Το παιχνίδι NFT Guild of Guardians συγκεντρώνει $5,3 εκατομμύρια, η πώληση token έκανε υπερεγγραφή 82x

Το επερχόμενο παιχνίδι ρόλων για κινητά που βασίζεται σε NFT, Guild of Guardians, έχει ξεπουλήσει δύο δόσεις του εγγενούς διακριτικού του (GEMS) συνολικού ύψους 5,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η πώληση διακριτικών, που πραγματοποιήθηκε στο Coinlist στις 30 Νοεμβρίου, υπερεγγράφηκε 82 φορές, με περίπου 808.000 χρήστες να έχουν εγγραφεί. Περισσότεροι από 10.700 νέοι κάτοχοι GEM από περισσότερες από 100 χώρες αγόρασαν tokens αξίας έως και 500 $. Ωστόσο, στους χρήστες από την Αυστραλία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Κίνα απαγορεύτηκε να αγοράζουν tokens εν μέσω αυξανόμενων ρυθμιστικών ανησυχιών.

Η GOG διέθεσε το 6% των συνολικών 1 δισεκατομμυρίων token στην πώληση του CoinList, ενώ το 63% της προσφοράς θα διανεμηθεί μέσω εκδηλώσεων, δραστηριοτήτων και βασικών παιχνιδιών με γνώμονα την κοινότητα.

Η soft κυκλοφορία του παιχνιδιού για κέρδη έχει προγραμματιστεί για το 1ο τρίμηνο του 2022, με 400.000 χρήστες να έχουν ήδη προεγγραφεί.

Το παιχνίδι προέρχεται από την ουκρανική εταιρεία ανάπτυξης παιχνιδιών Stepico σε συνεργασία με τη λύση κλιμάκωσης επιπέδου 2 NFT με έδρα την Αυστραλία Immutable X. Το Immutable X είναι η πρώτη λύση κλιμάκωσης επιπέδου 2 για NFT στο Ethereum και υποστηρίζεται από το Galaxy Digital και το Coinbase.

Ο επικεφαλής μάρκετινγκ της Immutable, Nicholas Kelland, δήλωσε ότι το GOG κυκλοφορεί σε κινητά, ώστε να είναι προσβάσιμο στους περισσότερους ανθρώπους.

«Δεν έχουν όλοι πραγματικά ισχυρές εξέδρες παιχνιδιών και υπολογιστές και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής. Έτσι το κινητό ήταν μια εύκολη επιλογή για εμάς.»

Η επιτυχία της επιτυχημένης αρχικής προσφοράς DEX (IDO) της GOG έρχεται καθώς το παιχνίδι για να κερδίσετε γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Στο GOG, κάθε στοιχείο εντός παιχνιδιού που κατέχουν οι χρήστες είναι ένα εμπορεύσιμο και ανταλλάξιμο NFT.

«Πιστεύω ότι η έννοια της ιδιοκτησίας περιουσιακών στοιχείων εντός του παιχνιδιού είναι δεδομένο. Και είναι θέμα πότε, όχι εάν», είπε η Kelland, προσθέτοντας ότι «ανατρέχει στην έννοια της οικονομίας του δημιουργού περιεχομένου και των ανθρώπων, των ανθρώπων που βασικά κατέχουν αυτό το υλικό που τους αξίζει».

Αυτό έρχεται μετά την πρώτη πώληση του Founder NFT τον Ιούνιο, η οποία συγκέντρωσε 3 εκατομμύρια δολάρια σε 24 ώρες. Το δεύτερο κύμα συγκέντρωσε $5 εκατομμύρια, και το τρίτο και τελευταίο κύμα συγκέντρωσε πάνω από $4 εκατομμύρια.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: KEIRA WRIGHT

Article: https://cointelegraph.com/news/nft-game-guild-of-guardians-raises-5-3m-token-sale-oversubscribed-82x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)