Το KuCoin θα καταχωρήσει τo $BAKE του BakerySwap καθώς το Token κάνει ATH σε holders

Το BakerySwap φτάνει σε άλλο ένα ορόσημο
Η KuCoin ανακοίνωσε επίσημα ότι θα εισαγάγει το $BAKE σε μια κίνηση που είναι βέβαιο ότι θα φέρει περαιτέρω επενδύσεις στο project.

Η ανακοίνωση έγινε επίσημη στην ιστοσελίδα του KuCoin στις 17 Νοεμβρίου:

“Η KuCoin είναι εξαιρετικά περήφανη που ανακοινώνει ένα ακόμη σπουδαίο project που έρχεται στην πλατφόρμα συναλλαγών μας.”

Το BakerySwap token θα είναι διαθέσιμο για διαπραγμάτευση στα ακόλουθα ζεύγη: BAKE/USDT, BAKE/ BTC και BAKE/ETH. Το $BAKE εισήχθη στο KuCoin και μπόρεσε να διαπραγματευτεί σήμερα (18 Νοεμβρίου, 10:00 π.μ. UTC) και οι αναλήψεις θα ανοίξουν επίσημα από τις 19 Νοεμβρίου, 10:00 π.μ. UTC.


Έχοντας ήδη παρουσιάσει αξιόλογη τέχνη στις αποκριάτικες σειρές NFT της, η BakerySwap θέλει να καθιερωθεί ως σημαντικός παίκτης στον χώρο και η προαναφερθείσα λίστα θα κάνει πολλά για να αυξήσει την εμπιστοσύνη στο project.

Η KuCoin διέθεσε επίσης 100 εκατομμύρια δολάρια για την οικοδόμηση ενός metaverse σε ένα πρόσφατο fund.

Τι είναι το BalerySwap;
Το BakerySwap είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο χρηματοδότησης που βασίζεται στο BSC και προσφέρει ένα από τα καλύτερα προγράμματα επιβράβευσης. Λειτουργεί ως Decentralized Exchange (DEX), χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Automated Market Maker (AMM) για να κάνει την εμπειρία συναλλαγών αξιόλογη. Η πλατφόρμα διαθέτει μια γκαλερί NFT και μια αγορά που περιλαμβάνει έργα τέχνης που έχουν δημιουργηθεί από προσεκτικά επιλεγμένους ταλαντούχους ψηφιακούς καλλιτέχνες/διασημότητες.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Dardania Havolli

Article: https://www.bsc.news/post/kucoin-will-list-bakeryswaps-bake-as-token-hits-ath-holders

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)