Το Safemoon Coin έχει την τελευταία Safemoon Κυριακή του 2021

Τελευταία SafeMoon Κυριακή του 2021
Το Safemoon Coin V2 υποστηρίζεται επίσημα πλήρως σε Android και iOS και συγχαρητήρια για τη μακρά αναμονή των χρηστών του Binance Smart Chain. Βασικά μέλη της ομάδας Safemoon — Διευθύνων Σύμβουλος John Karony και Global Head of Products Ryan Arriaga — εντάχθηκαν στο Twitter Spaces για την τελευταία Κυριακή του Safemoon του έτους για να γιορτάσουν το σημαντικό γεγονός.

Ως εκ τούτου, η ομάδα φιλοξένησε ένα στρογγυλό τραπέζι με ερωτήσεις για να γράψει συγχαρητήρια σχόλια από χρήστες, καθώς και απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με όλους τους λόξυγκες που αντιμετωπίζουν οι χρήστες κατά τη μετανάστευση. Το Safemoon Army είχε ερωτήσεις σχετικά με θέματα όπως η μελλοντική ενσωμάτωση πολλαπλών πορτοφολιών, σφάλματα ιδιωτικού κλειδιού και τι θα συμβεί με τους χρήστες που έχασαν κατά λάθος το 10% των διακριτικών κατά τη μετεγκατάσταση.

“Διαθέτουμε πολύ εκπαιδευτικό περιεχόμενο σχετικά με τον τρόπο μετεγκατάστασης, ώστε να διασφαλίζουμε ότι οι χρήστες γνωρίζουν τι κάνουν”, εξήγησε ο Arriaga. “Για να είμαι βάναυσα ειλικρινής, ο ευκολότερος τρόπος ενημέρωσης στο V2 και μετεγκατάστασης είναι μέσω του Safemoon Wallet.”

Οι χρήστες ήταν σίγουρα ενθουσιασμένοι με πολλούς γνωστούς influencers από το Safemoon Army να περνούν για να συνομιλήσουν. Η ομάδα του Safemoon υπενθύμισε στους χρήστες να προσέχουν για απάτες που έχουν γίνει όλο και πιο διαδεδομένες γύρω από το διακριτικό Safemoon επίσης. Η πτώση του V2 από το Safemoon έχει σίγουρα καταπνίξει το FUD γύρω από το έργο και είναι ένα σημαντικό βήμα στο έργο.

Το Safemoon Army, το token με τον μεγαλύτερο αριθμό κατόχων στο Binance Smart Chain, έχει πολλά να περιμένει καθώς φτάνει η Πρωτοχρονιά. Με την ενσωμάτωση ενός νέου ανταλλακτηρίου, την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών και, τη συνολική ανάπτυξη του Project Phoenix, το έργο έχει έναν τόνο δουλειάς μπροστά.

“Είμαι ενθουσιασμένος για το 2022. Έχουμε κάνει πολλά και έχουμε την ομάδα έτοιμη τώρα”, δήλωσε ο Karony στο τέλος της συνομιλίας. «Είμαστε σε ένα φανταστικό σημείο για να εκτοξεύσουμε ξανά αυτόν τον πύραυλο το 2022».
.

Τι είναι το SafeMoon;
Το SafeMoon είναι ένα νέο altcoin που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021. Τρέχει στην Binance Smart Chain και είναι ένα πρωτόκολλο αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi) που βασίζεται στην κοινότητα. Αυτό το πρωτόκολλο διαφέρει ελαφρώς από άλλα πρωτόκολλα όταν πραγματοποιείται μια συναλλαγή. Θα προκύψουν τρεις λειτουργίες, η ανάκλαση, η απόκτηση δεξαμενής ρευστότητας (LP) και η καύση. Χρεώνει επίσης 10% τέλη σε οποιονδήποτε πουλά τα token του και άλλοι ιδιοκτήτες λαμβάνουν το 5% των τελών. Αυτή είναι η μέθοδος του SafeMoon για την ενθάρρυνση των κατόχων να κάνουν HODL και αποθαρρύνει τους πωλητές από την πώληση.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Kyle Heise

Article: https://www.bsc.news/post/safemoon-coin-has-last-safemoon-sunday-of-2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)