Η Grayscale λέει ότι το Metaverse είναι μια ευκαιρία αγοράς τρισεκατομμυρίων δολαρίων

Η έκθεση, η οποία δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, ονομάζεται «The Metaverse, Web 3.0 Virtual Cloud Economies». Η έκθεση εξετάζει την ευκαιρία που θα προκύψει από τη διασταύρωση των τάσεων στο gaming και στον τρόπο ζωής με τη δυνατότητα του blockchain να παρέχει υποδομή για ψηφιακούς κόσμους.

Έργα όπως το Decentraland επιτρέπουν στους ανθρώπους να αλληλεπιδρούν, να κυβερνούν και να κερδίζουν tokens και να λαμβάνουν πραγματικά οφέλη για τον χρόνο που περνούν στο διαδίκτυο, είπε η Grayscale. Οι άνθρωποι ξοδεύουν όλο και περισσότερο χρόνο στο Διαδίκτυο και ταυτόχρονα ξοδεύουν χρήματα για να χτίσουν κοινωνική θέση εντός των ψηφιακών σφαίρων, πρόσθεσε η εταιρεία.

Η Grayscale είναι θυγατρική της Digital Currency Group (DCG), η οποία κατέχει επίσης την CoinDesk. Η DCG είναι επίσης επενδυτής στο MANA, το σύμβολο που εξουσιοδοτεί την Decentraland.

Τα έσοδα από τους κόσμους των εικονικών τυχερών παιχνιδιών θα μπορούσαν να αυξηθούν στα 400 δισεκατομμύρια δολάρια το 2025, από 180 δισεκατομμύρια δολάρια το 2020, δήλωσε η Grayscale. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων θα είναι δαπάνες εντός του παιχνιδιού, σε σύγκριση με τις δαπάνες για παιχνίδια premium, σημείωσε η εταιρεία.

Το τρίτο τρίμηνο, η συνολική συγκέντρωση κεφαλαίων για τα κρυπτονομίσματα ήταν 8,2 δισεκατομμύρια δολάρια, εκ των οποίων τα 1,8 δισεκατομμύρια διατέθηκαν στο Web 3 και σε non fungible tokens (NFTs), είπε η Grayscale. Η συγκέντρωση χρημάτων για εφαρμογές τυχερών παιχνιδιών επισκίασε όλους τους άλλους κλάδους των NFTs το τρίτο τρίμηνο, αγγίζοντας περίπου το 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

«Σε σύγκριση με τα 10 δισεκατομμύρια δολάρια που σχεδιάζουν να επενδύσουν εταιρείες όπως το Facebook και τα ποσά που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν από άλλες εταιρείες και επενδυτές επιχειρηματικών κεφαλαίων, το Metaverse βρίσκεται στα πρώτα του βήματα», δήλωσε η Grayscale.

Η έκθεση συντάχθηκε από τον επικεφαλής της έρευνας της Grayscale, David Grider και τον ερευνητή αναλυτή Matt Maximo. Καθόρισαν το metaverse ως «διασυνδεδεμένους, βιωματικούς, τρισδιάστατους εικονικούς κόσμους όπου οι άνθρωποι που βρίσκονται οπουδήποτε μπορούν να κοινωνικοποιηθούν σε πραγματικό χρόνο για να σχηματίσουν μια επίμονη, ιδιοκτησία του χρήστη, οικονομία του Διαδικτύου που καλύπτει τον ψηφιακό και φυσικό κόσμο».

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Eliza Gkritsi

Article: https://finance.yahoo.com/news/grayscale-says-metaverse-trillion-dollar-080307976.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cHM6Ly93d3cuZ29vZ2xlLmNvbS8&guce_referrer_sig=AQAAAGLqNYpSUFxt1YmszSxInipO0Vpo9eBQrc8QBlEovwqChRRpUa1t5zacFoGz0G8wz72oIoIzUMm-lMjrFhTMbTgDzku3i-0qW0jMNeRUZ0CGQnA_TNbKrywZDTrPnK1pP80hXqm-84YqVjDzz5aovUXFINK4wkVPtYJLTpUgTR0M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)