Παρά τη χαμένη πρόβλεψη, ο «Plan B» εμμένει στον στόχο του Bitcoin των 100.000 $

Εάν η ακρίβεια των προβλέψεων για την κίνηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων είναι κάτι που επιθυμούσατε ποτέ, τότε ο περίφημος ψευδώνυμος αναλυτής του Bitcoin Plan B θα πρέπει να έρχεται στο μυαλό με βάση τις πρόσφατες προβλέψεις του στις οποίες τρεις στους τέσσερις πέτυχαν τον στόχο.

Πρόβλεψη τιμής Bitcoin του Plan B
Πριν από τέσσερις μήνες, το Plan B, χρησιμοποιώντας το μοντέλο τιμής απόθεμα σε ροή, προέβλεψε ότι η αξία του Bitcoin κατά τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα κυμαινόταν στα $47k, $43k, $63. k, $98k και $135k, αντίστοιχα.

Παραδόξως, η πρόβλεψή του για τους πρώτους τρεις μήνες έγινε πραγματικότητα καθώς η αξία του ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου ήταν πολύ πάνω από την προβλεπόμενη τιμή του στα τέλη Οκτωβρίου.

Με πολλούς να αναμένουν μια ανοδική πορεία στην τιμή του Bitcoin για τον μήνα Νοέμβριο, η ευμετάβλητη φύση του περιουσιακού στοιχείου οδήγησε σε μαζική πώληση με αποκορύφωμα μια ταχεία πτώση πίσω στα επίπεδα των 50 χιλιάδων $.

Αυτή η τεράστια πτώση της αξίας είχε ως αποτέλεσμα την πρώτη χαμένη πρόβλεψη του Plan B για την αξία του περιουσιακού στοιχείου για τους τελευταίους 5 μήνες του έτους.

O Plan B επιμένει ότι το Bitcoin θα ολοκληρώσει τη χρονιά στα 100 χιλιάδες $
Παρά την πρόβλεψή του για τον Νοέμβριο που έχασε το σημάδι για λίγο, o Plan B επέμεινε ότι η τιμή του Bitcoin είναι ακόμα καθ’ οδόν για να ολοκληρώσει τη χρονιά στα 100 χιλιάδες $. Έκανε αυτή την αποκάλυψη σε ένα από τα πρόσφατα tweet του όπου δήλωσε ότι «το μοντέλο S2F δεν επηρεάστηκε και πράγματι βρίσκεται σε τροχιά προς τα 100.000 $».

 

Στη συνέχεια, ο Plan B έγραψε στο Twitter λίγες μέρες μετά σχετικά με τον δείκτη σχετικής ισχύος (RSI) του Bitcoin λέγοντας ότι “Bitcoin RSI 66 και 10% κάτω από το μηνιαίο κλείσιμο ATH” πριν προσθέσει ότι “το Bitcoin έχει καλύτερες αποδόσεις προσαρμοσμένες στον κίνδυνο από όλα τα άλλα περιουσιακά στοιχεία”.

Το Plan B είναι ένας διαβόητος αναλυτής Bitcoin που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην κοινότητα κρυπτονομισμάτων. Η ψευδώνυμη σελίδα του στο Twitter δημιουργήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 και έχει κερδίσει περίπου 1,5 εκατομμύριο ακόλουθους.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Oluwapelumi Adejumo

Article: https://cryptoslate.com/despite-missed-prediction-plan-b-sticks-to-bitcoin-target-of-100000/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)