Ανάλυση Tιμών στα Shiba Inu, Binance Coin και Avalanche στις 13 Φεβρουαρίου 2022

Shiba Inu (SHIB)


Πηγή: TradingView, SHIB/USD

Αφού το shib σημείωσε το χαμηλότερο τριών μηνών του στις 22 Ιανουαρίου, η αγορά έφτασε στο όριο των $0,000018. Από τότε, οι ταύροι SHIB ξεκίνησαν μια ανάκαμψη και παραβίασαν την κρίσιμη αντίσταση της γραμμής τάσης (λευκό).

Το νόμισμα είδε ένα συμμετρικό τρίγωνο (κίτρινο) στο διάγραμμα 4 ωρών του στις 4 Φεβρουαρίου. Έτσι, οι ταύροι δοκίμασαν την αντίσταση Fibonacci 23,6% αφού σημείωσαν μια εκπληκτική απόδοση επένδυσης 75,5% (από το χαμηλό της 4ης Φεβρουαρίου). Τώρα, οι αγοραστές αντιμετώπισαν ένα εμπόδιο στο όριο των $0,000029. Οποιεσδήποτε βλάβες θα έβρισκαν υποστήριξη δοκιμών κοντά στο σημάδι $0,000027.

Την ώρα του τύπου, το SHIB διαπραγματευόταν στα $0,0000291. Μετά από μια εκθετική άνοδο προς την περιοχή υπεραγοράς, ο RSI κατέβηκε κάτω από τη μέση γραμμή σε ένα κάτω κανάλι (λευκό). Οποιαδήποτε διάσπαση με μοτίβο θα αύξανε τις πιθανότητες ανάκτησης του 50άριου. Αν και οι γραμμές DMI έδειξαν μια πτωτική προτίμηση, το ADX εμφάνισε μια ασθενή κατευθυντική τάση για το SHIB.

Binance Coin (BNB)


Πηγή: TradingView, BNB/USDT

Καθώς το BNB κατέρρευσε από το ζωτικής σημασίας σήμα των 512 $, έγινε μάρτυρας δύο σημαντικών πωλήσεων. Ως αποτέλεσμα, το BNB έφτασε στο χαμηλότερο 16 εβδομάδων στις 24 Ιανουαρίου.

Ωστόσο, οι ταύροι ξεκίνησαν μια ανάκαμψη καθώς το BNB σημείωσε απόδοση επένδυσης 32,5% και σημείωσε το σήμα των 445 $. Εν τω μεταξύ, το BNB σχημάτισε ένα ανοδικό κανάλι (πράσινο) στο διάγραμμα 4 ωρών του. Τώρα, η άμεση αντίσταση ήταν κοντά στα $414. Από την άλλη πλευρά, μια πτώση από αυτό το επίπεδο θα βρει υποστήριξη δοκιμών κοντά στην κατώτερη γραμμή τάσης.

Την ώρα του τύπου, το BNB διαπραγματεύτηκε στα 403,7 δολάρια. Ο RSI αναπτύχθηκε γρήγορα μετά την έξοδο από την κορυφή του ορθογωνίου 11 ημερών (κίτρινο). Αφού δοκίμασε την υπεραγορασμένη περιοχή δύο φορές, έπεσε κάτω από τη μέση γραμμή και απεικόνισε μια πτωτική προκατάληψη τις τελευταίες ημέρες. Παρ ‘όλα αυτά, το CMF κατάφερε ακόμα να βρει ένα κλείσιμο πάνω από τη γραμμή μηδέν, αποκαλύπτοντας ότι οι ταύροι δεν έχουν ακόμη μειωθεί.

Avalanche (AVAX)


Πηγή: TradingView, AVAX/USDT

Το ξέσπασμα διπλού πυθμένα στο διάγραμμα 4 ωρών του απέτυχε να ξεπεράσει την αντίστασή του ενός μήνα στο όριο των 96,49 $. Η AVAX σημείωσε πτώση 54,8% (από τις 2 Ιανουαρίου) και σημείωσε το χαμηλό της 14 εβδομάδων στις 22 Ιανουαρίου.

Έκτοτε, κατέγραψε εξαιρετική άνοδο 78,4% καθώς έφτασε τα 95$ στις 8 Φεβρουαρίου. Τις τελευταίες δύο ημέρες, έπεσε κάτω από όλες τις κορδέλες EMA για να δοκιμάσει την υποστήριξη των 79 $. Τώρα, οι ταύροι προσπάθησαν να ανακτήσουν την υποστήριξη 20 EMA.

Την ώρα του τύπου, το AVAX διαπραγματεύτηκε στα 83,08 δολάρια. Από τη διάσπαση του συμμετρικού τριγώνου (λευκό), το RSI δοκίμασε την υποστήριξη 39 σημείων πριν από μια ελαφρά ανάκαμψη. Εξακολουθούσε να ταλαντεύεται στο πλάι, ευνοώντας τις αρκούδες. Ωστόσο, το ιστόγραμμα MACD έδειξε βελτίωση καθώς πλησίαζε την μισή γραμμή. Αλλά οι γραμμές του εξακολουθούσαν να δυσκολεύονται να βρουν ένα ανοδικό crossover.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/shiba-inu-binance-coin-avalanche-price-analysis-13-february/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)