φάλαινα Bitcoin μετατρέπει 294 χιλιάδες δολάρια σε 150 εκατομμύρια δολάρια

Ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων που περιέχει 2.207 Bitcoin (περίπου 150 εκατομμύρια δολάρια σε τρέχουσες τιμές) έχει ενεργοποιηθεί για πρώτη φορά σε περισσότερα από οκτώ χρόνια, σύμφωνα με το ρομπότ Whale Alert για παρακολούθηση blockchain.

Αυτά τα νομίσματα είχαν αξία 294.287 $ όταν η εν λόγω διεύθυνση έμεινε αδρανής, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν εκτιμήσει το επιβλητικό 51.044% κατά την προαναφερθείσα χρονική περίοδο.

Το πορτοφόλι μετέφερε Bitcoin αξίας 129 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από περίπου μία ώρα.

Αν και δεν είναι ακριβώς σαφές γιατί ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού αποφάσισε να μετακινήσει τα νομίσματά του τώρα, είναι ασφαλές να υποθέσει κανείς ότι θέλει να εξασφαλίσει τεράστια κέρδη κατά τη διάρκεια του συνεχιζόμενου ράλι του Bitcoin, αφού ξεπεράσει δύο βάναυσες bear αγορές.

Όπως αναφέρει το U.Today, η μεγαλύτερη τιμή του κρυπτονομίσματος άγγιξε τα 69.000 δολάρια για πρώτη φορά, αλλά στη συνέχεια έχασε μερικά από τα τελευταία της κέρδη.

Μπορεί επίσης να είναι πιθανό ο κάτοχος να είχε την τύχη να χάσει την πρόσβαση στη διεύθυνση και να ανακτήσει τη μνημονική του/της φράση οκτώ χρόνια αργότερα.

Τον Ιανουάριο, ο πρώην CTO της Ripple, Stefan Thomas, αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση στο πορτοφόλι του Bitcoin, το οποίο επί του παρόντος αξίζει 469 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Alex Dovbnya

Article: https://u.today/bitcoin-whale-turns-294k-into-150-million

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)