Eπιβιβάζοντας τα επόμενα δισεκατομμύρια ανθρώπους προς μια αγορά πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων

Η τεχνολογία Blockchain βρίσκεται σε ένα σημείο καμπής. Στο κατώφλι του ξεκλειδώματος μιας τεράστιας ευκαιρίας γενεών. Ίσως το μεγαλύτερο από την εφεύρεση του Διαδικτύου.

Τα επόμενα 3-5 χρόνια θα δούμε τον πιο γρήγορο χρηματοοικονομικό μετασχηματισμό – από την παραδοσιακή 40χρονη αργή και καταργημένη χρηματοοικονομική τεχνολογία, σε τεχνολογία αιχμής blockchain που επιτρέπει συναλλαγές με την ταχύτητα και την κλίμακα του Διαδικτύου.

To Έλροντ υπάρχει με τον πρωταρχικό στόχο (α) να δημιουργήσει τη ραχοκοκαλιά για ένα διαφανές χρηματοπιστωτικό σύστημα υψηλού εύρους ζώνης και (β) να επεκτείνει την καθολική πρόσβαση σε οποιονδήποτε και οπουδήποτε.

Αυτή θα είναι μια αγορά πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων και, τελικά, θα έχει σημαντική πολλαπλασιαστική επίδραση του ΑΕΠ στην παγκόσμια οικονομία. Η αύξηση της ταχύτητας και του εύρους ζώνης με το οποίο λειτουργεί η παγκόσμια οικονομία, επιτρέποντας στους τελευταίους 1,7 δισεκατομμύρια ανθρώπους να συνδεθούν και παρέχοντας νέα εργαλεία δημιουργίας αξίας, θα μπορούσε πραγματικά να επιτρέψει σε ολόκληρη την οικονομία να αναπτυχθεί με συντελεστή 10 ή και 100.

Ένας νέος χώρος λύσεων
Ένα blockchain που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με ταχύτητες και κόστος κλίμακας Διαδικτύου, ανοίγει έναν θεμελιωδώς νέο χώρο λύσεων για το Διαδίκτυο των χρημάτων. Το διαδίκτυο του χρήματος είναι απλώς μια πλήρης επανεξέταση των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ως παγκόσμιο κανάλι διανομής και την τεχνολογία blockchain ως παγκόσμιο επίπεδο διακανονισμού, για να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία γύρω από χρήματα, περιουσιακά στοιχεία, τίτλους ιδιοκτησίας ή οτιδήποτε έχει αξία, καθιστώντας τα αμέσως μεταβιβάσιμα, παγκοσμίως προσβάσιμα, προσθέτοντας σημαντική ευαισθησία και με αμελητέο κόστος.

Κρίσιμης σημασίας για την πραγματοποίηση αυτού του μετασχηματισμού είναι πολλά σημαντικά στοιχεία στα οποία έχουμε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο Elrond.

Ένα νέο χρήμα. Ένα υψηλό εύρος ζώνης, χαμηλό λανθάνον χρόνο, παγκοσμίως μεταβιβάσιμο προγραμματιζόμενο χρήμα, κατασκευασμένο για να λειτουργεί σταδιακά ως λογιστική μονάδα, μέσο ανταλλαγής και αποθήκευση αξίας. Ένα σκληρό χρήμα που επιλύει όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις χρήσης λόγω του ότι είναι προγραμματιζόμενο, αλλά προχωρά ένα βήμα παραπέρα, καθώς έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διατηρεί το απόλυτο ανθρώπινο δυναμικό: τον χρόνο. Ένα χρήμα που δεν σου κλέβει τον χρόνο, αλλά έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να τον πάρεις πίσω.

Μια νέα εμπειρία, για οποιονδήποτε, οπουδήποτε. Μια διαισθητική εφαρμογή, που απλοποιεί δραματικά την εμπειρία και ενσωματώνει τα επόμενα δισεκατομμύρια ανθρώπους σε αυτό το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Φανταστείτε ότι θα μπορούσατε να έχετε όλες τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε μία εφαρμογή, καθολικά προσβάσιμες σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε, με ένα απλό κινητό τηλέφωνο. Αυτό θα άνοιγε μια νέα φάση για την παγκόσμια οικονομία με νέους τρόπους δημιουργίας αξίας, άμεσες μεταφορές αξίας και καθολική πρόσβαση.

Όλα συμβολικά. Με ένα ζωντανό blockchain σε κλίμακα Διαδικτύου, ένα σκληρό ψηφιακό χρήμα που κυκλοφορεί και μια διαισθητική εφαρμογή ικανή να ενσωματώσει το επόμενο δισεκατομμύριο, θα είμαστε πραγματικά έτοιμοι να κάνουμε tokening όλα τα περιουσιακά στοιχεία, ξεκλειδώνοντας ένα νέο επίπεδο ρευστότητας και ευαισθησίας. Οι μετοχές, τα ομόλογα, τα τοπικά νομίσματα fiat, τα παγκόσμια ψηφιακά νομίσματα και όλοι οι τίτλοι ιδιοκτησίας θα κωδικοποιούνται και θα διασφαλίζονται μέσω blockchains. Η δυνατότητα άμεσης δημιουργίας και ανταλλαγής όλων αυτών, με ένα πάτημα σε μια διαισθητική εφαρμογή για κινητά, θα εκπληρώσει το όραμά μας, δημιουργώντας ένα σημαντικά πιο παραγωγικό χρηματοπιστωτικό σύστημα υψηλού εύρους ζώνης, καθολικά προσβάσιμο για όλη την ανθρωπότητα. Τόσο σε πλανητική όσο και σε διαπλανητική κλίμακα.

Αυτό μπορεί να είναι το πιο δημιουργικό παιχνίδι χωρίς μηδενικό άθροισμα που πρόκειται να επηρεάσει σημαντικά την παγκόσμια οικονομία μας.

Για να είμαστε σαφείς, το Elrond είναι συμπληρωματικό με το Bitcoin και το Ethereum. Πιστεύω ότι το Bitcoin θα συνεχίσει να υπάρχει και πιθανότατα θα είναι ένα περιουσιακό στοιχείο πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Το Ethereum θα συνεχίσει να υπάρχει και θα φτάσει επίσης σε κατάσταση πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Και τα δύο αξίζουν σοβαρά εύσημα για τη συνεισφορά τους. Πηγαίνοντας τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα, πιστεύω ότι το Έλροντ θα είναι το κύμα που θα σηκώσει όλα τα σκάφη, εκμεταλλευόμενο αυτή την τεράστια ευκαιρία από μια εξειδικευμένη ομάδα ανθρώπων και επεκτείνοντάς την σε όλους στον κόσμο.

Ό,τι ήταν το Bitcoin για τους Cypherpunks και το Ethereum για τους προγραμματιστές, θα είναι ο Elrond για τον απλό χρήστη του Διαδικτύου. Με μόνο 50-100 εκατομμύρια ανθρώπους στον χώρο του blockchain, το Elrond θα ανοίξει τις πύλες για να δημιουργήσει μια νέα αγορά.

Τα Blockchains είναι νωρίς σήμερα, αλλά αναμφίβολα θα αναδιαμορφώσουν την οικονομία μας αύριο.

Ετοιμος για απογείωση
Το Elrond είναι μια πλατφόρμα κατασκευασμένη για κλίμακα Διαδικτύου. Είναι ζωντανό και έτοιμο τώρα. Δυνατότητα επεξεργασίας 15.000 συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο με 0.001 $ ανά συναλλαγή και δυνατότητα κλιμάκωσης σε εκατοντάδες χιλιάδες με ζήτηση.

Το eGold είναι το προγραμματιζόμενο χρήμα που τροφοδοτεί ολόκληρο το οικοσύστημα του Elrond. Είναι σπάνιο, ασφαλές, εύκολα και παγκοσμίως μεταβιβάσιμο, σχεδιασμένο για παγκόσμια υιοθέτηση και ικανό να διατηρήσει αποτελεσματικά τον χρόνο μας.

Το Maiar είναι η διαισθητική εφαρμογή που θα απλοποιήσει και θα αποκαλύψει τις ευκαιρίες αποκεντρωμένης χρηματοδότησης σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα ξεκινήσουμε με το πρώτο δισεκατομμύριο, αλλά δεν θα σταματήσουμε σύντομα. Ο κόσμος χρειάζεται ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα υψηλού εύρους ζώνης και καθολική πρόσβαση σε αυτό. Και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε στη δημιουργία του.

Οι τελευταίοι μήνες έφεραν τεράστια πρόοδο:

  • Έχουμε γράψει περισσότερες από 1,4 εκατομμύρια γραμμές κώδικα, κάναμε 120 κυκλοφορίες και ενσωματώσαμε το mainnet μας σε ένα δίκτυο 2.169 επικυρωτών από όλο τον κόσμο.
  • Μόνο 150 ημέρες μετά την κυκλοφορία του mainnet, έχουμε περισσότερους από 90.000 ενεργούς λογαριασμούς, 1,3 εκατομμύρια συναλλαγές υποβάλλονται σε επεξεργασία και το 57% της προσφοράς μας είναι κλειδωμένο για ποντάρισμα.
  • Το οικοσύστημά μας περιλαμβάνει 115 επιχειρήσεις και νεοφυείς επιχειρήσεις που εργάζονται για την ενσωμάτωση και την οικοδόμηση του Elrond.
  • Όλη η πρόοδος αντανακλάται σε ένα ταχέως αυξανόμενο ενδιαφέρον να γίνουμε μέρος και να συνεισφέρουμε στο οικοσύστημα του Elrond, μέσω του εγγενούς μας νομίσματος eGold (EGLD). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η κατά προσέγγιση αποτίμηση του οικοσυστήματος Elrond να αυξηθεί από περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια σε σχεδόν 500 εκατομμύρια δολάρια.
  • Πάνω από όλα, το Έλροντ ξεχωρίζει για το ότι είναι ένα έργο με ψυχή. Ένα που έχει ενώσει τις δυνάμεις μιας απίστευτα ζωντανής κοινότητας 190.000 ανθρώπων, που εκτείνεται σε 18 γλώσσες και σχεδόν 30 χώρες.

Η τεχνολογία και τα εργαλεία προγραμματισμού μας είναι έτοιμα. Οι συνεργάτες μας αγωνίζονται για να δημιουργήσουν ενδιαφέροντα και δημιουργικά προϊόντα. Η κοινότητά μας αφιερώνει τη ζωή της στη διάδοση των συναρπαστικών ειδήσεων για τον Έλροντ. Αυτό που έχει δρομολογηθεί είναι αξιοσημείωτο.

Με την κυκλοφορία του Maiar στις 31 Ιανουαρίου, η ανάπτυξή μας πρόκειται να φτάσει σε ένα νέο επίπεδο.

Ενσωμάτωση στο The Next Billion People Begins: 100 Days of Hypergrowth
Η ώρα είναι κατάλληλη. Όλα τα κομμάτια είναι στη θέση τους.

Είμαστε σε θέση για δυνατό ουραίο άνεμο και ευρεία υιοθέτηση.

Είναι ώρα να οικοδομήσουμε. Είναι καιρός να μεγαλώσεις.

Και ίσως η καλύτερη στιγμή για να είσαι ζωντανός.

Στόχος μας είναι να επιβιβαστούμε στα επόμενα δισεκατομμύριο ανθρώπους.

Ας ξεκινήσουν οι 100 μέρες υπερανάπτυξης.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Beniamin Mincu

Article: https://elrond.com/blog/onboarding-the-next-billion-people-multi-trillion-dollar-market/?fbclid=IwAR0amrP7pXlcivfiq6tsrIijvybfZBdA5d_EfJGp3LZGkTDiEIA1E_PLp54

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)