Η Adidas ανακαλύπτει τους πρώτους συνεργάτες κρυπτονομισμάτων με το Coinbase & The Sandbox

Οι συμφωνίες έχουν περιορισμένο αριθμό λεπτομερειών μέχρι στιγμής και βυθίζουν την επωνυμία ένδυσης με μεγάλη δύναμη στην πρώτη της σημαντική επίθεση στην τεχνολογία κρυπτονομισμάτων και blockchain.

Η κίνηση είναι πιθανό να είναι το αρχικό βήμα της Adidas στην «ένδυση metaverse», ένα αυξανόμενο θέμα που έχει ως επί το πλείστον ασχοληθεί μέσω επωνυμιών υψηλής μόδας μέχρι στιγμής.

Η Adidas δένει
Ένα tweet από τον λογαριασμό Adidas Originals μας έδωσε μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, αλλά ελάχιστες έως καθόλου λεπτομέρειες έχουν προκύψει ακόμα.

Ωστόσο, δεδομένου του πρόσφατου ελιγμού της Coinbase να εστιάζει έντονα στα NFT, η ομάδα μας εικάζει ότι αναμφισβήτητα το εύρος αυτής της συνεργασίας είναι πολύ πιθανό να επικεντρωθεί στα NFT. Η πνευματική ιδιοκτησία στα NFTs έχει αποτελέσει θέμα καυτής διαμάχης στη νομική συζήτηση της κοινότητας κρυπτονομισμάτων. Στην πραγματική ζωή, γνωρίζουμε ότι τα άτομα είναι πρόθυμα να πληρώσουν ένα ασφάλιστρο για επωνυμίες. Μην εκπλαγείτε αν το ίδιο ισχύει και στο μετασύμπαν. Ακόμη και τα απλά συλλεκτικά αντικείμενα της Adidas θα μπορούσαν να έχουν ένα premium, ανάλογα με τη στρατηγική διάθεσης.

Εικασίες προέκυψαν επίσης στις πρώτες αναφορές ότι η συνεργασία μεταξύ της Coinbase και της Adidas θα μπορούσε να έχει τις ρίζες της και στις πληρωμές, φέρνοντας ίσως κάποιο είδος ενσωμάτωσης πληρωμών κρυπτονομισμάτων στο οικοσύστημα αγορών της Adidas.

Η μετοχή της Adidas στην εξωχρηματιστηριακή αγορά δεν είχε καμία ουσιαστική αντίδραση στις συνεργασίες της εταιρείας με την Coinbase και το The Sandbox. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι μια μεγάλη δημοσιογραφία δεν συνόδευσε αυτές τις ανακοινώσεις. | Πηγή: OTC: ADDYY στο TradingView.com

Το Metaverse Ανθίζει
Η ανακοίνωση του Coinbase προηγήθηκε από ένα tweet στο The Sandbox τις τελευταίες ημέρες, το οποίο συνδέεται με υπερσυνδέσμους σε ένα χώρο 144 δεμάτων Adidas Originals στο The Sandbox. Τα 144 δέματα έφτασαν στα βόρεια των 400 ETH πολύ γρήγορα – αυτό είναι περίπου 1,7 εκατομμύρια $.

Αυτό έρχεται μετά από μια αγορά ρεκόρ 2,4 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα εικονικό οικόπεδο ακινήτων στην Decentraland. Οι φάλαινες μπήκαν στο δωμάτιο.

 

Η κίνηση της Adidas ακολουθεί πάντα την Nike, η οποία συνεργάστηκε με τη Roblox την περασμένη εβδομάδα περίπου για εικονική επωνυμία, με την ονομασία «NIKELAND». Η Nike έχει επίσης μεγάλη ιστορία σχετικά με τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, συμπεριλαμβανομένων πολλών πρόσφατων αιτημάτων με το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ. Αυτό υποδηλώνει ότι η επωνυμία θα μπορούσε να προωθήσει την παρουσία της στα NFT και το metaverse. Η κορυφαία μάρκα αθλητικών ενδυμάτων εξασφάλισε για πρώτη φορά ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το “CryptoKicks” στα τέλη του 2019.

Η φλυαρία του metaverse και η δέσμευση της επωνυμίας οδήγησαν σε tokens όπως το MANA (Decentraland) και το SAND (The Sandbox) να αυξηθούν σημαντικά την τελευταία εβδομάδα περίπου.

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Taylor Scott

Article: https://bitcoinist.com/adidas-finds-its-first-crypto-partners-with-coinbase-the-sandbox/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)