Η τιμή του Shiba Inu αυξάνεται καθώς φάλαινα αγοράζει 25 δισεκατομμύρια μάρκες SHIB

Η τιμή του Shiba Inu έχει προσθέσει περισσότερο από 25% τις τελευταίες 24 ώρες, ξεπερνώντας κατά πολύ την υπόλοιπη αγορά κρυπτονομισμάτων.

Το meme token έχει πλέον ξεπεράσει το Avalanche και είναι πλέον κοντά στο να ανατρέψει ξανά τον αντίπαλο του Dogecoin.

SHIB
Η πιο πρόσφατη άνοδος ήρθε αφότου το Kraken, ένα από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων, πρόσθεσε υποστήριξη για το Shiba Inu τη Δευτέρα, δίνοντας τέλος σε σχεδόν έναν μήνα αναμονής.

Πριν από λίγες ώρες, μια μυστηριώδης φάλαινα Ethereum με το παρατσούκλι “Gimli” αγόρασε επίσης επιπλέον 24,8 δισεκατομμύρια μάρκες SHIB που είχαν αξία περίπου 1 εκατομμυρίου δολαρίων τη στιγμή της αγοράς. Αυτήν τη στιγμή κατέχουν 56 εκατομμύρια δολάρια στο δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σκύλων, το οποίο είναι το δεύτερο μεγαλύτερο απόθεμα του πορτοφολιού μετά τον Ether.

Η φάλαινα κατέχει επίσης Decentraland ($MANA) αξίας 26 εκατομμυρίων δολαρίων, το μεγαλύτερο διακριτικό metaverse στο blockchain Ethereum.

Το Shiba Inu εξακολουθεί να είναι μειωμένο κατά 42% από την κορύφωση της διάρκειας ζωής του που επιτεύχθηκε στις 28 Οκτωβρίου.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Alex Dovbnya

Article: https://u.today/shiba-inu-price-soars-as-whale-buys-25-billion-shib-tokens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)