Περιγραφή πρότζεκτ NEXT EARTH

Ακολουθεί Μετάφραση του πρότζεκτ:

Εξετάσαμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να δημιουργήσουμε μια κυκλοφορία για το NXTT που τιμά τους πιο ενεργούς και πιστούς χρήστες μας χωρίς να περιορίζει τη συμμετοχή άλλων και να διασφαλίζει μια δίκαιη διανομή tokens. Το NXTT θα είναι το καύσιμο για την Next Earth Economy, επομένως πρέπει να βεβαιωθούμε ότι όλοι μπορούν να λάβουν ένα χρήσιμο ποσό στην επερχόμενη προπώληση token.

Αφού εξετάσαμε πολλές πλατφόρμες IDO, αποφασίσαμε να λανσάρουμε το NXTT στο ολοκαίνουργιο Next Earth Launchpad που μας δίνει πλήρη ευελιξία και έλεγχο της διαδικασίας. Ακούσαμε τις προτάσεις που έγιναν από την κοινότητα και δημιουργήσαμε ένα σύστημα που βασίζεται σε tickets για την επερχόμενη προπώληση tokens.

Κυκλοφορούμε το NXTT, το εγγενές νόμισμα του Next Earth Metaverse. Η κυκλοφορία θα πραγματοποιηθεί στο Next Earth Launchpad για να μας δώσει πλήρη ευελιξία στη διαδικασία, επιτρέποντάς μας να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή διανομή token που υποστηρίζει την οικονομία μακροπρόθεσμα.

Τα Tokenomics για την επερχόμενη πώληση είναι τα εξής:

TOTAL SUPPLY
100%
UNLOCKED
VESTED
VESTING PACE (% OF THE VESTED AMOUNT)
VESTING DURATION
NUMBER OF NXTTS
IT development 22.5% 2.5% 20% 2.5%/week 40 weeks 13.5B
Team 20% 0% 20% 1%/week 100 weeks 12B
Marketing 16.5% 4.5% 12% 2.5%/week 40 weeks 9.9B
Business development 14% 2% 12% 2%/week 50 weeks 8.4B
Launchpad Support 12.5% 2.5% 10% 2%/week 50 weeks 7.5B
Liquidity Providing 6% 6% 0% 3.6B
Token Sale 5% 3B
Legal 3.5% 1.5% 2% 2%/week 50 weeks 2.1B

Θέλουμε να τιμήσουμε τους πιο δραστήριους και πιο πιστούς ιδιοκτήτες γης μας με ένα δίκαιο τρόπο. Για να το πετύχουμε αυτό, εισάγουμε Tiers και Tickets.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΘΜΩΝ

Κάθε ιδιοκτήτης γης Next Earth θα έχει μια συγκεκριμένη βαθμίδα που θα καθορίζει την τιμή αγοράς του. Κάθε Επίπεδο έχει ένα συγκεκριμένο ποσό NXTT που του διατίθεται.

Η ανάθεση βαθμίδων θα εξαρτηθεί από το πότε έγιναν ιδιοκτήτες γης και το ποσό που ξόδεψαν για την αγορά γης. Έτσι μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις στους πρώτους και μεγαλύτερους ιδιοκτήτες γης.

Οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης γης Next Earth μπορεί να συμμετάσχει στην προπώληση συμβολαίων αρκεί να έχει  γη αξίας τουλάχιστον 100 $ στο Next Earth.

Τα διαφορετικά επίπεδα θα έχουν διαφορετικούς κανόνες κατοχύρωσης. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι η κοινότητα προστατεύεται από την απληστία και για τους τεχνίτες που πλουτίζουν γρήγορα.

Θα ειδοποιήσουμε τους χρήστες σχετικά με την ανάθεση επιπέδου τους μέσω email (και στον ιστότοπο). Τα επίπεδα είναι συμβατά προς τα κάτω, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες στο Tier 1 μπορούν να συμμετέχουν σε όλα τα Tier, ενώ οι χρήστες στο Tier 3 περιορίζονται μόνο από τα Tier 1 και 2.

ΣΥΣΤΗΜΑ TICKETS

Ο μέγιστος αριθμός διακριτικών που μπορεί να αγοραστεί από έναν χρήστη εντός της βαθμίδας του θα καθοριστεί από τον αριθμό των εισιτηρίων που κέρδισε. Κάθε χρήστης που έχει αγοράσει γη άνω των $100 θα λάβει 500 tickets ως μπόνους εκκίνησης.

Τα μπόνους tickets εκδίδονται με βάση τη δραστηριότητά τους στο Next Earth, με τα ακόλουθα κριτήρια όπως:
– Κερδισμένες μονάδες
– Εάν έχουν ανέγγιχτα packs

Τα tickets δεν είναι αποκλειστικά για μία μόνο βαθμίδα. Οι χρήστες μπορούν να ξοδέψουν τα tickets τους σε πολλές βαθμίδες, εάν είναι επιλεγμένοι. Ακολουθεί μια περιγραφή του τρόπου με τον οποίο εκχωρούνται τα tickets με βάση τη δραστηριότητα:

 

UNTOUCHED PACK PRICE
TICKET REWARD
150 500
300 550
600 650
1200 850
3600 1000
NUMBER OF UNITS EARNED
TICKET REWARD
1,000 < X < 9,999 100
10,000 < X < 99,999 200
100,000 < X < 499,999 300
500,000+ 400

 

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ TOKEN

Θα προσφέρουμε 3B NXTT για προπώληση στην επερχόμενη Προπώληση Token με soft cap $2,1 εκατ. και hard cap $3,5 εκατ.

 

Στις 18 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία KYC.

Οι χρήστες μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για αγορά NXTT στον ιστότοπο Next Earth σε μια ειδική σελίδα προορισμού και μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία KYC. Η έναρξη της Διαδικασίας KYC απαιτείται για να ξεκινήσει ένας χρήστης τη διαδικασία Προπώλησης Token (δείτε παρακάτω). Οι χρήστες πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία τη διαδικασία KYC για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα token τους.

Λάβετε υπόψη ότι οι κάτοικοι των ακόλουθων χωρών δεν επιτρέπεται να συμμετάσχουν στην Προπώληση Token για νομικούς λόγους: Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Τουρκία και όλες οι υπό κυρώσεις χώρες OFAC (ΛΔ Κονγκό, Ιράν, Μιανμάρ, Σουδάν, Ιράκ , Ακτή Ελεφαντοστού, Βόρεια Κορέα, Συρία, Ζιμπάμπουε, Κούβα, Λευκορωσία, Λιβερία).

Στις 22 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουμε την προπώληση Token.

Κατά τη διάρκεια της Προπώλησης Token, οι χρήστες μπορούν να δεσμευτούν να αγοράσουν NXTT tokens και, εάν το κάνουν, θα λάβουν το Tier τους και τον αριθμό των εισιτηρίων που έχουν κερδίσει. Οι χρήστες μπορούν να δηλώσουν τη συγκεκριμένη πρόθεση αγοράς τους στον ιστότοπο, προσδιορίζοντας το ποσό των USD που σκοπεύουν να δαπανήσουν για την αγορά του NXTT.

Μπορούν να το κάνουν στέλνοντας ένα συγκεκριμένο (προκαθορισμένο) ποσό MATIC στη διεύθυνση του συμβολαίου NXTT.

Το συμβόλαιο θα αναγνωρίσει τον χρήστη, τις βαθμίδες του και τον αριθμό των εισιτηρίων του και θα αρχίσει να εκχωρεί τον μέγιστο αριθμό NXTT για τον οποίο δικαιούται ο χρήστης σύμφωνα με το σύστημα εισιτηρίων μας.

Οποιαδήποτε μη διεκδικημένη δέσμευση στο MATIC θα αποδεσμευτεί στον χρήστη.

Στις 27 Ιανουαρίου θα κλείσουμε την Προπώληση Token.

Μετά το κλείσιμο της Προπώλησης Token, δεν θα δεχόμαστε νέα αιτήματα Προπώλησης Token. Μετά το κλείσιμο της Προπώλησης Token, το συμβόλαιο θα υπολογίζει το ακριβές ποσό των NXTT-s για τα οποία κάθε χρήστης πληροί τις προϋποθέσεις. Οι χρήστες θα μπορούν να διεκδικούν τα token τους και τυχόν εναπομείναντα MATIC που έχουν επιστραφεί στα πορτοφόλια τους για 30 ημέρες μετά τη λήξη της Προπώλησης Token, υπό την προϋπόθεση της επιτυχημένης διαδικασίας KYC.

Σε περίπτωση που υπάρχουν αζήτητα διακριτικά μετά την περίοδο διεκδίκησης, θα ανταμείψουμε όσους επιθυμούσαν να αγοράσουν περισσότερο NXTT από αυτό που μπορούσαν. Με βάση τη δέσμευσή τους για τo MATIC, θα ρίξουμε το υπόλοιπο αζήτητο NXTT στα πορτοφόλια τους, δωρεάν. Ταυτόχρονα, θα επιστρέψουμε το υπόλοιπο MATIC στους χρήστες που δεν κατάφεραν ή δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν τα διακριτικά τους.

 

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: nextearth team

Article: https://app.nextearth.io/launchpad/nxtt?fbclid=IwAR2k3CmW2y7nQSS6qQ9nlhlK_p0iHMRL_iHtypAYoOduMjhX1UGFbxjurrM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)