Η τιμή του Bitcoin ξεπέρασε τα 68.500 $ στην τελευταία υψηλότερη άνοδο όλων των εποχών

Οι τιμές του Bitcoin έχουν φτάσει στα υψηλότερα επίπεδά τους κατά τη διάρκεια της πρωινής συνεδρίας συναλλαγών της 9ης Νοεμβρίου. Αυτό το υψηλό είναι μόνο περίπου 2% λιγότερο πριν να φτάσει τα 70.000 $ ανά BTC.

Οι τιμές BTC διαπραγματεύτηκαν λίγο πάνω από τα 68.500 $ σε νέο υψηλότερο όλων των εποχών στις 9 Νοεμβρίου, αφού κέρδισαν 4,6% την ημέρα.

Την εποχή του Τύπου, το κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο άλλαζε χέρια για 68.240 $ σύμφωνα με τις τιμές παρακολούθησης του TradingView στο Binance. Το Bitcoin έχει κάνει ένα εντυπωσιακό 12% από την ίδια ώρα την περασμένη εβδομάδα και τώρα έχει αυξηθεί κατά 24% τις τελευταίες 30 ημέρες.

Οι τιμές έχουν υπερδιπλασιαστεί από την πτώση της 21ης ​​Ιουλίου που τους οδήγησε λίγο κάτω από τα $30.000. Από την αρχή του έτους, το BTC έχει σημειώσει κέρδος 136%. Σε σύγκριση με άλλα περιουσιακά στοιχεία αποθηκευμένης αξίας όπως ο χρυσός, ο οποίος στην πραγματικότητα έχει χάσει 3,7% από την 1η Ιανουαρίου, το BTC είναι πολύ μπροστά.

Μαμούθ Bitcoin market cap
Η κεφαλαιοποίηση αγοράς του Bitcoin είναι επί του παρόντος 1,29 τρισεκατομμύρια δολάρια, που το τοποθετεί μπροστά από τα 1,16 τρισεκατομμύρια δολάρια της Tesla σύμφωνα με το CompaniesMarketCap. Το BTC είναι το όγδοο μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο στον πλανήτη με τα ασήμι, χρυσό και τις πέντε κορυφαίες εταιρείες σε κεφαλαιοποίηση αγοράς πάνω από αυτό.

Το Bitcoin έχει επί του παρόντος μερίδιο αγοράς 41,8%, αλλά η κεφαλαιοποίησή του είναι η ίδια όπως ήταν για ολόκληρη την αγορά κρυπτονομισμάτων πριν από μόλις τέσσερις μήνες, τον Ιούλιο.

Αυτή η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς έχει πλέον ξεπεράσει τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια έχοντας κερδίσει σχεδόν 300% από την αρχή του έτους. Αυτό σημαίνει ότι τα altcoins έχουν ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το Bitcoin το 2021.

Στις 9 Νοεμβρίου, ο πάροχος αναλυτικών στοιχείων εντός της αλυσίδας Glassnode σημείωσε ότι οι εκροές συναλλάγματος συνεχίζονται και τα υπόλοιπα BTC μειώνονται παρά το ATH.

«Καθώς το Bitcoin φτάνει σε νέα υψηλά όλων των εποχών, τα συναλλαγματικά υπόλοιπα συνεχίζουν να εξαντλούνται. Τα συναλλαγματικά αποθέματα που παρακολουθούμε αντιπροσωπεύουν λίγο περισσότερο από το 12,9% της κυκλοφορούσας προσφοράς και εξακολουθούν να παρουσιάζουν εκροές, ακόμη και σε τιμές ATH».

Η εταιρεία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η «πεποίθηση των επενδυτών» του Bitcoin φαινόταν επίσης να είναι στα υψηλότερα όλων των εποχών, καθώς οι μακροπρόθεσμοι κάτοχοι παραμένουν απρόθυμοι να πουλήσουν. Στην εβδομαδιαία έκθεσή της στην αλυσίδα που δημοσιεύτηκε στις 8 Νοεμβρίου, η Glassnode δήλωσε ότι «πάνω από το 85% της προσφοράς νομισμάτων παρέμεινε αδρανής από τον Αύγουστο του 2021. Οι επενδυτές απλώς δεν ξοδεύουν τα νομίσματά τους».

Ethereum στο ATH
Το Ethereum σημείωσε επίσης υψηλότερο όλων των εποχών, ξεπερνώντας τα 4.857 $ κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ασίας. Τη στιγμή της γραφής, το ETH άλλαζε χέρια για 4.815 $ αφού κέρδισε 1,7% την ημέρα και 11% από την περασμένη εβδομάδα.

Άλλα περιουσιακά στοιχεία crypto που ανεβαίνουν σήμερα περιλαμβάνουν το Cardano με άνοδο 6,4%, το Shiba Inu που κέρδισε 5,5% και το Litecoin που έχει εκτοξευθεί κατά 18% στα 244 $ κατά τη στιγμή της γραφής.

 

 

 

Οι απόψεις και οι ιδέες που εκφράζονται εδώ είναι αποκλειστικά αυτές του συγγραφέα και δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τις απόψεις του site. Κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Author: Martin Young

Article: https://beincrypto.com/bitcoin-price-surges-past-68500-in-latest-all-time-high-run/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked (required)