Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance CZ επιβεβαιώνει ότι η Binance δεν φεύγει από τη Σιγκαπούρη

Η Binance διατηρεί την παρουσία της Σιγκαπούρης
Οι αρχικοί φόβοι για τη στάση της Binance απέναντι στη Σιγκαπούρη φαίνεται να έχουν αμβλυνθεί από τον Changpeng Zhau, ο οποίος εξήγησε ότι το ανταλλακτήριο δεν σχεδιάζει να φύγει από τη Σιγκαπούρη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance που εμφανίστηκε στο Bloomberg στις 13 Δεκεμβρίου, εξήγησε ότι είχαν επενδύσει στο τοπικό ανταλλακτήριο XG και ήταν ξεκάθαρος για τη στάση του για τη χώρα.

«Η Σιγκαπούρη είναι μια πολύ προηγμένη αγορά και είναι πολύ υπέρ των κρυπτονομισμάτων», είπε. «Δεν φεύγουμε από τη Σιγκαπούρη, εξακολουθούμε να επενδύουμε πάρα πολύ στη Σιγκαπούρη. Η Σιγκαπούρη είναι μια από τις κορυφαίες χώρες στον κόσμο για κρυπτονομίσματα και blockchain.» Τα νέα θα είναι ευπρόσδεκτα από χρήστες κρυπτονομισμάτων από τη Σιγκαπούρη, οι οποίοι άρχισαν να αναρωτιούνται ποια, εάν υπήρχε, παρουσία θα διατηρούσε  το ανταλλακτήριο στη χώρα μετά από ανησυχητικές αναφορές.

Τα νέα θα είναι ευπρόσδεκτα από χρήστες κρυπτονομισμάτων από τη Σιγκαπούρη, οι οποίοι άρχισαν να αναρωτιούνται ποια, εάν υπήρχε, παρουσία θα διατηρούσε η ανταλλαγή στη χώρα μετά από ανησυχητικές αναφορές.

Χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τη σύνδεση Binance
Το τμήμα του Bloomberg είδε επίσης τον επικεφαλής της Binance να μιλά για τις εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο CZ αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς εξήγησε ότι η Binance βρίσκεται στη διαδικασία ολοκλήρωσης των σχετικών αιτήσεων που αντιστοιχούν στις χρηματοοικονομικές ρυθμιστικές αρχές της χώρας και επανέλαβε ότι «όλα είναι σε καλό δρόμο».

«Προχωράμε με πλήρη ταχύτητα», δήλωσε η CZ σχετικά με το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Dardania Havolli

Article: https://www.bsc.news/post/binance-ceo-cz-reaffirms-binance-is-not-leaving-singapore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)