Το YouTube τοποθετεί τα NFT και το metaverse στον οδικό χάρτη του 2022

Λίγες εβδομάδες αφότου εμφανίστηκαν αναφορές που υποδηλώνουν ότι η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο στον κόσμο θα εισέλθει στον κόσμο του blockchain, του metaverse και του NFT, η εταιρεία έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Με το 2021 να γίνεται η χρονιά των non fungible tokens, όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα σε αυτά τα περιουσιακά στοιχεία και το metaverse από τις αρχές του 2022.

Αμέτρητες εταιρείες τόσο εντός όσο και εκτός της σφαίρας των κρυπτονομισμάτων συνεχίζουν να επιβιβάζοντε και το YouTube της Alphabet ήταν το τελευταίο που παρουσίασε τέτοια σχέδια, όπως ανέφερε η CryptoPotato στα τέλη Ιανουαρίου.

Ο γίγαντας της κοινής χρήσης βίντεο ήθελε να επικεντρωθεί στην επέκταση του οικοσυστήματος του για να «βοηθήσει τους δημιουργούς να αξιοποιήσουν τις αναδυόμενες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων πραγμάτων όπως τα NFT, ενώ συνεχίζει να ενισχύει και να βελτιώνει τις εμπειρίες που έχουν οι δημιουργοί και οι θαυμαστές στο YouTube».

Σε μια πιο πρόσφατη ανάρτηση ιστολογίου, ο CPO της εταιρείας – Neal Mohan – έσκαψε βαθύτερα, υποδεικνύοντας ότι ορισμένες μορφές NFT θα μπορούσαν να είναι πραγματικά επιβλαβείς για τους δημιουργούς και τους θαυμαστές λόγω απάτης ή κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων.

Ωστόσο, το YouTube στοχεύει να τα κάνει πιο ασφαλή:

“Η παροχή ενός επαληθεύσιμου τρόπου στους θαυμαστές να έχουν μοναδικά βίντεο, φωτογραφίες, έργα τέχνης, ακόμη και εμπειρίες από τους αγαπημένους τους δημιουργούς, θα μπορούσε να είναι μια συναρπαστική προοπτική για τους δημιουργούς και το κοινό τους.”

Το YouTube θέλει επίσης να επιτρέψει στους χρήστες του να ενταχθούν στο metaverse, με μια πιθανή ιδέα να κυκλοφορεί ότι θα μπορούν να παρακολουθούν βίντεο μαζί.

Η εταιρεία πιθανότατα θα ξεκινήσει με βίντεο που σχετίζονται με «gaming, όπου θα εργαστούμε για να φέρουμε περισσότερες αλληλεπιδράσεις στα παιχνίδια και να τα κάνουμε να νιώθουν πιο ζωντανά».

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Jordan Lyanchev-CryptoPotato

Article: https://www.binance.com/en/news/top/6955715?_dp=L3dlYnZpZXcvd2Vidmlldz90eXBlPWRlZmF1bHQmbmVlZExvZ2luPWZhbHNlJnVybD1hSFIwY0hNNkx5OTNkM2N1WW1sdVlXNWpaUzVqYjIwdlpXNHZibVYzY3k5MGIzQXZOamsxTlRjeE5R&utm_campaign=Top%20stories&utm_content=10%2F02&utm_medium=Email&utm_source=CRM&fbclid=IwAR1Qj3MRp7T3y5EZxXcKnUvicTS525_y5PJwCzIqD7oHa3IghVPhbLX9Wkw

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)