Με την αγορά σε χάος, είναι πραγματικά πίσω μας το κάτω μέρος του Bitcoin;

Την τελευταία εβδομάδα, έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες από το king coin να εδραιωθεί πάνω από 50.000 $. Ωστόσο, όλες οι προσπάθειες έμοιαζαν να έχουν αποβεί μάταιες. Η τιμή του έχει περιοριστεί γύρω στα $49.000, με το επίπεδο $47.900 να λειτουργεί ως χαμηλότερη βραχυπρόθεσμη υποστήριξη.

Από πολλές απόψεις, η τροχιά του Bitcoin παρουσιάζει μια κλασική περίπτωση χάους και σύγχυσης στην αγορά.

Τη στιγμή της σύνταξης, το BTC διαπραγματευόταν στα 49.112 $, έχοντας δει ημερήσια κέρδη 1,41%. Ωστόσο, πριν αναλυθεί η μεσοπρόθεσμη τροχιά τιμών του BTC, είναι σημαντικό να δούμε τι συνέβη την περασμένη εβδομάδα.

Περίπλοκες μετρήσεις
Την τελευταία εβδομάδα, όταν πολλοί περίμεναν ότι το βασιλικό νόμισμα θα κατευθυνόταν προς ανάκαμψη, υπήρξε αξιοσημείωτη άνοδος στη δραστηριότητα του δικτύου.

Το Bitcoin σημείωσε μείωση σχεδόν 3% στις συναλλαγές και στις νέες διευθύνσεις κάθε εβδομάδα. Ωστόσο, σημειώθηκε άλμα σχεδόν 4% στις ενεργές διευθύνσεις και αύξηση σχεδόν 5% στην ενεργή προσφορά.

Οι προαναφερθείσες τάσεις υποδηλώνουν αυξημένη ζήτηση δικτύου από υφιστάμενους συμμετέχοντες στην αγορά και όχι από νέους παίκτες.

Επιπλέον, καθώς η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του BTC μειώθηκε σχεδόν κατά 1% για να πέσει κάτω από το 1 τρισεκατομμύριο $, σημειώθηκε μια μικρή υποχώρηση -0,1% στο hash rate του BTC. Το δίκτυο σημείωσε ένα εντυπωσιακό άλμα 16% στην ισχύ κατακερματισμού σε επίπεδα σχεδόν ρεκόρ των 181,77 EH/s. Η επόμενη προσαρμογή δυσκολίας του Bitcoin έχει προγραμματιστεί για τις 12 Δεκεμβρίου και αναμένεται να είναι μια θετική μεταβολή περίπου +7,8%.

Τούτου λεχθέντος, τα πορτοφόλια BTC που κατέχουν περισσότερα από 1.000 Bitcoin μειώθηκαν κατά 1,36% κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, υποδεικνύοντας πιθανώς την ανάληψη κερδών μεταξύ των μεγαλύτερων παικτών.

Με τη δράση των τιμών να φαίνεται στάσιμη, αυτό φάνηκε να υποδηλώνει σύγχυση μεταξύ των συμμετεχόντων στην αγορά.

Φτάσατε στο κάτω μέρος της τιμής;
Το συναίσθημα των επενδυτών του Bitcoin είχε πέσει σε πτωτικό έδαφος τις τελευταίες δύο ημέρες, καθώς οι άνθρωποι έγιναν όλο και πιο δύσπιστοι για την επιστροφή στα επίπεδα τιμών στα μέσα Νοεμβρίου.

Ωστόσο, ιστορικά, τα αρνητικά συναισθήματα είναι ένα πρώιμο σημάδι του πυθμένα της τιμής BTC. Λοιπόν, θα μπορούσε το εύρος των 48.000 $ να είναι το κατώτατο σημείο της τιμής αυτού του κύκλου;

Πρώτα απ ‘όλα, όταν αναλύθηκαν το ανοικτό επιτόκιο και το επιτόκιο χρηματοδότησης, το τελευταίο ήταν αρνητικό αλλά κοντά στο 0, την ώρα του τύπου.

Τα ανοικτά επιτόκια και τα επιτόκια χρηματοδότησης Bitcoin Futures ήταν αρνητικά σε πολλά μεγάλα χρηματιστήρια. Και γενικά, μετά από τέτοια αρνητικά επίπεδα, μπορούμε να δούμε αύξηση της τιμής.

Εδώ, πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι ο εξαργυρωμένος δείκτης Stablecoin χτύπησε ένα ATH. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι οι φάλαινες εξαργυρώνονται πριν από την αστάθεια της αγοράς, ως απάντηση στην ανακοίνωση της FOMC της 16ης Δεκεμβρίου.

Φαίνεται ότι στο μέλλον, η τιμή του BTC θα μπορούσε να αντιμετωπίσει αβεβαιότητες λόγω της δυναμικής της ευρύτερης αγοράς. Προς το παρόν, ωστόσο, η τιμή του BTC θα πρέπει να εδραιωθεί πάνω από 50.000 $ πριν γίνει οποιαδήποτε ανάκαμψη.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/with-the-market-in-chaos-is-the-bitcoin-bottom-really-behind-us/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)