Αναμένεται μαζική καύση SHIB καθώς το Shiba Inu προετοιμάζεται να προχωρήσει σε metaverse τρισεκατομμυρίων δολαρίων

To Shiba Inu θα μπορούσε σύντομα να στρέψει την εστίασή του σε gaming blockchain σε μια στιγμή που αναμένεται να μειώσει σημαντικά τον αριθμό των tokens σε κυκλοφορία, στέλνοντας τις τιμές βόρεια.

Σε μια πρόσφατη αποκάλυψη από έναν από τους κορυφαίους προγραμματιστές του token, τον Shytoshi Kusama, η ανάπτυξη που ονόμασε ως το «μέλλον του gaming» ήταν έτοιμη να αλλάξει το παιχνίδι στη βιομηχανία.

Πρώην Αντιπρόεδρος της Activision για να ηγηθεί του τμήματος παιχνιδιών
Αν και το gaming δεν είναι μια εντελώς νέα σκέψη σύμφωνα με τον Kusama, ο οποίος αποκάλυψε ότι η σκέψη είχε ήδη οραματιστεί ο ιδρυτής του Shiba Inu, Ryoshi, δεν ήταν μέχρι τώρα που η ομάδα είχε αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά να φέρει την ιδέα στη ζωή.

Σε αυτό το σημείωμα, η ομάδα είχε ζητήσει τη βοήθεια για τη δημιουργία παιχνιδιών AAA με τη βοήθεια του διάσημου προγραμματιστή παιχνιδιών και πρώην αντιπρόεδρο της τεχνολογίας στην Activision, William David Volk.

«Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με μια καταπληκτική ομάδα σε αυτό που θα γίνει ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια όλων των εποχών». Είπε ο William David Volk.

Μέσω μιας Συμφωνίας Μη Αποκάλυψης (NDA) που υπεγράφη μεταξύ των μερών τον περασμένο μήνα, ο Kusama σημείωσε ότι ήταν ο μόνος σίγουρος τρόπος για να δημιουργήσετε ένα παιχνίδι φιγούρας που να αξίζει το “FriendShibs”, δίνοντας παράλληλα στην ομάδα ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι όλων των άλλων παιχνιδιών κλώνοι «metaverse» και συστήματος NFT.

Δημιουργία παιχνιδιών Shiba Inu
Σύμφωνα με τον Kusama, η πρώτη έκδοση του παιχνιδιού Shiboshi θα κατασκευαστεί από μια ομάδα εργολάβων και συμβούλων με επικεφαλής τον William και θα είναι διαθέσιμη κυρίως για κινητά.

Σημειώνει περαιτέρω ότι όταν ολοκληρωθεί, το αρχικό παιχνίδι που βασίζεται σε blockchain θα αδειοδοτηθεί αποκλειστικά στην αποκεντρωμένη ομάδα του Shiba Inu για χρήση στο Shibarium, ένα δίκτυο επιπέδου 2 σε εξέλιξη που πρόκειται να βελτιώσει σημαντικά τις ονομαστικές χρεώσεις για υπηρεσίες, παιχνίδια. ή προϊόντα που χτίζονται πάνω σε αυτό.

Αναμένεται επίσης ότι οι χρεώσεις που δημιουργούνται από τα παιχνίδια εντός εφαρμογής που αγοράζονται θα παρέχουν ευκαιρίες για SHIB και Leash burns, επηρεάζοντας θετικά την αξία του token.

«Wen Metaverse for Shib;»
Ενώ ο Kusama δεν ευχαριστιέται απόλυτα με την ιδέα του Meta για το metaverse δεδομένων των σκανδάλων απορρήτου που σχετίζονται με το Facebook, όλη η οπτικοποίηση ενός εικονικού κόσμου τον ενθουσιάζει.

«Πιστεύω ότι για να είναι ένα «metaverse» κάτι περισσότερο από ένα λυγισμένο σύμβολο απείρου και τρόπος εξαγωγής των δεδομένων σας, πρέπει να παρέχει πραγματική αξία στους χρήστες και για να γίνει αυτό απαιτεί μια συγκεκριμένη βάση που έχει χτιστεί πριν από την κυκλοφορία της τεχνολογίας, ” αυτος λεει.

Κατόπιν αιτήματος των Guardians of Shib, υπαινίσσεται ότι το The Shiba Inu Core Devs (SICD) εργάζεται για την ανάπτυξη του metaverse του που είναι γνωστό ως “Oshiverse”

«Εργαζόμαστε σε τόσες πολλές πτυχές του Shiba Inu, συμπεριλαμβανομένων των Shibarium, Shi, Shibanet, The Decentralized Shiboshi Game, Incubator και πολλά άλλα που δεν θα γίνουν εμφανή μέχρι το εγγύς μέλλον. Είναι ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων, όταν συνδυάζονται με το Ethereum ως τον πυρήνα, που θα εξασφαλίσει τη μαγεία ενός επιτυχημένου νέου Shiba Universe, ασυναγώνιστου από κανένα απολύτως διακριτικό ή εταιρεία.” Αυτός συνεχίζει.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:  Newton Gitonga

Article: https://zycrypto.com/massive-shib-burn-expected-as-shiba-inu-prepares-to-advance-into-trillion-dollar-metaverse/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)