Που βρίσκεται το Έλροντ στο χώρο του DeFi αυτή τη στιγμή;

Το Έλροντ, σε αντίθεση με τα περισσότερα από τα altcoins της αγοράς, είχε πραγματικά έναν υπέροχο Νοέμβριο. Ωστόσο, μόνο όσον αφορά την ανάπτυξη του δικτύου. Η επέκτασή του στον τομέα του DeFi έχει αποδειχθεί αρκετά γόνιμη καθώς το Maiar DEX έκανε αρκετά ρεκόρ για το Elrond.

Στην πραγματικότητα, το δίκτυο μπορεί σύντομα να αναδειχθεί σε σημαντικό ανταγωνισμό.

Οι τελευταίες 10 ημέρες του Έλροντ και της Μάιαρ
Την επομένη της κυκλοφορίας του Maiar στις 19 Νοεμβρίου, ολόκληρη η διαφημιστική εκστρατεία του DEX αναμενόταν να καταλήξει ως γεγονός τάσης. Ωστόσο, το Elrond απέδειξε ότι όλοι έκαναν λάθος και κατάφερε να κερδίσει οργανική ανάπτυξη αρκετά γρήγορα.

Σε μόλις 10 ημέρες μετά την κυκλοφορία του, το mainnet είχε πάνω από ένα εκατομμύριο λογαριασμούς που δημιουργήθηκαν σε αυτό. Επιπλέον, τα στοιχεία των συναλλαγών ξεπέρασαν το όριο των 17 εκατομμυρίων.

Το πρόγραμμα κινήτρων ρευστότητας Maiar που ξεκίνησε το Elrond φαίνεται ότι πέτυχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ειδικά από τη στιγμή που η δραστηριότητα στο δίκτυο έχει ανθίσει.

Είναι ενδιαφέρον ότι τα συνολικά έσοδα (προμήθειες συναλλαγών) από την κυκλοφορία του είναι κατά μέσο όρο κοντά στα 100.000 $, φτάνοντας στα 203.000 $ στα τσαρτ.

Επιπλέον, ακόμη και ο όγκος συναλλαγών του EGLD στην αγορά spot άγγιξε τα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια τέσσερις ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

Αυτή η ανοδική τάση από τους επενδυτές οδήγησε στο να αυξηθεί η συνολική αξία (TVL) στο Maiar DEX κατά 1.910% τις τελευταίες 10 ημέρες. Τη στιγμή της σύνταξης, το ίδιο αναβοσβήνει ένα νούμερο 1,85 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Κατά συνέπεια, η προαναφερθείσα ανάπτυξη συνέβαλε στο να αναδειχθεί το Elrond ως η δέκατη μεγαλύτερη αλυσίδα στον χώρο του DeFi.

Δυστυχώς, το μεγαλύτερο μέρος αυτής της αισιοδοξίας, προς το παρόν, περιορίζεται μόνο στο DeFi, καθώς το ίδιο δεν έχει αντικατοπτριστεί στην αγορά spot. Εκτός από τους όγκους, τίποτα δεν έχει βελτιωθεί πολύ για το καλό.

Το altcoin διατηρεί την πορεία του για μια σταθερή άνοδο εντός του βραχίονα ανοδικής τάσης. Αν και σημείωσε άνοδο κατά 60% σε τρεις ημέρες στις 22 Νοεμβρίου για να φτάσει στο νέο υψηλό όλων των εποχών των 491 $, σύντομα υποχώρησε κατά 23% στα 380 $, τη στιγμή της παρούσας έκθεσης.

Η ανώτερη γραμμή τάσης δεν έχει ακόμη δοκιμαστεί ως υποστήριξη και η διάσπαση θα συμβεί μόνο όταν ολόκληρη η αγορά κινηθεί σε ανοδική κατάσταση. Μέχρι τότε, είναι σημαντικό το Έλροντ να διατηρήσει τη χαμηλότερη γραμμή τάσης ως επίπεδο υποστήριξης.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author:

Article: https://ambcrypto.com/heres-where-elrond-stands-in-the-defi-space-at-the-moment/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)