Ο Έλον Μασκ προτρέπει τους κατόχους Dogecoin να εγκαταλείψουν τα κεντρικά ανταλλακτήρια

Μετά από μια σύντομη διαμάχη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Binance, Changpeng Zhao, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, έβαλε στόχο τα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων.

Σε ένα πρόσφατο tweet, ο εκατομμυριούχος μιλάει υπέρ της ανάληψης χρημάτων από κεντρικές πλατφόρμες συναλλαγών, έτσι ώστε οι κάτοχοι Dogecoin να ελέγχουν τα δικά τους ιδιωτικά κλειδιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μασκ υποστηρίζει το πλήθος «όχι τα κλειδιά σου, όχι τα crypto σου». Τον Φεβρουάριο, έγραψε στο Twitter ότι κάθε πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων που δεν επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τα χρήματά τους θα πρέπει «να αποφευχθεί με κάθε κόστος».

Τότε, ο Μασκ δημοσίευσε επίσης ένα μιμίδιο του Τσακ Νόρις για το Mt. Gox, το ανενεργό πλέον ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που έχασε 850.000 BTC στο καταστροφικό hack του 2014.

Οι κάτοχοι κρυπτονομισμάτων συνήθως αποθαρρύνονται από το να διατηρούν την κρυπτονομίσματα τους σε ανταλλακτήρια λόγω πιθανών hacks ή άλλων περιστατικών. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν ότι οι αρχάριοι δεν πρέπει να κρατούν μόνοι τους τα κρυπτονομίσματα τους, καθώς η διαδικασία είναι πολύ κοπιαστική και μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια κεφαλαίων.

Τον περασμένο μήνα, ο Μασκ πρόσφερε επίσης μια άλλη σοφή συμβουλή στους κατόχους κρυπτονομισμάτων, προτρέποντάς τους να μην στοιχηματίσουν τη φάρμα τους σε κρυπτονομίσματα εν μέσω της κορύφωσης της μανίας Shiba Inu.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Alex Dovbnya

Article: https://u.today/elon-musk-urges-dogecoin-holders-to-abandon-centralized-exchanges

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)