat-to-crypto για τους χρήστες του να αγοράζουν και να πουλούν κρυπτονομίσματα».

«Καθώς το fiat on-ramp είναι το πρώτο βήμα στην εμπειρία ενός επενδυτή κρυπτονομισμάτων, το Cabital Connect προσφέρει ένα εύχρηστο σημείο εισόδου για ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων που θέλουν να παρέχουν στους χρήστες τους έναν άλλο απλό τρόπο αγοράς κρυπτονομισμάτων. Ανυπομονούμε να παρέχουμε πολλά ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων με έναν νέο και συναρπαστικό τρόπο για να βοηθήσουμε τους χρήστες τους να μπουν και να βγουν από τη ράμπα με νομίσματα fiat», δήλωσε ο Hsu.

Το Cabital Connect είναι ενσωματωμένο με πολλά κορυφαία ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων για να παρέχει στους πελάτες τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στον κλάδο.

Cabital για εξοικονόμηση χρημάτων των χρηστών από υψηλές χρεώσεις σε gas fees
Επιπλέον, όταν οι χρήστες των συνεργατών αγοράζουν κρυπτονομίσματα μέσω Cabital Connect, δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν βαριά gas fees, επειδή η πλατφόρμα μεταφέρει το κρυπτονόμισμα από την πλατφόρμα της στα πορτοφόλια τους μέσω μιας λύσης διακανονισμού εκτός αλυσίδας. Ο μηχανισμός διακανονισμού εκτός αλυσίδας της πλατφόρμας θα εξοικονομήσει από τους χρήστες των συνεργατών της πολλά gas fees για κάθε συναλλαγή.

Είναι απλοποιημένες και οι κορυφαίες στον κλάδο διαδικασίες KYC όπου επιτρέπουν στους χρήστες να ενσωματωθούν γρήγορα στην πλατφόρμα παρέχοντάς τους πρόσβαση στα έντοκα προϊόντα καταθέσεων κρυπτονομισμάτων και συνδεσιμότητα με παραδοσιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ενώ σας επιτρέπει να εστιάσετε σε αυτό που κάνετε καλύτερα: ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσίες στον ταχέως αναπτυσσόμενο χώρο κρυπτονομισμάτων.

Η λύση on-and-off-ramp της Cabital Connect παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία μετατροπής μεταξύ νομισμάτων fiat και κρυπτονομισμάτων χρησιμοποιώντας τραπεζικά εμβάσματα σε ευρώ και λίρες.

Επιπλέον, η Cabital Connect θα συνεχίσει να ενσωματώνει σημαντικά νομίσματα fiat, όπως δολάρια ΗΠΑ, ελβετικά φράγκα και ρεάλ Βραζιλίας στις δυνατότητές της, επιτρέποντας σε περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να αγοράζουν κρυπτονομίσματα.

Πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, η Bybit έγινε ο πρώτος πελάτης της που ενσωμάτωσε τη λύση fiat on-ramp της πλατφόρμας στην πλατφόρμα της, επιτρέποντας στους χρήστες της να χρησιμοποιούν το fiat για να αγοράσουν το κρυπτονόμισμα τους σε μερικές από τις πιο προσιτές τιμές στην η αγορά.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Rida Fatima

Cabital: https://bit.ly/cabital4u

Article: https://bitcoinist.com/cabital-introduces-secure-solution-cabital-connect/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)