Νέα φάλαινα SHIB αγόρασε 171 δισεκατομμύρια tokens

Μετά το ξεπούλημα της παγκόσμιας αγοράς κρυπτονομισμάτων, οι φάλαινες Shiba Inu δεν αφήνουν πίσω τους το αγαπημένο τους meme-token και ανυπομονούν να αγοράσουν περισσότερα—όπως ακριβώς αυτή η φάλαινα που έχει αγοράσει 171 δισεκατομμύρια tokens.

Δύο μεγάλες συναλλαγές
Η πρώτη μεγάλη συναλλαγή εμφανίστηκε στο blockchain πριν από μια μέρα, όταν η φάλαινα αγόρασε tokens SHIB αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων. Το διακριτικό διαπραγματεύεται περίπου $0,000049 μετά από μια τεράστια διόρθωση στην αγορά κρυπτονομισμάτων συνολικά.

Έντεκα ώρες μετά την εκτέλεση της πρώτης παραγγελίας, η φάλαινα αποφάσισε να αγοράσει μια άλλη, μικρότερη μερίδα Shiba Inu tokens και πήρε για τον εαυτό του και άλλα tokens αξίας 2,3 εκατομμυρίων δολαρίων όταν το Shib έπεσε ακόμη χαμηλότερα στα 0,0000 $48.

Όσο περισσότερες φάλαινες τόσο το καλύτερο;
Με αυξημένο έλεγχο από τις φάλαινες, οι συμμετέχοντες στην αγορά αναμένουν αντιστροφή της τάσης. Αφού το Shib έφτασε στο προηγούμενο ATH, το μερίδιο των φαλαινών στο δίκτυο μειώθηκε ελαφρώς, γεγονός που οδήγησε σε τεράστια διόρθωση 45% σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Με έναν αυξανόμενο αριθμό φαλαινών στην αγορά, οι traders λιανικής δεν θα αποτελούν πλέον την πλειοψηφία της αγοράς και οι φάλαινες -σε αντίθεση με τους μικροtraders- τείνουν να διατηρούν τη θέση τους μέχρι να φτάσουν νέα υψηλά.

Αγορά Shiba Inu
Προς το παρόν, το SHIB διαπραγματεύεται στο νέο τοπικό χαμηλό των $0,0000479, αφού έχασε σχεδόν το 10% της αξίας της χθες, το οποίο ήταν 16% πριν από την εκ νέου ανοδική πορεία. Σύμφωνα με τους όγκους συναλλαγών, οι traders λιανικής ενδιαφέρονται τώρα σχεδόν κατά 98% λιγότερο να κερδοσκοπούν με το Shiba Inu token.

Shiba Inu Daily Chart
Ο κύριος λόγος για τη ραγδαία μείωση του ενδιαφέροντος είναι η τεράστια απώλεια στην αξία του token, η οποία θα επιστρέψει στις τιμές μετά τo pump εάν υποστεί άλλη διόρθωση 40%. Αυτό είναι απίθανο να συμβεί λόγω της αφθονίας της δύναμης πώλησης, ή ακόμη και της αγοραστικής δύναμης, στην αγορά.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Arman Shirinyan

Article: https://u.today/new-shib-whale-bought-171-billion-tokens

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)