Μια ματιά στο Metapolis: Ένα Metaverse για όλους, powered by Zilliqa — Έρχεται κοντά σας το 2022

Το υψηλής απόδοσης και υψηλής ασφάλειας blockchain Zilliqa είναι έτοιμο να λανσάρει το «Metapolis» — την εξαιρετικά καθηλωτική και παιχνιδοποιημένη πλατφόρμα XR metaverse τον Ιανουάριο του 2022, καθιστώντας το το πρώτο πρωτόκολλο layer 1 που το κάνει.

Το Metapolis, του οποίου η κατάληξη σημαίνει «πόλη» στα ελληνικά, έχει σχεδιαστεί ως μια εκτεταμένη πραγματικότητα αιχμής (XR metaverse) – ένας συνδυασμός AR και VR – και τροφοδοτείται από την επεκτάσιμη και ασφαλή πλατφόρμα blockchain της Zilliqa. Το Metapolis θα επιτρέψει εννοιολογικά πλούσιους και ειδικά σχεδιασμένους θόλους ως μέρος πόλεων που μπορούν να στεγάσουν επωνυμίες, καλλιτέχνες, ιδέες, παιχνίδια, ηλεκτρονικά καταστήματα, ακίνητα ή άλλες ψηφιακές εμπειρίες — προσφέροντας ένα νέο επίπεδο δέσμευσης τόσο για τον φυσικό όσο και για τον ψηφιακό κόσμο . Το Metapolis φαίνεται να είναι αυτοσυντηρούμενο και περιλαμβάνει επίπεδα δέσμευσης, όπως NFT, ηλεκτρονικό εμπόριο, παιχνίδι για να κερδίσετε, ψηφιακά μανεκέν, διαφημιστικές πινακίδες και πολλά άλλα!

Ο Δρ. Ben Livshits, Διευθύνων Σύμβουλος της Zilliqa είπε: «Το metaverse δεν έχει να κάνει με την αντικατάσταση της πραγματικότητας. Πρόκειται για τη βελτίωση της σχέσης μας με τον ψηφιακό κόσμο. Πέρα από την κουλτούρα της κοινής χρήσης που έχουν εξαπολύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αυτός ο κόσμος εξετάζει τη μείωση των κενών που υπάρχουν στην “πραγματική” οικονομία μας – τα κενά γύρω από την πρόσβαση στη δημιουργία αξίας και τη δίκαιη αμοιβή. Θα προσθέσει επίπεδα αλληλεπίδρασης στην επαγγελματική και προσωπική ζωή — με κοινή αξία και μοντέλα που βασίζονται σε κίνητρα στην καρδιά του. Η Metapolis χτίζει έναν τέτοιο κόσμο και είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτό».

Εδώ έχουμε μια μικρή ματιά στο πρότζεκτ!

Το Metapolis έχει δημιουργηθεί για όλους και για να φιλοξενήσει μια σειρά από εύχρηστες λειτουργίες για όσους βρίσκονται εντός και εκτός του τομέα κρυπτονομισμάτων — με ιδιαίτερη έμφαση στη διαισθητική ενσωμάτωση για την τελευταία ομάδα. Προσβάσιμο μέσω εξατομικευμένων χειρισμών, όπως πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι δυνατότητές του να ενσωματώνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα κινητά και τον ιστό θα δημιουργήσουν ένα απρόσκοπτο UX για αρχάριους κρυπτονομισμάτων και ένα ευφάνταστο ταξίδι νέου πελάτη για επωνυμίες που αναζητούν έναν ανατρεπτικό νέο τρόπο αφοσίωσης. Το Metapolis θα είναι η πρώτη πλατφόρμα του είδους της που θα προσφέρει δυνατότητες εξατομίκευσης και ενσωμάτωση API σε αυτόν τον βαθμό.

Κατά την είσοδο, οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν πλήρως προσαρμόσιμα NFT Avatar που θα τους αντιπροσωπεύουν στο Metapolis. Το avatar θα αντιπροσωπεύει την ψηφιακή τους ταυτότητα στην οποία οι χρήστες θα μπορούν να ολοκληρώσουν ενέργειες όπως παρακολούθηση συναυλιών και επιδείξεων μόδας, τηλεμεταφορά μεταξύ πόλεων και μεμονωμένων θόλων και πρόσβαση σε επιμελημένες και ανοιχτές γκαλερί και εκθεσιακούς χώρους για αγορά, πώληση ή εμπορία ψηφιακών στοιχείων.

Η Sandra Helou, Επικεφαλής του Metaverse και NFT της Zilliqa δήλωσε: «Η διαφοροποίηση, η καινοτομία και η χρήση ψηφιακών στοιχείων αποτελούν μέρος του Web 3.0. Αν προσθέσετε σε αυτό ένα “πάντα ενεργό” στρώμα δέσμευσης για να το κάνετε χωρίς σύνορα και προσβάσιμο, θα αρχίσετε να βλέπετε το ύφασμα του Metaverse να υφαίνεται μεταξύ τους. Τώρα είναι η ώρα να ξεκλειδώσετε αυτά τα νέα επίπεδα αφοσίωσης για τους πελάτες και τους οπαδούς σας. Εάν δεν έχετε ήδη αποτολμήσει στα NFT και το Metaverse, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε πώς θα μπορούσε να είναι αυτή η στρατηγική μάρκετινγκ και πώς μπορεί να αποφέρει αξία. Καθώς ηγούμαστε στην οικονομία των δημιουργών, η Zilliqa είναι καλά εξοπλισμένη για να σας υποστηρίξει — από τη σύλληψη έως την εκτέλεση».

Οι υφιστάμενοι και νέοι συνεργάτες της Zilliqa έχουν ήδη ξεκινήσει να μπαίνουν στο Metapolis. Τώρα καλωσορίζουμε όλους τους άλλους (είτε από gaming, eSports, λιανική και πολυτέλεια ή τον κόσμο της τέχνης) να συνδεθούν με τη Zilliqa για μια επίδειξη ή άλλες ερωτήσεις σχετικά με το Metaverse στο [email protected]

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Aparna Narayanan

Article: https://blog.zilliqa.com/a-peek-into-metapolis-the-metaverse-for-all-powered-by-zilliqa-coming-to-you-in-2022-2363907c0612

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)