Η Φλόριντα θα πρέπει να επιτρέπει στους κατοίκους να πληρώνουν κρατικά τέλη σε κρυπτονομίσματα, λέει ο κυβερνήτης

Το μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και Κυβερνήτης της Φλόριντα – Ρον Ντε Σάντις – πρότεινε η κυβέρνηση να επιτρέψει στις επιχειρήσεις να πληρώνουν κρατικά τέλη με ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία όπως το bitcoin. Πρόσθεσε ότι οι αρχές σχεδιάζουν να ξεκινήσουν πιλοτικά προγράμματα για τη διερεύνηση της χρήσης τεχνολογίας blockchain για την παρακολούθηση των αρχείων μηχανοκίνητων οχημάτων καθώς και για την επικύρωση των οικισμών Medicaid.

Προς ένα Crypto Κράτος
Ο Ron DeSantis συμπεριέλαβε την ιδέα του ως μέρος της πρότασης προϋπολογισμού 2022-2023 κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο Tallahassee. Κατά την άποψή του, οι οντότητες που δραστηριοποιούνται στην επικράτεια της Φλόριντα θα πρέπει να μπορούν να πληρώνουν κρατικά τέλη μέσω ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων απευθείας στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Συνέστησε επίσης να διανεμηθούν 250.000 $ από τον συνολικό προϋπολογισμό για την υποστήριξη ενός πιλοτικού προγράμματος Blockchain Title εντός του Τμήματος Ασφάλειας Αυτοκινητοδρόμων και Μηχανοκίνητων Οχημάτων. Ο DeSantis είπε ότι η υποκείμενη τεχνολογία των κρυπτονομισμάτων θα μπορούσε να βοηθήσει κατά την παρακολούθηση των αρχείων αυτοκινήτου. Επιπλέον, προτείνει η τεχνολογία blockchain να εφαρμοστεί στην Υπηρεσία για τη Διοίκηση Υγείας της Φλόριντα, καθώς θα μπορούσε να πιστοποιήσει τις συναλλαγές του Medicaid και να εντοπίσει πιθανή απάτη.

Ολόκληρη η διανομή από τον προϋπολογισμό στη βιομηχανία κρυπτονομισμάτων ανέρχεται συνολικά στα $700.000. Κλείνοντας, ο DeSantis είπε:

«Αυτό είναι κάτι που καλωσορίζουμε και θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι η πολιτειακή κυβέρνηση είναι φιλική προς τα κρυπτονομίσματα».

Ron DeSantis
Ron DeSantis, Πηγή: Tampabay.com

Το Μαϊάμι είναι το κατάλληλο σημείο για τα Crypto
Το μαργαριτάρι της Φλόριντα – η πόλη του Μαϊάμι – έχει αρχίσει να μεταμορφώνεται σε κόμβο κρυπτονομισμάτων υπό την κυριαρχία του δημάρχου Φράνσις Σουάρες υπέρ του bitcoin. Αυτό το καλοκαίρι, η μητρόπολη φιλοξένησε ακόμη και τη μεγαλύτερη εκδήλωση που έχει γίνει ποτέ με επίκεντρο το κύριο ψηφιακό στοιχείο.

Μιλώντας για τον δήμαρχο Suarez, είναι κάτοχος BTC και ένθερμος υποστηρικτής της βιομηχανίας κρυπτονομισμάτων. Πριν από λίγο καιρό, ενημέρωσε ότι θα λάβει τον επόμενο μισθό του σε bitcoin. Σύμφωνα με τον δήμαρχο, το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του περιουσιακού στοιχείου είναι ότι δεν συνδέεται με το σύστημα fiat ή τη νομισματική πολιτική. Ταυτόχρονα, η υποκείμενη τεχνολογία blockchain του είναι «το πιο ασφαλές, πιο αποκεντρωμένο blockchain στον πλανήτη», είπε.

Στη συνέχεια, τον περασμένο μήνα, ο δήμαρχος του Μαϊάμι είπε ότι η κυβέρνησή του εργάζεται για να επιτρέψει στους κατοίκους της πόλης να πληρώνουν τους φόρους τους σε BTC χάρη στα καλά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν από το κρυπτογραφικό έργο της πόλης του Miami Coin:

«Θέλουμε να το κάνουμε με το bitcoin γιατί είναι αυτό που γνωρίζουμε και αυτό που εμπιστευόμαστε. Πιστεύουμε ότι είναι το πιο επαληθεύσιμο και πιο αξιόπιστο δίκτυο εκεί έξω».

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Dimitar Dzhondzhorov

Article: https://cryptopotato.com/florida-should-allow-residents-to-pay-state-fees-in-crypto-says-governor/?fbclid=IwAR3_2grm4ojG7sifloFvzy2jxiLfqsXCBsfu3IG3c12TVhmYaMYC01Y8gHI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)