Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alphabet λέει ότι η εταιρεία “εξετάζει το blockchain”

Η μητρική εταιρεία της Google, Alphabet, εξερευνά την τεχνολογία blockchain, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός της Sundar Pichai σε τηλεδιάσκεψη την Τρίτη.

Απαντώντας σε ερώτηση αναλυτή σχετικά με τα κέρδη του τέταρτου τριμήνου της εταιρείας, ο Pichai είπε:

«Στο Web3, σίγουρα εξετάζουμε το blockchain και μια τόσο ενδιαφέρουσα και ισχυρή τεχνολογία με ευρείες εφαρμογές, πολύ ευρύτερη και πάλι από οποιαδήποτε εφαρμογή».

«Κάθε φορά που υπάρχει καινοτομία, τη βρίσκω συναρπαστική», είπε ο Pichai απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την τεχνολογία. «Νομίζω ότι είναι κάτι που θέλουμε να υποστηρίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Ο Pichai ανέφερε επίσης μια πρόσφατη ανακοίνωση που έκανε το τμήμα cloud της εταιρείας για να κερδίσει περισσότερα συμβόλαια με εταιρείες που εργάζονται σε “ψηφιακά στοιχεία ενεργητικού”, ανέφερε o Mint.

Η Google (της οποίας η μητρική εταιρεία είναι η Alphabet) προσέλαβε πρόσφατα ένα πρώην στέλεχος της PayPal ως επικεφαλής του τμήματος πληρωμών της. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του YouTube, της πλατφόρμας κοινής χρήσης βίντεο που κατέχει επίσης η Google, δήλωσε ότι διερευνά ενεργά την προσθήκη λειτουργιών γύρω από τα non fungible tokens (NFT) για τους δημιουργούς βίντεο.

Τα νέα έρχονται εν μέσω μιας ευρύτερης ώθησης μεταξύ των τεχνολογικών κολοσσών σε χώρους που σχετίζονται με το blockchain. Η Meta φέρεται να εργάζεται για τη δημιουργία μιας αγοράς NFT για τους χρήστες, ενώ το Twitter κυκλοφόρησε μια λειτουργία που επιτρέπει στους χρήστες να επαληθεύουν επίσημα τα NFT που χρησιμοποιούνται για τις φωτογραφίες του προφίλ τους.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Binance

Article: https://www.binance.com/en/news/top/6901359

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)