Aουτσάιντερ νομίσματα να βάλετε στο μάτι το 2022

Εδώ είναι μερικά αουτσάιντερ νομίσματα που θα μπορούσαν να παραμείνουν λίγο κάτω από το ραντάρ μέχρι το επόμενο έτος, καθώς οι αγορές DeFi και NFT βρίσκονται στο προσκήνιο φέτος. Υπάρχουν αρκετά αξιόλογα έργα σε αυτούς τους τομείς που αναμένεται να αποκτήσουν έλξη το 2022, επομένως αξίζει να τα ακολουθήσετε. Μπορούμε επίσης να περιμένουμε αρκετά νέα έργα να εμφανιστούν στη σκηνή και να ταρακουνήσουν τα πράγματα.

Εδώ είναι μερικά νομίσματα που πρέπει να παρακολουθήσετε μέχρι το 2022.

Τα 3 Altcoins Έτοιμα για το 2022

Σολάνα (SOL)
Ένα από τα ισχυρότερα altcoins το 2021 που σίγησε πρόσφατα, αλλά μπορεί να αναμένεται να έχει σταθερή ανάπτυξη το 2022 είναι το Solana. Είναι χτισμένο σε έναν συναινετικό μηχανισμό απόδειξης του ιστορικού (PoH) που επιτρέπει στο δίκτυο να είναι πιο ενεργειακά αποδοτικό σε σχέση με πολλούς ανταγωνιστές. Ενώ πολλές τυπικές αλυσίδες μπλοκ βασίζονται σε μια διαδοχική παραγωγή μπλοκ που απαιτούν επιβεβαίωση σε όλο το δίκτυο, το PoH επιτρέπει στους επικυρωτές να υπολογίζουν την κατάσταση του δικτύου από το ίδιο το καθολικό. Το πρωτόκολλο Solana μπορεί να εξαρτάται από το δικό του εσωτερικό ρολόι και να διατηρεί μια διεκπεραίωση περισσότερων από 50.000 συναλλαγών ανά δευτερόλεπτο.

Ένα νόμισμα κάτω από το ραντάρ που άρχισε να κερδίζει την προσοχή φέτος, αυτό το νόμισμα γνώρισε μια αστρονομική άνοδο τους τελευταίους μήνες. Αυτό θα μπορούσε να προέλθει από τα πολλά εξέχοντα dApps που λειτουργούν στο δίκτυο Solana στους τομείς του DeFi, του ηλεκτρονικού εμπορίου, των non fungible tokens (NFT) και των παιχνιδιών. To Solana έχει κεφαλαιοποίηση 65 δισεκατομμυρίων δολαρίων με μέσους όγκους άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων κάθε 24 ώρες. Είναι στα 10 καλύτερα νομίσματα σύμφωνα με τον ημερήσιο όγκο. Έτσι, παρόλο που το Solana μπορεί να μην είναι πολύτιμο για τις αρχές του επόμενου έτους, προσφέρει στους καυτούς τομείς ένα προϊόν με ουσιαστική χρησιμότητα.

Προσέξτε για το Σολάνα να συνεχίσει τα τεράστια κέρδη του καθώς τελειώνει τη χρονιά με έκρηξη.

Sol πιο πρόσφατη ενέργεια τιμών μέσω trading view.com | SOL/USDT στο TradingView.com
Σχετική ανάγνωση \ Το Refinable εγκαινιάζει το Gaming Initiative και θέτει στην άκρη 150.000 $ για την υποστήριξη του NFT Gaming

Waves(WAVES)
Το Waves είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία dApps, έξυπνων συμβολαίων και νέων tokens. Χρησιμοποιεί μια συναίνεση απόδειξης στοιχήματος (PoS) WavesNG και το εγγενές διακριτικό του δικτύου, WAVES. Το διακριτικό χρησιμοποιείται ως ανταμοιβή και κίνητρο για εξόρυξη, πληρωμές και ψηφοφορία. Δεδομένου ότι είναι ένα διακριτικό ERC-20, το WAVES κάνει επίσης το Waves διαλειτουργικό με το δίκτυο Ethereum. Σημαντικά έργα είναι χτισμένα στην πλατφόρμα, όπως ένα δίκτυο cross-chain Gravity, η πλατφόρμα DeFi Neutrino και το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Waves DEX.

Με ανώτατο όριο αγοράς άνω των 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το διακριτικό WAVES τοποθετείται ισχυρά στο top-100 των κρυπτονομισμάτων.

Terra (LUNA)
Το τρίτο μας έργο στη λίστα είναι ένα σεβαστό και αναγνωρισμένο νόμισμα με το όνομα LUNA. Αυτό το πρωτόκολλο βασικού επιπέδου χρησιμοποιεί stablecoins συνδεδεμένα με τα δημοφιλή επιτόκια fiat, κυρίως το TerraUSD. Το LUNA λειτουργεί ως δεσμευμένο περιουσιακό στοιχείο και βοηθά στη διατήρηση της τιμής αυτών των stablecoin. Τον Οκτώβριο, η Terra υποβλήθηκε σε αναβάθμιση Columbus-5, η οποία επέτρεψε το πρότυπο Inter-Blockchain Communication (IBC) να επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν εύκολα το LUNA, το TerraUSD και άλλα στοιχεία από την Terra, καθιστώντας το διαλειτουργικό με άλλα δίκτυα. Αμέσως μετά από αυτήν την ενημέρωση, η τιμή του διακριτικού LUNA έφτασε στο υψηλό ρεκόρ των 49,43 $. Τον επόμενο μήνα, ακολούθησε ένα τρέχον υψηλό όλων των εποχών στα 54,77 $.

Ποτέ δεν μπορούμε να πούμε τι θα συμβεί με αυτά τα νομίσματα, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε και να δούμε τι είναι μπροστά μας.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: khalisol

Article: https://www.newsbtc.com/news/underdog-coins-to-eye-in-2022/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)