Crypto.com ($CRO) Το «Staples Center Rally» συνεχίζεται, Τελευταία αύξηση 27% Ρύθμιση Νέο ATH

Τι είναι το $CRO;
Σύμφωνα με το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Crypto.com, το οποίο ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2016, το Crypto.com Coin ($CRO) είναι το εγγενές διακριτικό της αλυσίδας Crypto.com:

«Η αλυσίδα Crypto.com δημιουργήθηκε για να δημιουργήσει ένα δίκτυο έργων κρυπτονομισμάτων και να αναπτύξει την ικανότητα των εμπόρων να αποδέχονται τα κρυπτονομίσματα ως τρόπο πληρωμής. Η αλυσίδα Crypto.com είναι μια εγγενής λύση blockchain υψηλής απόδοσης, η οποία θα κάνει τις συναλλαγές να ρέουν μεταξύ χρηστών κρυπτονομισμάτων και εμπόρων που δέχονται κρυπτονομίσματα απρόσκοπτα, οικονομικά αποδοτικά και ασφαλή.

«Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Crypto.com Pay Checkout ή/και Τιμολόγιο για να επιτρέψουν στους πελάτες να ολοκληρώσουν την ολοκλήρωση της ολοκλήρωσης αγοράς και να πληρώσουν για αγαθά και υπηρεσίες με κρυπτονομίσματα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Πορτοφολιού Crypto.com. Οι επιχειρήσεις λαμβάνουν όλες τις πληρωμές τους άμεσα σε CRO ή σε σταθερά νομίσματα ή σε fiat. Το CRO είναι πλέον διαθέσιμο στο DeFi Swap.

“Οι χρήστες μπορούν να ανταλλάξουν CRO, να είναι πάροχοι ρευστότητας CRO για να κερδίσουν αμοιβές και να αυξήσουν την απόδοσή τους έως και 20 φορές όταν κάνουν staking CRO.”

$CRO’s Δράση Τιμής
Σύμφωνα με στοιχεία του TradingView, επί του παρόντος (στις 06:40 μ.μ. στις 21 Νοεμβρίου), στο FTX, το $CRO διαπραγματεύεται περίπου 0,7199 $, σημειώνοντας αύξηση 27,61% το τελευταίο 24ωρο.


Πηγή: TradingView Γράφημα τιμών μίας ημέρας για CRO-USD (FTX)
Γύρω στις 04:30 π.μ. UTC στις 17 Νοεμβρίου, το $CRO διαπραγματευόταν περίπου 0,3828 $ στο FTX. Λιγότερο από μία ώρα αργότερα, το κεντρικό ανταλλακτήριο Crypto.com με έδρα τη Σιγκαπούρη ανακοίνωσε ότι το “Staples Center”, ένας από τους πιο εμβληματικούς αθλητικούς χώρους στην Αμερική, θα μετονομαστεί σε “Crypto.com Arena”, ως αποτέλεσμα νέας συμφωνίας χορηγίας ( εκτιμάται ότι αξίζει περίπου 700 εκατομμύρια δολάρια).

 

Το Staples Center ανήκει και λειτουργεί από την Arturo L.A. Arena Company και την Anschutz Entertainment Group (AEG). Χρησιμεύει ως έδρα για τους Los Angeles Kings of the National Hockey League (NHL), καθώς και για τους Los Angeles Lakers και τους Los Angeles Clippers of the National Basketball Association (NBA) και τους Los Angeles Sparks of the National Basketball Women Ένωση (WNBA).

Το δελτίο τύπου του Stapes Center ανέφερε ότι η Crypto.com και η AEG είχαν υπογράψει «μια ιστορική, 20ετή συμφωνία για τα δικαιώματα ονομασίας» που μετονομάζει το Staples Center σε Crypto.com Arena στις 25 Δεκεμβρίου και καθιστά το Crypto.com επίσημο συνεργάτη πλατφόρμας κρυπτονομισμάτων του Λος Άντζελες Λέικερς και LA Kings.

Το δελτίο τύπου συνέχισε λέγοντας ότι «Η AEG και η Crypto.com θα αποκαλύψουν το νέο λογότυπο και άλλα στοιχεία επωνυμίας, συμπεριλαμβανομένης της εσωτερικής σήμανσης της νέας ονομασίας Crypto.com Arena την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν οι Λος Άντζελες Λέικερς φιλοξενούν τους Brooklyn Nets. Όλη η εξωτερική σήμανση του χώρου θα αντικατασταθεί έως τον Ιούνιο του 2022.»

Υπενθύμισε επίσης σε όλους ότι «κάθε χρόνο, ο χώρος παγκόσμιας κλάσης φιλοξενεί πάνω από 240 σημαντικές εκδηλώσεις υψηλού προφίλ εθνικών και διεθνών διακρίσεων και πάνω από 4 εκατομμύρια καλεσμένους με εκδηλώσεις που κυμαίνονται από επαγγελματικά αθλήματα, συναυλίες, οικογενειακά και βραβεία, πυγμαχία και ειδικές εκδηλώσεις , συμπεριλαμβανομένων των βραβείων GRAMMY, των NBA All-Star Games και των NHL All-Star Games, μεταξύ άλλων.”

Ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Crypto.com, Kris Marszalek, είπε:

«Γνωστή ως η Δημιουργική Πρωτεύουσα του Κόσμου, η πόλη του Λος Άντζελες και οι άνθρωποι που την αποκαλούν πατρίδα ήταν πάντα πρωτοπόροι, ξεπερνώντας τα όρια και καινοτομώντας ως οι αναμφισβήτητοι παγκόσμιοι ηγέτες του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την AEG και θα επενδύσουμε μακροπρόθεσμα σε αυτή την πόλη, ξεκινώντας από το Crypto.com Arena στην καρδιά του κέντρου και χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μας με νέους και δημιουργικούς τρόπους, ώστε τα κρυπτονομίσματα να μπορούν να τροφοδοτήσουν το μέλλον των αθλημάτων παγκόσμιας κλάσης. Ψυχαγωγία και τεχνολογία για τους θαυμαστές στο Λος Άντζελες και σε όλο τον κόσμο.”

Από εκείνη την ανακοίνωση, η τιμή $CRO απολάμβανε ένα εντυπωσιακό ράλι. Μέχρι τις 5:12 μ.μ. UTC, όταν το $CRO κατέγραψε τη νέα του υψηλότερη τιμή όλων των εποχών, η τιμή του $CRO είχε αυξηθεί κατά 94,33%.


Πηγή: Πενθήμερο διάγραμμα τιμών TradingView για CRO-USD (FTX)
Την Παρασκευή (19 Νοεμβρίου), η παρουσιάστρια και ανταποκρίτρια του CNN International Julia Chatterley είχε μια συνέντευξη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Crypto.com, Kris Marszalek, κατά την οποία προέβλεψε ότι το 2022 το ανταλλακτήριο του θα είχε παγκόσμια βάση χρηστών ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων.

Νωρίτερα σήμερα, η εταιρεία αναλύσεων Santiment ορθά σημείωσε ότι ο κύριος λόγος για το “μεγάλο ξεσπάσματα” του $CRO αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πιθανό να είναι η απίστευτη δημοσιότητα που έχει λάβει η Crypto.com ως αποτέλεσμα της συμφωνίας Staples Center.

Στις 17 Νοεμβρίου, ο Jason Yanowitz, συνιδρυτής της Blockworks, συνόψισε όμορφα σε ένα tweet τα απίστευτα επιτεύγματα της καμπάνιας μάρκετινγκ 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων του Crypto.com:

Εδώ είναι τι έλεγε η ανάρτηση ιστολογίου της Santiment σχετικά με τη δράση τιμής του $CRO:

«Συνολικά, πολύ ωραία δράση τιμών από την CRO μετά από ενοποίηση για μήνες. Ωστόσο, είναι πιθανό να κρυώσει πριν από το επόμενο run.

“Οι μετρήσεις On-chain/social υποδεικνύουν επίσης ότι αρκετοί άνθρωποι FOMO’d, μπήκαν και πιθανότατα θα λειτουργήσουν ως πίεση πώλησης εάν τα πράγματα πάνε νότια.”

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Siamak Masnavi

Article: https://www.cryptoglobe.com/latest/2021/11/crypto-com-cro-staples-center-rally-continues-latest-27-surge-setting-new-ath/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)