Ο επενδυτικός στρατηγός της DBS Bank προτείνει να «προσέξετε» τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών για επενδύσεις στο Metaverse

Λόγω του αυξανόμενου ενδιαφέροντος γύρω από την έννοια του Metaverse με το Facebook να αλλάζει το όνομά του σε Meta Platforms (NASDAQ: FB), οι επενδυτές από ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και τομέων ενδιαφέρονται περισσότερο για τον εικονικό κόσμο.

Μιλώντας στο CNBC, ο ανώτερος επενδυτικός στρατηγός της DBS Bank, Daryl Ho, σημείωσε ότι οι ηγέτες του κλάδου που ήδη αγκαλιάζουν την τάση της ψηφιοποίησης και συμμετέχουν στο κίνημα θα αποκομίσουν τα οφέλη του Metaverse.

Ωστόσο, ο Ho επεσήμανε ότι παρόλο που η αλλαγή του ονόματος του Facebook δημιούργησε το ενδιαφέρον σε όλη την περιοχή στο DBS, θεωρούν ότι η ιδέα του Metaverse είναι το αποκορύφωμα των τάσεων που παρατηρήθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες, δηλαδή η ψηφιοποίηση σχεδόν κάθε πτυχής της ζωής, από την ομιλία, λήψη βίντεο, κοινή χρήση φωτογραφιών, αγορές και εργασία.

Ο Χο δήλωσε:

«Αν δεν το έχετε ήδη συνειδητοποιήσει, ήδη κινούμαστε κάπως προς έναν ψηφιακό κόσμο, οπότε το Metaverse είναι απλώς το επόμενο βήμα, το επόμενο σύνορο».

Οι εταιρείες που πρέπει να προσέχουν οι επενδυτές

Συγκεκριμένα, ο ανώτερος επενδυτικός στρατηγικός αναγνώρισε τις εταιρείες που οι επενδυτές στο χρηματιστήριο θα πρέπει να προσέχουν στο μέλλον για να διαμορφώσουν το Metaverse.

«Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών υπολογιστών είναι αυτοί που έχουν τη μεγαλύτερη εμπειρία στο σχεδιασμό μεγάλων εικονικών κόσμων όπου πολλοί χρήστες βυθίζονται σχεδόν σε καθημερινή βάση, οπότε νομίζω ότι αυτές είναι οι εταιρείες που προσέχουν και αυτές είναι οι εταιρείες που θα δημιουργούσαν τον τρόπο και το σχήμα του metaverse όπως το ξέρουμε».

Συζητώντας την πιθανή ανοδική πορεία για τους επενδυτές μεσοπρόθεσμα έως μακροπρόθεσμα εάν επενδύσουν σε ψηφιακές εταιρείες πρώιμου σταδίου που συνδέονται με το metaverse, ο Ho είπε:

«Αυτή η τάση ψηφιοποίησης προς το Metaverse είναι στην πραγματικότητα απλώς ένας συνδυασμός μη αναστρέψιμων τάσεων που βλέπουμε στην τεχνολογία τις τελευταίες δεκαετίες. Η μετανάστευση των πτυχών της ζωής σε μια ψηφιακή πλατφόρμα. Έτσι, αυτές οι εταιρείες που πρόκειται να ωφεληθούν είναι οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας σας».

Το Metaverse συνεχίζει να αναπτύσσεται
Πράγματι, το Metaverse συνεχίζει να κερδίζει έλξη, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Roblox (NYSE: RBLX) Dave Baszucki δήλωσε πρόσφατα ότι βρισκόμαστε «στη μέση του Metaverse αυτή τη στιγμή».

Εν τω μεταξύ, οι προγραμματιστές blockchain σκοπεύουν να προχωρήσουν πέρα ​​από το gaming σε επιχειρήσεις όπως η μόδα, η αρχιτεκτονική, οι εικονικές συναυλίες και οι παραστάσεις, αναπτύσσοντας non fungible tokens (NFT) στα Metaverses τους.

Ενώ τελικά καθώς τα διακριτικά κρυπτονομισμάτων Metaverse συνεχίζουν να ανεβαίνουν σε αξία, η χώρα της Καραϊβικής Μπαρμπάντος σχεδιάζει να γίνει το πρώτο έθνος που θα δημιουργήσει διπλωματική πρεσβεία στο Metaverse.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Jordan Major

Article: https://finbold.com/dbs-bank-strategist-suggests-look-out-for-gaming-industry-for-metaverse-investment/?fbclid=IwAR1wVFsBwhA7DFOleuRffT9mOqCuN7TyqGBteUet3bfdN1Bw7rlzQL7hTKo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)