Ο αντίπαλος του Dogecoin Shiba Inu γίνεται το πρώτο Meme Coin που γίνεται listed στη Νότια Κορέα

Το δημοφιλές μιμίδιο Shiba Inu σηματοδότησε ένα ακόμη ορόσημο μετά την τεράστια επιτυχία του φέτος. Το meme coin που δημιουργήθηκε ως αντίπαλος για το κορυφαίο μιμίδιο Dogecoin βρήκε το δρόμο του από τη σκιά στον μεγαλύτερο αντίπαλό του. Τώρα, το Shiba Inu στέκεται στα πόδια του ενώ κάνει βήματα στον χώρο των meme coin.

Το ψηφιακό στοιχείο έχει συγκεντρώσει κάτι που θα μπορούσε να περιγραφεί ως λατρεία από πίσω του, από τότε που έφτασε σε νέο ιστορικό υψηλό τον Οκτώβριο. Έχει σημειώσει πολλές καταχωρίσεις σε κορυφαία ανταλλακτήρια όπως το Coinbase, το Binance και το Kraken. Εκτός από το ότι υιοθετείται ως τρόπος πληρωμής από εξέχοντες εμπόρους. Αυτή τη φορά, το Shiba Inu σημείωσε άλλη μια βαθμίδα με μια νέα καταχώριση σε ένα από τα αυστηρότερα κλίματα κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως.

Listing Shiba Inu στο Ανταλλακτήριο της Νότιας Κορέας
Η Νότια Κορέα έχει δημιουργήσει τη φήμη ότι διαθέτει μερικούς από τους πιο αυστηρούς νόμους που αφορούν τα κρυπτονομίσματα. Παρόμοια με την Ιαπωνία, η εισαγωγή ενός ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου σε ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων στην περιοχή περιλαμβάνει ένα βουνό γραφειοκρατίας και η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει χρόνια. Ωστόσο, το Shiba Inu κατάφερε να κάνει αυτό που πολλά, καθιερωμένα projects δεν μπορούσαν να κάνουν και αυτό είναι να εισαχθεί σε ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων της Νότιας Κορέας.

Το Shiba Inu ξεκίνησε επίσημα τις συναλλαγές στο ανταλλακτήριο Korbit την Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου. Το Korbit είναι ένα ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων της Νότιας Κορέας που παρέχει υπηρεσίες αγοράς, πώλησης και συναλλαγών σε επενδυτές κρυπτονομισμάτων στην περιοχή. Το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων είναι μόνο ένα από τα λίγα που επέζησαν από τεράστιες ρυθμιστικές πιέσεις που είδαν 40 ανταλλακτήρια να κλείνουν τις πόρτες τους τον Σεπτέμβριο.

Η ανακοίνωση ήρθε την Τρίτη όπου το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων δήλωσε ότι θα καταχωρούσε το μιμίδιο μαζί με ένα άλλο ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο Injective Protocol (INJ). Ακολούθησε ένα airdrop όπου οι πελάτες έλαβαν 360.000 SHIB για τη δημιουργία και την κατάθεση Shiba Inu στο ανταλλακτήριο.

Υποφέροντας στη μέση των καλών ειδήσεων
Παρά τα νέα ότι η καταχώριση κάνει τον γύρο, η τιμή του Shiba Inu δεν έχει σημειώσει σημαντική ανοδική δυναμική. Αντίθετα, το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο συνέχισε να υποχωρεί σε τιμές, χάνοντας πάνω από το 50% του ιστορικού του υψηλού. Αυτό είναι το χαμηλότερο σημείο που έχει βρεθεί το περιουσιακό στοιχείο εδώ και σχεδόν ένα μήνα και δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα σημάδι ανάκαμψης σύντομα.

Shiba Inu price chart from TradingView.com

Γράφημα τιμών Shiba Inu από το TradingView.com
Το SHIB συνεχίζει να υποφέρει | Πηγή: SHIBUSD στο TradingView.com

Ωστόσο, το Shiba Inu δεν είναι μόνο σε αυτό. Η αγορά κρυπτονομισμάτων υπέστη μεγάλες απώλειες τις τελευταίες εβδομάδες, με το bitcoin να χάνει πάνω από 10.000 $ από την τιμή του στο ίδιο χρονικό διάστημα, οδηγώντας σε ένα φαινόμενο trickle-down που επηρέασε τα περισσότερα altcoins.

Καθώς ο Νοέμβριος πλησιάζει στο τέλος του, η αγορά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κατεύθυνση μιας bear market.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Best Owie

Article: https://bitcoinist.com/dogecoin-rival-shiba-inu-becomes-first-meme-coin-to-list-in-south-korea/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)